Sakaryada doum gn bulumas..

Toprağım,nice güzel yıllara, geriye baktığın her seferde bıraktığın izler mutluluktan başka anılar taşımasınzemuszemus
Ah ben Roşuma ne diyim,manken misin mübarek,dünya güzeli bi kadınsın,bi tanecik şirkin tarafın olsa ya :kedi:
Kısmetsizim,dünya tatlısı,duru güzelim,nan bi tene sivilce yapsaydın suratına nazara gelmeyesin diye
Bendenizim,neden gizlendi o güzel surat bakiim:uhm:
Cano kız,ne kaa zayıflamışsın,yeter kız verme çatlarım artık [:1rolleyes:
Panter de yakıyor ortalığı a.s
Gümüş boncuğumuz da suratını bize göstermemiş yaaa :çok üzgünüm:
Hepiniz çok özel ve çok güzelsiniz nezdimde,nice böyle güzel buluşmalara,öperim heeeepsinizi tek tek :asigim:/B]

bayıldımmm hepınıze rabbım daım etsın dostlugunuz canım yah ne guzelsınız hepınız harıkasınız bızde sızden bahsettık hep :)..

ooy dilarem iltifatların için tşk.ediim,nettin beni yaa,eskidendi o mankenlik hey gidi günler heyzemuszemus
bayıldımmm hepınıze rabbım daım etsın dostlugunuz canım yah ne guzelsınız hepınız harıkasınız bızde sızden bahsettık hep :)..

bende size bayıldım, karşılıklı birbirimizi anarak geçirmişiz,manen birliktedik cnmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Roşum nedense resimlerde güzel çıkıyo normalde öyle değil.delikafadulden
Kendimi gizledim canımcım çünkü güzelliğimle gözleriniz kamaşmasınnnzemuszemus
Canoyuda fotolar zayıf göstermişş

Bilgin olsun diye didim
:icecream:

rasom olmadı ben kafayı yeek uzereyım haberınız olsun bı dahakı bulusmada benı tımarhanede zıyaret edebılrsınızkafamçokkarıştı

tek tek buralara uğrayıp incelik ve nezaketlerini gösteren ve doğum günümü kutlayan tüm dostlarımı öpüyorum çok tşk ederimŞeniz

beyaz topragım dogum gunun kutlu olsun canımm:1hug:a.s.
sızlerı tekrar görmek çok guzel hepınızı çok öpuyorum ..kardeşim haydeçı bu seferde göremedım az kaldı 15 gun sonra ordayım ..göruşmek dılegıyle..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanzemuszemus

resimler harika görünüyor beyaz toprak maşallah çok güzelmişsin ayrıca doğum günün de kutlu olsun roşum maşallahın var cnm seninde hepiniz ayrı ayrız güzel çıkmışsınız en kötü gününüz buluşma gününüzdeki gibi olsun nazar değmesin güzelliğinize .................

ay ne güzel....

sakaryamın incileri benden selam olsun sakaryama....

toprağım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.

En kötü gününüz böyle güzel olsun işallah
Daha nice buluşmalar dilerim nice senelere beyazım :1hug:

çok hoş ve güzel geçmişe benziyor gününüz.... Dostluğunuz daim olsun.yerimseniben

ay ne güzel....

sakaryamın incileri benden selam olsun sakaryama....

toprağım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.

hepinize çok tşk ederim canlarım hepinizi tek tek öpüyorumŞeniz

sizleri tanıdığıma çok çok mutlu oldum opuyorumnanaktan:
beyaz toprak yeni yaşın hayırlı olsun niçe yıllara a.s.
kısmetsiz kedi çok şeker sin ve eltinle çok samimisinnnn:):):1hug:
ne güzel ya biz eltilerle hiç boyle değilizkiiiii beş eltiyizdeeee:):):=:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…