- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
Toprağım,nice güzel yıllara, geriye baktığın her seferde bıraktığın izler mutluluktan başka anılar taşımasınzemuszemus
Ah ben Roşuma ne diyim,manken misin mübarek,dünya güzeli bi kadınsın,bi tanecik şirkin tarafın olsa ya :kedi:
Kısmetsizim,dünya tatlısı,duru güzelim,nan bi tene sivilce yapsaydın suratına nazara gelmeyesin diye
Bendenizim,neden gizlendi o güzel surat bakiim:uhm:
Cano kız,ne kaa zayıflamışsın,yeter kız verme çatlarım artık [:1rolleyes:
Panter de yakıyor ortalığı a.s
Gümüş boncuğumuz da suratını bize göstermemiş yaaa :çok üzgünüm:
Hepiniz çok özel ve çok güzelsiniz nezdimde,nice böyle güzel buluşmalara,öperim heeeepsinizi tek tek :asigim:/B]
bayıldımmm hepınızerabbım daım etsın dostlugunuz canım yah ne guzelsınız hepınız harıkasınız bızde sızden bahsettık hep :)..
Toprağım,nice güzel yıllara, geriye baktığın her seferde bıraktığın izler mutluluktan başka anılar taşımasınzemuszemus
Ah ben Roşuma ne diyim,manken misin mübarek,dünya güzeli bi kadınsın,bi tanecik şirkin tarafın olsa ya :kedi:
Kısmetsizim,dünya tatlısı,duru güzelim,nan bi tene sivilce yapsaydın suratına nazara gelmeyesin diye
Bendenizim,neden gizlendi o güzel surat bakiim:uhm:
Cano kız,ne kaa zayıflamışsın,yeter kız verme çatlarım artık [:1rolleyes:
Panter de yakıyor ortalığı a.s
Gümüş boncuğumuz da suratını bize göstermemiş yaaa :çok üzgünüm:
Hepiniz çok özel ve çok güzelsiniz nezdimde,nice böyle güzel buluşmalara,öperim heeeepsinizi tek tek :asigim:/B]
beyaz topragım dogum gunun kutlu olsun canımm:1hug:a.s.
sızlerı tekrar görmek çok guzel hepınızı çok öpuyorum ..kardeşim haydeçı bu seferde göremedım az kaldı 15 gun sonra ordayım ..göruşmek dılegıyle..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanzemuszemus
En kötü gününüz böyle güzel olsun işallah
Daha nice buluşmalar dilerim nice senelere beyazım :1hug:
resimler harika görünüyor beyaz toprak maşallah çok güzelmişsin ayrıca doğum günün de kutlu olsun roşum maşallahın var cnm seninde hepiniz ayrı ayrız güzel çıkmışsınız en kötü gününüz buluşma gününüzdeki gibi olsun nazar değmesin güzelliğinize .................
çok hoş ve güzel geçmişe benziyor gününüz.... Dostluğunuz daim olsun.yerimseniben
ay ne güzel....
sakaryamın incileri benden selam olsun sakaryama....
toprağım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?