Ne güzel bir organizasyon hepiniz harikasınız bu arada Panter geçmiş doğum günün kutlu olsun :1hug:
cenem kım bebekım fisfisfis
cenebaz gulum annadın mı??
kıskandım çatlatım..of of bensiz bir buluşma ve kocaman doğum günü pastası..panterim öncelikle nice yıllara kardeşim...yanınızda olmayı çok isterdim ama bildiğiniz gibi..en yakın zamanda bir buluşma olursa inşallah gelirim...roşum canım çok geçmiş olsun..hepiniz süpersiniz..dün eve geldiğim gibi fotolara baktım.ama yorum yazmadan çıktım. çok yorgundum şimdi anca pc yi ele geçirebildim..kusura bakmayın gecikmeli oldu..çenem sakaryaya hoş geldin.. hepiniz harikasınız ...ŞenizŞenizŞeniz
önce doğum günüsü olan arkadaşımızı kutlarım.
roşum ve kısmetsiz kedimde oradaymış. Şeniz
hele çenebazsız olmaz demiştim. birde baktım ki çenemde orda. canım benim. allah esirgeye seni.
tsk ederım cnm ... o senın hoslugun...
bı ara koyarım resmını bakarsın gulum ...
ewt sakaryalılar olaraktan uzun uzun ayrı kalamıyoruz kusum
cenem bı bambaska ımıs ııykı gelmıs tanımısızŞeniz
bulucaz cnm
cenemıde alırız gelırken Şeniz
hee sımdı jeton dustu cnm pardon yaww.. tanısamadık dha kendısıyle ama benım senın gıbı sıcakkanlı sevecen bı bayandır oda.. :1hug:
hee sımdı jeton dustu cnm pardon yaww.. tanısamadık dha kendısıyle ama benım senın gıbı sıcakkanlı sevecen bı bayandır oda.. :1hug:
slm hanımlar iki gündür giripte resimlere bakamadım çatladım valla-tatlicadiarzu-hepiniz harikasınız ben hariç aşk olsun yane bi doğru dürüst resmimi çekip koymamışsınız:dilcikar:ev sahibiydik dimeelmaz: sohbetlerinize pek katılamadım ama uzaktandada anlaşıldığı üzere çok eğlendiğiniz belliydi kıskanmadım desem yalan olurşakkıdı hepinizi öpüyorum güzel yorumlar içinde herkeze ayrı ayrı tşk ediyorumbuyrunnnnnnnnn
hoşbulduuuum hihoyyyt hem de çok hoş buldum, hepiniz çok hoşsunuz, zaten annemin memleketi opuyorumnanaktan
ooy tatlım, o iyilik sizden kaynaklandı, hepinizi çok sevdim gerçekten :asigim:
bende kendi adıma konusayım seni ck sewdim cenem Şeniz
bana uyar, sadece yer zaman gerekli bilgiler sengözlerimebaksanab
pıncırla konustuk gulum istanbul işini gurbik ile ilgili olanı dedi ben sizi cenem ile bırakırım 2 3 saat takılırsınız sona alırım sizi olur mu dedi ??
ne dersen gulum ??
yok panterim kadar olamam :1hug:
Pantoş..Geçmiş te olsa doğumgünün kutlu olsun..:sm_cool:
Çenebaz..sen ne kaaa bıcırıksın öyleeee..Çerkes falan mısın sen?..
Şirin Sakaryamın şirin hatunlarına selam..:lepi:
Sakaryamın havasını iyice ciğerlerinize çekin kızlar..yerimseniben
Fesat olsam ortadan,çatadanak çatlıycam valla..:dilcikar:
:asigim:güzel bakışın için tşkler tatlım Şenizmutlu yıllar panter ne hoş hatunmuşsun yaa ben şu pıncırı merak ettim
sakarya buluşmalarının maşşallahıvar hele eltişler yokmu bayılıyom allah nazardan saklasın
eeeeee buluşma olurda ÇENEBAZ olmazmı yaaa çenem bak bi buluşma yapamazsam senle içimde kalır ona göre
kıskandım çatlatım..of of bensiz bir buluşma ve kocaman doğum günü pastası..panterim öncelikle nice yıllara kardeşim...yanınızda olmayı çok isterdim ama bildiğiniz gibi..en yakın zamanda bir buluşma olursa inşallah gelirim...roşum canım çok geçmiş olsun..hepiniz süpersiniz..dün eve geldiğim gibi fotolara baktım.ama yorum yazmadan çıktım. çok yorgundum şimdi anca pc yi ele geçirebildim..kusura bakmayın gecikmeli oldu..çenem sakaryaya hoş geldin.. hepiniz harikasınız ...ŞenizŞenizŞeniz
aaa nden ole diyosun cenem sen sıcak olmasan ben sana sıcak dawranabilirmiydim
Pantoş..Geçmiş te olsa doğumgünün kutlu olsun..:sm_cool:
Çenebaz..sen ne kaaa bıcırıksın öyleeee..Çerkes falan mısın sen?..
Şirin Sakaryamın şirin hatunlarına selam..:lepi:
Sakaryamın havasını iyice ciğerlerinize çekin kızlar..yerimseniben
Fesat olsam ortadan,çatadanak çatlıycam valla..:dilcikar:
:asigim:güzel bakışın için tşkler tatlım Şeniz
ablacım yokluğunu hissettik gerçekten,geçmş olsun dileğin içinde çok saolasın,şimdilik geçemye niyeti yok gibi ,şiddeti her gün artıyo yaa,o kadar da dikkat ediyorum bitki çayı sebze meyve ,vitamin deposu oldum valladelikafadulden
girdi bi kere bünyeye çıkana kadar rahat vermicek anladım :gitme:
müthissiniz ya
bayiliyorum kk bulusmalarina
ve büyük bir keyifle bakiyorum resimlere herzaman
kimi zaman tanidigim arkadaslarim
kimi zaman tanimasamda görmek cok hos oluyo
iyiki dogdun iyiki varsin panterim
yeni yasin kutlu hersey gönlünce olsun insallah
hepiniz harikasiniz
gülen yüzleriniz hicmi hic solmasin
dostlugunuz sohpetiniz ve bulusmalariniz daim olsun insallah
Şeker şey seni bugün çarşamba pazarında gördüm. Kesin sendin ama bilemiyorum ki
Acaba CADIARZU
Bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?