- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
tebe kısım sen bizim manevi eltimüzsnn:1hug:İşte bu... Kk nın en güzel eltileri...
Sakarya topiğimizin en kıskandığım iki üyesi...:umursamaz:
Artık eskisi gibi kıskanmıyorum nede olsa manevi eltileri
kabul ettiler benide sağolsunlar.
kaydirigubbakcemile5
Sende gelsen çok daha güzel olacaktı canım yaa inşallah diğerinde olursun
güzel arkadaşım benim ne kadar tşk etsem az sana güzel dileklerin ve o güzel yüreğin içinŞenizbugünde arayıp o güzel sesini duyurup beni bin kat daha mutlu ettin rabbimde seni mutlu etsin gülücükler yüzünden ve yüreğinden hiç eksik olmasın iyiki tanımışım seni ansızın bi gece yarısı çıktın karşıma ama iyiki çıktın seni çok seviyorum tatlım bunu hiç unutma olurmua.s.:1hug:
[
Beyazım iyiki o gece tanımışız birbirimizi, iyiki varsın, iyiki benim arkadaşımsın.:1hug:
seni tanımak kk nın bana kazandırdığı en büyük güzelliklerden biri.
Hep mutlu ol canım, yanınızda olamasamda hep aklımdasınız.
Allah büyük bir dahaki buluşmada cümbür cemaat oluruz inşallah.
Haydeç ve yeşilgözlü ablamızda olur bol bol sohbet ederiz.opuyorumnanaktan
[/B]
harika bir gündü,,panteride tanıdık bu arada ,, katılan ve yorum yazan herkese teşekkürler,,
ablacım uğradığın için teşekkür ederim..sağolasın güsel yorumların için..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankısmetsiz kedim ve sevgili eltisi roşum, sizleri görmek harikaydı.bu arada beyaz toprağında doğum günü kutlarım. diğer arkadaşlarada merhaba. hepiniz harikasınız kızlar. öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
canım benim.bende seni gördüğümiçin çok sevindim..inşallah bi gün hep beraber görüşebiliriz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBeyaz toprak doğum günün kutlu olsun..a.s.
kısmetsizkedim ,roşum güzel arkadaşlarım çok tatlısınız:1hug:
sizleri tekrar gördüğüme çok sevindim..gülen yüzünün solmasın
sakaryanın güzel hatunları hepiniz çok tatlısınız..güzel bir buluşma olmuş resimlerden anlaşılıyor...daim olsun arkadaşlığınız..a.s.
pantercim,,birdahaki buluşmda daha rahat olucağına eminm,iyiki seni tanıdık canım,,ewt jnm pek tanıtamadım ama nse bı dahakı bulusmada artıkın dedım yha bugun cekımserlık wardı ustumde ılk gundeb bellı etmıyım dedım delılıgımı-tatlicadiarzu-
ben resımlerı sımdılık ekleıorum bendenızın yuzunu bı halledem ondan sona cano sende de resımler wardı sen ne zman eklıosun weeeee yorum yazan herkese kokusmus opucuklerden ŞenizŞenizŞeniz
yengeçim güzel sözlerin için çok tşk ederim,utandım amaa:kedi:fotolar bitti bende hemen yorum yapim yerimseniben
çok güzel bir buluşma olmuş içtenlğiniz belli oluyor..
beyaz toprak çım doğumgünün kutlu olsun cnm nice sağlıklı yaşlara :Saruboceq:
roşum ne kadar güzelsin cnm ya maşallah sana gözlerine bayıldım boy ,pos ,endam süperdemek kısmetsiz kediyle eltisiniz ne güzel :1hug:
dostluğunuz daim olsun öpüyorum sizi a.s.
evet ablacım sensiz bi buluşma daha:sinifsinif:inş bi sonrakinde aramızda olursunopuyorumnanaktan:gitme: :gitme: bensiz bir buluşma daha.
neyse beyazım nice senelere tatlım...süpersiniz sakaryanın gülleri..sizleri çok özlemişim hasret giderdim fotolardan....hihoyyyt
heheh senin suit bise dar gelir essemzemuszemusbenden kacarmı:jeyyar:
suıtten buraya ucmussun bakıyorumnklava:
tşkler ablacım opuyorumnanaktankısmetsiz kedim ve sevgili eltisi roşum, sizleri görmek harikaydı.bu arada beyaz toprağında doğum günü kutlarım. diğer arkadaşlarada merhaba. hepiniz harikasınız kızlar. öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
ben seni gördüğüm için çok mutlu oldum cnm,malum ilk kez görüp tanıdıkopuyorumnanaktanBeyaz toprak doğum günün kutlu olsun..a.s.
kısmetsizkedim ,roşum güzel arkadaşlarım çok tatlısınız:1hug:
sizleri tekrar gördüğüme çok sevindim..gülen yüzünün solmasın
sakaryanın güzel hatunları hepiniz çok tatlısınız..güzel bir buluşma olmuş resimlerden anlaşılıyor...daim olsun arkadaşlığınız..a.s.
çalıkuşum güzel iltifatların için çok tşk ederim:kedi:tabii her zaman bizimlesin ,inş.bi sonraki buluşmada yanımızda olabilirisn cnmopuyorumnanaktan
İşte bu... Kk nın en güzel eltileri...
Sakarya topiğimizin en kıskandığım iki üyesi...:umursamaz:
Artık eskisi gibi kıskanmıyorum nede olsa manevi eltileri
kabul ettiler benide sağolsunlar.
kaydirigubbakcemile5
irna ablacım güzel sözlerin için çok tşkler,bizim gibi süper elti vaamı bu sitede dimi yaakısmetsiz kedim vee roşum,
sizleri tanıdığıma çok memnun oldum ,ikinizde çok güzelsiniz.
iki elti,maşşallahhhh
beyaz toprağım doğum günün kutlu olsun canım,aşkolsun bu yaştan sonra mumda üflettiniz diyorsun.kıısss daha yaşın ne başın ne ayol.ömrünün baharı bu yaşlar canım,bak hele ellili yaşlara gel nasıl değerlencek şimdiki yaşlar.allah sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürler versin tatlım opuyorumnanaktan
panter ve diğer arkadaşlarıda tanıdığıma memnun oldum ,dostluğunuz daim olsun.opuyorumnanaktan
ablacım çok tşkler,eltiler de seni öperler opuyorumnanaktancanlarım çok güzel ve samimi bir buluşma olmuş ben o eltileri yerim çok tatısınız dostluğunuz daim olsun öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?