haydeç evin bahçen çok güzelmiş inşallah ilerde bahçeli bir ev allah bizede nasip eder ferah ferah ne güzel apartman hayatı çok sıkıcı çok güzel vakit geçirmişiniz bizde resimlerle avunuyoruz imrendim doğrusu kafede buluşmaktan daha iyi olmuş bence daha samimi vede sıcak bir ortam olmuş hepiniz çok şeker çıkmışsınız herkese selam ve sevgilerle gülen yüzünüz hiç solmasın
ay ne güzel yer orası öyle,nasıl imrendiiim.bayılırım yeşilliğe,dağ havasına..
beyazıım ooohh sefan olsun,gez anasını satiim..
haydeçide tebrik ediyorum evsahibeliği için..
belliki güzel geçmiş..
ya ablacım benhafta içi izinliyim. hafta osnu izin yok bana müdürler olmadığı için. o yüzden benim uyma gibi bi imkanım yok. ama bi dahakine nolur hafta içi yappın bende çok istiyorum sizinle tanışmak. geyvede yim ben ondan böle oluyo
ne demek arkadaşım misafir ağırlamaktan zevk duyarım..ayrıca senin için tekrar toplanırız . istanbul o kadar da uzak bi yer deği. istedikten sonra neden olmasınkiŞeniz
kızlar daha çok resim var ..ama sonra.. ki resiimler neden çok büyük olduki neyse ..arkası yarın bekleyin kızlar..
canım ya çok sağol gerçekten toplanırsak çok sevinirim.eşim kocaeli üniversitesi öğrencilerini taşıyo onunla mutlaka gelicem bigün.şu okullar bi açılsında...
ay ne şeker kadın bu haydeç iyi niyeti nasılda bakışlarına vurmuş altın gibi kalbi var valla
gelip gidip resimlerinize bakıyorum kıskanmayın sizde tatlısınız ama haydeç kadar değil
sevgılı ev sahıbesı gzl arkadasım arkadasım haydec ve bırbırınden alımlı hos mısafırlerı, benı baya bı kıskandırdınız ortamınız mukemmel, bellıkı sohpetınızde oldukca ballı,keske ımkanım olsaydı da katılabılseydım,ınanın cok ısterdım,hepınıze kucak dolusu sevgılerrrrrrrr (kımbılır belkı bır gun ???)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?