~Sakarya~ Panterin doğum gününde buluştu

tmm pisicim affettim seni baryamdan sona hemncıkın ıcelım sole ohhhh:kahve::delphin:
dusuncesi bilem gusel yhahihoyyyt
bende kaffelerinizi yapiim mi en boşnaandanyerimseniben
aynen roşum ya, ben bu hissi her buluşmada yaşıyorum zaten
sanki dün akşam birbirimizden ayrıldık da sabah yine görüştük gibi bir his kaydirigubbakcemile3
sizin şekerliğiniz hem o Şeniz
canım ya, kıyamam sana, ılık tuzlu suyla gargara yap burnuna falan da çek
çok faydası varmış, bol bol da limon meyve falan sık iç, ıhlamur kaynat :1hug:

iyi ki gelmişsin tatlım, olur mu öyle şey... gelmesen ağlardım böyle senağlama
ooy sen ağlama yakışmaz bebekim:olmaz: gül hep böölekaydirigubbakcemile3
saolasın tavsiyelerin içinde,otobur bi şahsiyet olaraktan meyveyi bool bol tüketiyorumkaydirigubbakcemile5
tuzlu gargarayı duyup hiç denememiştim,aklıma getirmişken hemencik deniyimvereliniortak

Son düzenleme:
Harikasınız ne güsel bütün sakaryalı kk orda idi. Bende gelmek istedim ama olmadı. Kısmet işte bir daha ki sefere aranızdayım bende.

sengulcüm bekleriz ama ,unutma sözünükaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
hem bütün sakaryalılar yoktu ,üzüldük yaf,eksiktik bu buluşmada,
inş.bi dahaki sefer hep birlikte oluruzalkisalkisalkis

saolasın tavsiyelerin içinde,otobur bi şahsiyet olaraktan meyveyi bool bol tüketiyorumkaydirigubbakcemile5
tuzlu gargarayı duyup hiç denememiştim,aklıma getirmişken hemencik deniyimvereliniortak

hemencik dene canım sonra da günde 2 defa yap, mikropları kırmada çok etkiliymiş
ılık suyla yap yalnız, hiçbişeyciğin kalmaz
ben de gideyim meyve yiyeyim, canım istedi cokacimcoook

ohh missŞeniz

bende duymustum bunu hatta derya baykal programında gostertmıstı rosumum:sm_confused:

Harikasınız ne güsel bütün sakaryalı kk orda idi. Bende gelmek istedim ama olmadı. Kısmet işte bir daha ki sefere aranızdayım bende.

oncelıkle tsk cnm ..
amma butun hepımız deıldık ck eksıgımız wardı......
senide bekledik nden gelmedin bise de yazmamıssın buraya oysakı kesın gelırım gıbılerınden demıstın??

mutlu yıllar panter ne hoş hatunmuşsun yaa ben şu pıncırı merak ettim
sakarya buluşmalarının maşşallahıvar hele eltişler yokmu bayılıyom allah nazardan saklasın
eeeeee buluşma olurda ÇENEBAZ olmazmı yaaa çenem bak bi buluşma yapamazsam senle içimde kalır ona göre

sakarya buluşmalarının maşşallahıvar hele eltişler yokmu bayılıyom allah nazardan saklasın
eeeeee buluşma olurda ÇENEBAZ olmazmı yaaa çenem bak bi buluşma yapamazsam senle içimde kalır ona göre

sen istersin de ben yapmam mı, seve seve gelirim şekerim Şeniz

kıskandım çatlatım..of of bensiz bir buluşma ve kocaman doğum günü pastası..panterim öncelikle nice yıllara kardeşim...yanınızda olmayı çok isterdim ama bildiğiniz gibi..en yakın zamanda bir buluşma olursa inşallah gelirim...roşum canım çok geçmiş olsun..hepiniz süpersiniz..dün eve geldiğim gibi fotolara baktım.ama yorum yazmadan çıktım. çok yorgundum şimdi anca pc yi ele geçirebildim..kusura bakmayın gecikmeli oldu..çenem sakaryaya hoş geldin.. hepiniz harikasınız ...ŞenizŞenizŞeniz

önce doğum günüsü olan arkadaşımızı kutlarım.

67080323.png

mutluyaslargif.gif

roşum ve kısmetsiz kedimde oradaymış. Şeniz
hele çenebazsız olmaz demiştim. birde baktım ki çenemde orda. canım benim. allah esirgeye seni.

vereliniortak
yap tebii,en köpüklüsündenn:kahve:
olsun canım bi dahaki buluşmaya mutlaka bekleriz.arkadaşların dediği gibi aslında bayağı eksiğimiz vardı.inş. bi dahaki sefere tam kadro görüşürüz..yerimseniben
[
önce doğum günüsü olan arkadaşımızı kutlarım.

roşum ve kısmetsiz kedimde oradaymış. Şeniz
hele çenebazsız olmaz demiştim. birde baktım ki çenemde orda. canım benim. allah esirgeye seni.
eee ablacım biziz buluşma olar mıkaydirigubbakcemile3

sağolasın leptapım..güzel bakan güzel görürmüş.:kedi:
kıskandım çatlatım..of of bensiz bir buluşma ve kocaman doğum günü pastası..panterim öncelikle nice yıllara kardeşim...yanınızda olmayı çok isterdim ama bildiğiniz gibi..en yakın zamanda bir buluşma olursa inşallah gelirim...roşum canım çok geçmiş olsun..hepiniz süpersiniz..dün eve geldiğim gibi fotolara baktım.ama yorum yazmadan çıktım. çok yorgundum şimdi anca pc yi ele geçirebildim..kusura bakmayın gecikmeli oldu..çenem sakaryaya hoş geldin.. hepiniz harikasınız ...ŞenizŞenizŞeniz
aplam aplam..gözlerimiz aradı valla..gerçi bende çok fazla oturamadım.en kısa zamanda telafi etmek ümidiyle...Şeniz

:lepi: :lepi:
Süper olmuşsunuz hanımlar,
Eminim çok eğlenmişsinizdir,
Pastanada bayıldım tatlım delikafadulden
Panterimm tekrardan iyi ki doğdun meleğimm a.s.

Doğum günün kutlu olsun panterim..
Malum sebeplerden dolayı yanınızda olamadım.Ama beyazın yanına uğradım..Güzel bir gün geçirmişiniz bellii.İnşallah bende yanınızda olabilirim bir dahakine..

tsk ederım cnm ... o senın hoslugun...
bı ara koyarım resmını bakarsın gulum ...
ewt sakaryalılar olaraktan uzun uzun ayrı kalamıyoruz kusum
cenem bı bambaska ımıs ııykı gelmıs tanımısızŞeniz

haydecım cnm benım senınle bulustugumuzda da alır keserız bı pasta kendı adıma solıyım eksıklıgını derınden ıstedım ...
tubıs gelır sanıyodum oda olmadı ...
herseye ragmen ck guzel bı bulusma oldu yınekaydirigubbakcemile5

Back