• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakaryada doum gn bulumas..

resimler harika görünüyor beyaz toprak maşallah çok güzelmişsin ayrıca doğum günün de kutlu olsun roşum maşallahın var cnm seninde hepiniz ayrı ayrız güzel çıkmışsınız en kötü gününüz buluşma gününüzdeki gibi olsun nazar değmesin güzelliğinize .................
güzel bakışın için,tşkler tatlım ,
çok hoş ve güzel geçmişe benziyor gününüz.... Dostluğunuz daim olsun.yerimseniben
aminn ,saolasın
Ne güzel bir buluşma olmuş, bir dahakine ben de geleceğim:)
bekleriz efeniim
ay ne güzel....

sakaryamın incileri benden selam olsun sakaryama....

toprağım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.
bizdende sana sevgiler olsun
sizleri tanıdığıma çok çok mutlu oldum opuyorumnanaktan:
beyaz toprak yeni yaşın hayırlı olsun niçe yıllara a.s.
kısmetsiz kedi çok şeker sin ve eltinle çok samimisinnnn:):):1hug:
ne güzel ya biz eltilerle hiç boyle değilizkiiiii beş eltiyizdeeee:):):=:1rolleyes:

maş de aplam,bi dane olduğumuz için olabilii

hepiniz çok tatlısınız dostlığunuz daim olsun

beyaz toprak doğum günün kutlu olsun nice senelere...

sakaryalılarım muhteşemsiniz
beyaz toprak doğum günün kutlu olsun
dostluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan

çok tatlısınızz kızlarrr
beyaz toprak yeni yaşın kutlu olsunn inşallah nice mutlu huzurlu sağlıklı ve bol paralı yıllaraa a.s.
dostluğunuz daim olsun sıcacıksınızz ne güzeelll opuyorumnanaktan

sakaryamın güzelleri çok harikasınız ben aranızda olamadım resimleri görünce yanınızda gibi oldum hepinizi öpüyorum
beyazcım doğum gününü tekrar kutlarım gelmeyi gerçekten pilanlamıştım ama olmadı nasip

sakaryamın güzelleri çok harikasınız ben aranızda olamadım resimleri görünce yanınızda gibi oldum hepinizi öpüyorum
beyazcım doğum gününü tekrar kutlarım gelmeyi gerçekten pilanlamıştım ama olmadı nasip

ahh ablacım ahhh gerçekten çok özlettin kendini topikte görünmez oldunuz buluşmalarada gelmez bunu bize yapmayın ama bukadar özletmeyin kendinizi:gitme:

Roşum nedense resimlerde güzel çıkıyo normalde öyle değil.delikafadulden
Kendimi gizledim canımcım çünkü güzelliğimle gözleriniz kamaşmasınnnzemuszemus
Canoyuda fotolar zayıf göstermişş:delphin:

Bilgin olsun diye didim:icecream:
Allah seni ne etmeye:)))))

seni göremedik yineee yaww,bidahakine kaçış yokkkk

evet kıslar...bugün sakarya topiciğimizin gülü beyazımızın doğumgünüydü..
her türlü kararsızlığa rağmen biz buluştuk..kaydirigubbakcemile5.veee süper bigün geçirdik..:içelim:
resimler geliyor.:lepi:.resim ekleme bitene kadar yorum yazmasanız sevinirim...

işte doğumgünü çocuğuysu beyazım toprağım ve çiçeği...:kedi:

sağ baştan boşnak hatın roşum, bizi muhteşem bişekilde bulan yeni dostumuz panter_f ve topiciğimizin şirinesi canooooo:lepi::lepi:

süpersiniz kızlar szi seviyorum:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back