bende kaffelerinizi yapiim mi en boşnaandanyerimsenibentmm pisicim affettim seni baryamdan sona hemncıkın ıcelım sole ohhhh
dusuncesi bilem gusel yhahihoyyyt
ooy sen ağlama yakışmaz bebekimaynen roşum ya, ben bu hissi her buluşmada yaşıyorum zaten
sanki dün akşam birbirimizden ayrıldık da sabah yine görüştük gibi bir his kaydirigubbakcemile3
sizin şekerliğiniz hem o Şeniz
canım ya, kıyamam sana, ılık tuzlu suyla gargara yap burnuna falan da çek
çok faydası varmış, bol bol da limon meyve falan sık iç, ıhlamur kaynat :1hug:
iyi ki gelmişsin tatlım, olur mu öyle şey... gelmesen ağlardım böyle senağlama
bende kaffelerinizi yapiim mi en boşnaandanyerimseniben
ooy sen ağlama yakışmaz bebekimlmaz: gül hep böölekaydirigubbakcemile3
saolasın tavsiyelerin içinde,otobur bi şahsiyet olaraktan meyveyi bool bol tüketiyorumkaydirigubbakcemile5
tuzlu gargarayı duyup hiç denememiştim,aklıma getirmişken hemencik deniyimvereliniortak
bende kaffelerinizi yapiim mi en boşnaandanyerimseniben
ohh missŞeniz
ooy sen ağlama yakışmaz bebekimlmaz: gül hep böölekaydirigubbakcemile3
saolasın tavsiyelerin içinde,otobur bi şahsiyet olaraktan meyveyi bool bol tüketiyorumkaydirigubbakcemile5
tuzlu gargarayı duyup hiç denememiştim,aklıma getirmişken hemencik deniyimvereliniortak
Harikasınız ne güsel bütün sakaryalı kk orda idi. Bende gelmek istedim ama olmadı. Kısmet işte bir daha ki sefere aranızdayım bende.
mutlu yıllar panter ne hoş hatunmuşsun yaa ben şu pıncırı merak ettim
sakarya buluşmalarının maşşallahıvar hele eltişler yokmu bayılıyom allah nazardan saklasın
eeeeee buluşma olurda ÇENEBAZ olmazmı yaaa çenem bak bi buluşma yapamazsam senle içimde kalır ona göre
sen istersin de ben yapmam mı, seve seve gelirim şekerim Şeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zemuszemuszemuszemus
çok tatlı olduğunu biliyon dimi:asigim:
yap tebii,en köpüklüsündennbende kaffelerinizi yapiim mi en boşnaandanyerimseniben
vereliniortak
olsun canım bi dahaki buluşmaya mutlaka bekleriz.arkadaşların dediği gibi aslında bayağı eksiğimiz vardı.inş. bi dahaki sefere tam kadro görüşürüz..yerimsenibenHarikasınız ne güsel bütün sakaryalı kk orda idi. Bende gelmek istedim ama olmadı. Kısmet işte bir daha ki sefere aranızdayım bende.
eee ablacım biziz buluşma olar mıkaydirigubbakcemile3önce doğum günüsü olan arkadaşımızı kutlarım.
roşum ve kısmetsiz kedimde oradaymış. Şeniz
hele çenebazsız olmaz demiştim. birde baktım ki çenemde orda. canım benim. allah esirgeye seni.
sağolasın leptapım..güzel bakan güzel görürmüş.:kedi:mutlu yıllar panter ne hoş hatunmuşsun yaa ben şu pıncırı merak ettim
sakarya buluşmalarının maşşallahıvar hele eltişler yokmu bayılıyom allah nazardan saklasın
eeeeee buluşma olurda ÇENEBAZ olmazmı yaaa çenem bak bi buluşma yapamazsam senle içimde kalır ona göre
aplam aplam..gözlerimiz aradı valla..gerçi bende çok fazla oturamadım.en kısa zamanda telafi etmek ümidiyle...Şenizkıskandım çatlatım..of of bensiz bir buluşma ve kocaman doğum günü pastası..panterim öncelikle nice yıllara kardeşim...yanınızda olmayı çok isterdim ama bildiğiniz gibi..en yakın zamanda bir buluşma olursa inşallah gelirim...roşum canım çok geçmiş olsun..hepiniz süpersiniz..dün eve geldiğim gibi fotolara baktım.ama yorum yazmadan çıktım. çok yorgundum şimdi anca pc yi ele geçirebildim..kusura bakmayın gecikmeli oldu..çenem sakaryaya hoş geldin.. hepiniz harikasınız ...ŞenizŞenizŞeniz
mutlu yıllar panter ne hoş hatunmuşsun yaa ben şu pıncırı merak ettim
super supper suppersinizz :))
kıskandım çatlatım..of of bensiz bir buluşma ve kocaman doğum günü pastası..panterim öncelikle nice yıllara kardeşim...yanınızda olmayı çok isterdim ama bildiğiniz gibi..en yakın zamanda bir buluşma olursa inşallah gelirim...roşum canım çok geçmiş olsun..hepiniz süpersiniz..dün eve geldiğim gibi fotolara baktım.ama yorum yazmadan çıktım. çok yorgundum şimdi anca pc yi ele geçirebildim..kusura bakmayın gecikmeli oldu..çenem sakaryaya hoş geldin.. hepiniz harikasınız ...ŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?