- Konu Sahibi beyaz toprak
ben gelemiyorum bilginize......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gelemiyorum bilginize......
özel birkaç sebep çıktı.....
ve sinirim tepemde...
ve.....
kıslar kentparka gidecekseniz gelmek istiyorum.en azından8,30dan sonra bi dolanırım ordamısınız diye....
tamam boşvercim bekliyorum senide şimdilik tek firemiz cano gözüküyo umarım bu kadarla kalırız..
bu arada kızlar hava bayaaa bozdu kent park işi yattı artık çay içmeye ordan başka bir yere geçeriz hee nedersiniz??[/QUOT
kent park olmaz ben yazıcaktım ama yemekten sonra nereye geçeceğinizi bizede bildirin belkim geliriz cnmcım öptm...
tamam boşvercim bekliyorum senide şimdilik tek firemiz cano gözüküyo umarım bu kadarla kalırız..
bu arada kızlar hava bayaaa bozdu kent park işi yattı artık çay içmeye ordan başka bir yere geçeriz hee nedersiniz??[/QUOT
kent park olmaz ben yazıcaktım ama yemekten sonra nereye geçeceğinizi bizede bildirin belkim geliriz cnmcım öptm...
arkadaşım msn aç cep vereyim ararsınız ona göre sölerim şimdiki hal bilemiyorumnereye gidilir
sağol elticim..gerçekten dün üzüntülü bi gün geçridimsenağlama.ama sana aynen katılıyorum haydeç ablayla bi tanışamadık...inşallah bi dahaki sefere.....ozamana kadarda resimlerle idare edelim.hadi fotoları görelim zati kusur kaldık gelemedik eltimle ulaşırız,çay içmeye katılırız diyoduk,anneciği rahatsızlanmış duyduğumda canım sıkıldı :1no2:dedim eltimcim üzgünken bende gidemem bi dahaki sefer inş.yanlız haydeççiğimle tanışamadık bi türlü ona pek üzüldüm yaasenağlama