Sakaryada doum gn bulumas..

Sende gelsen çok daha güzel olacaktı canım yaa inşallah diğerinde olursun

Canım benim çok istedim ama olmadı... Kayınvalide ile bu kadar yakın olmanın
getirdiği zorluklar diyelim..Offf gece gece dertlendim. bir derdim var a topik mi açsam
olsun sizleri görmekde çok güzel. Topiğimizin hanım hanımcık, fıstık gibi güzel,
boylu poslu güzeli.... Burda varlığınızı bilmek bana huzur veriyor gerçekten.:1hug:

Beyazım iyiki o gece tanımışız birbirimizi, iyiki varsın, iyiki benim arkadaşımsın.:1hug:
seni tanımak kk nın bana kazandırdığı en büyük güzelliklerden biri.
Hep mutlu ol canım, yanınızda olamasamda hep aklımdasınız.
Allah büyük bir dahaki buluşmada cümbür cemaat oluruz inşallah.
Haydeç ve yeşilgözlü ablamızda olur bol bol sohbet ederiz.opuyorumnanaktan

amiiiin amin inş.:Saruboceq::Saruboceq:

kısmetsiz kedim ve sevgili eltisi roşum, sizleri görmek harikaydı.bu arada beyaz toprağında doğum günü kutlarım. diğer arkadaşlarada merhaba. hepiniz harikasınız kızlar. öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

Beyaz toprak doğum günün kutlu olsun..a.s.
kısmetsizkedim ,roşum güzel arkadaşlarım çok tatlısınız:1hug:
sizleri tekrar gördüğüme çok sevindim..gülen yüzünün solmasın
sakaryanın güzel hatunları hepiniz çok tatlısınız..güzel bir buluşma olmuş resimlerden anlaşılıyor...daim olsun arkadaşlığınız..a.s.

harika bir gündü,,panteride tanıdık bu arada ,, katılan ve yorum yazan herkese teşekkürler,,

ewt jnm pek tanıtamadım ama nse bı dahakı bulusmada artıkın dedım yha bugun cekımserlık wardı ustumde ılk gundeb bellı etmıyım dedım delılıgımı-tatlicadiarzu-
ben resımlerı sımdılık ekleıorum bendenızın yuzunu bı halledem ondan sona cano sende de resımler wardı sen ne zman eklıosun weeeee yorum yazan herkese kokusmus opucuklerden ŞenizŞenizŞeniz

ablacım uğradığın için teşekkür ederim..sağolasın güsel yorumların için..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim.bende seni gördüğümiçin çok sevindim..inşallah bi gün hep beraber görüşebiliriz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kısmetsiz kedim vee roşum,
sizleri tanıdığıma çok memnun oldum ,ikinizde çok güzelsiniz.
iki elti,maşşallahhhh

beyaz toprağım doğum günün kutlu olsun canım,aşkolsun bu yaştan sonra mumda üflettiniz diyorsun.kıısss daha yaşın ne başın ne ayol.ömrünün baharı bu yaşlar canım,bak hele ellili yaşlara gel nasıl değerlencek şimdiki yaşlar.allah sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürler versin tatlım opuyorumnanaktan
panter ve diğer arkadaşlarıda tanıdığıma memnun oldum ,dostluğunuz daim olsun.opuyorumnanaktan

pantercim,,birdahaki buluşmda daha rahat olucağına eminm,iyiki seni tanıdık canım,,

canlarım çok güzel ve samimi bir buluşma olmuş ben o eltileri yerim çok tatısınız dostluğunuz daim olsun öpüyorum

Sakaryanın güzelleri buluşmuş....kızlar çok güzelsiniz....

beyaz toprak doğum günün kutlu olsun....

dostluğunuz daim olsun kızlar...

yengeçim güzel sözlerin için çok tşk ederim,utandım amaa:kedi:
:gitme: :gitme: bensiz bir buluşma daha.

neyse beyazım nice senelere tatlım...süpersiniz sakaryanın gülleri..sizleri çok özlemişim hasret giderdim fotolardan....hihoyyyt
evet ablacım sensiz bi buluşma daha:sinifsinif:inş bi sonrakinde aramızda olursunopuyorumnanaktan
benden kacarmı:jeyyar:
suıtten buraya ucmussun bakıyorumn klava:
heheh senin suit bise dar gelir essemzemuszemus
tşkler ablacım opuyorumnanaktan
ben seni gördüğüm için çok mutlu oldum cnm,malum ilk kez görüp tanıdıkopuyorumnanaktan
çalıkuşum güzel iltifatların için çok tşk ederim:kedi:tabii her zaman bizimlesin ,inş.bi sonraki buluşmada yanımızda olabilirisn cnmopuyorumnanaktan
irna ablacım güzel sözlerin için çok tşkler,bizim gibi süper elti vaamı bu sitede dimi yaa

canlarım çok güzel ve samimi bir buluşma olmuş ben o eltileri yerim çok tatısınız dostluğunuz daim olsun öpüyorum
ablacım çok tşkler,eltiler de seni öperler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kk dostlarım harika bi gün geçirdik gerçekten ,küçük ama çok etkili bi buluşma oldu,
iyiki kkmız var,iyiki sizller varsınız,opuyorumnanaktan
beyazım daha nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günleri senin ve sevdiklerinin olsuna.s.

topicimize gelip bizlerden yorumlarını esirgemeyen tüm kk dostlarım çok tşkler hepinize ,sakaryamdan sevgiler, bol bol öpçükler gönderiyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy sizler harikasınız ne güzel üşünmüşsünüz beyaz toprağım maşşallah ne güzelmişsin sen öyle kızz aaa bayıldım sizlere maşallahh 41 kereayrıca yeni yaşın eski güzellikleri aratmayacak kadar harika olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…