cenemi otogarda yolcu ederken
sonunda pc yi ele geçirdimmmm:lepi:
panterimmm sana ve pıncırına ne kadar teşekkür etsem azzz bana yine resimler kaldı derken sayenizde bende o resimlerde yer aldımm sakaryanın her buluşması mükemmel oluyor zaten ama bugün yazılarından tanıdığım çenebazla tanışmak onunla olmak ayrı bir güzellik kattı iyiki doğdun panterim sayende çokk güzel bir gün geçirdim umarım seninde her günün bugün gibi mutlu geçerr canomm azramı çokk çokk öpüyorum beyazımm inşallahh bu sefer herşey gönlünce olurr gülen yüzün hiç solmasınn roşum kısmetsizimm sizleri yeniden görmek çokk güzeldii hepinizee çokk teşekkürlerr bu harika gün içinnnn:1hug:
çenem şekerim hoşgeldin iyiki geldin,çok sevindim tanıdııma,aynen göründüün gibi şeker ötesi bişemişinŞeniz
acaip bi yer bura kk ya,
hiç yabancılık çekmedik sanki daha önce görüşmüş tanışmış gibiydik,kaydirigubbakcemile5
her zaman bekleriz buluşmalara ona göre
panterim doom günün tekrar kutlu olsun,
ben pek bi keyifsizdim ,pek tat alamadım gibi,fotolardan da belli ,
eve gelirken daa yolda ateşimin çıktıını anladım,
boazlarım sırtlarım ağrıdan kopuyo,halsizlikten geberiim,
bu saate kadar yattım,ama kötüyüm ben ya:sinifsinif:
belki ben bir buluşmaya giderken terminalde falan görmüşsündür, malum ömrüm terminallerde geçiyor, sen hangi limanda bıraktığım buluşkan üyesin acep kaydirigubbakcemile3
seve seve geldim, çok da memnun oldum kuşum,
ben de hepinize teşekkür ederim :kedi:
rosumum cnm benım tekrar gecmıs olsun kırmadın hasta hasta geldın tekrar tsk ederım bebenkım:1hug:
saolasın pıntırım,rica edicim ne demek bizler tşk ederiz,
yanlız bu kadar kötü hasta olduumu bilmidim hee,
yoksam gelmesdim yaa,
inş sizlere geçirmemişimdir,:sinifsinif:
dooomm günü çocuysuu tekrardan yeni yaşın kutlu ,mutlu,huzurlu olsun.
pantercim sana ayrıyetten teşekkürediyorum.çünküm çenemin buralara kaa gelmesine vesile oldun.çenem yüzü gibi gönlü güzelim benim..sağolasın kırmadın geldin buralara kadar.kızlar emin olun resimlerde göründüğünden çok daha şeker..
bugün elde olmayan(son anada çıkan rötarlardan dolayı)yanınızda fazla oturamadım.sizleri sefiyorummmmm ..
nice yıllara panter kardeşa.s.
ve nice arkadaşlıklara güzel hanımlaropuyorumnanaktan
çeneeeeem la seni geçen gün almanya sınırlarında görmüşler buluşma var diye gidiyorum demişsin
seni seviyorum kızma sakınŞeniz
dogum gunu cocugu tebrık ederım nıce senelere
sonra fotaraflar cıcek gıbı rengarenk cook hoş gorunuyorsunuz dostlugunuz daım olsun
masada bılgısayar var hem sohbet hem kk takıp mı edıyordunuz
evet canım ya :sinifsinif:erken ayrılmak zorunda kaldım.hemde tahminimden de erken.reca ederim pisicim ne demek hizmetinizdeyiz her daim
ewt ck erken ayrıldın
bende kayfemı ıcıp kapatmıstım amma
artıkın bıdaaa kı sefere
Doğum günün kutlu olsun Panter
Allahım sevdiklerinle geçireceğin sağlıklı mutlu bir ömür versin inş.
evet canım ya :sinifsinif:erken ayrılmak zorunda kaldım.hemde tahminimden de erken.
o söz,borcum olsun sana.şu bayramı atlatalım söz sana bi kkaave ısmarlıcammkaydirigubbakcemile5hemide en köpüklüsündenn
saol kusum
tsk ederım hedayelerınde ck guseller onlar ıcınde ayrıcanak tsk:1hug:
Rica ederim canım benım ne demek:))
sonunda pc yi ele geçirdimmmm:lepi:
panterimmm sana ve pıncırına ne kadar teşekkür etsem azzz bana yine resimler kaldı derken sayenizde bende o resimlerde yer aldımm sakaryanın her buluşması mükemmel oluyor zaten ama bugün yazılarından tanıdığım çenebazla tanışmak onunla olmak ayrı bir güzellik kattı iyiki doğdun panterim sayende çokk güzel bir gün geçirdim umarım seninde her günün bugün gibi mutlu geçerr canomm azramı çokk çokk öpüyorum beyazımm inşallahh bu sefer herşey gönlünce olurr gülen yüzün hiç solmasınn roşum kısmetsizimm sizleri yeniden görmek çokk güzeldii hepinizee çokk teşekkürlerr bu harika gün içinnnn:1hug:
çenem şekerim hoşgeldin iyiki geldin,çok sevindim tanıdııma,aynen göründüün gibi şeker ötesi bişemişinŞeniz
acaip bi yer bura kk ya,
hiç yabancılık çekmedik sanki daha önce görüşmüş tanışmış gibiydik,kaydirigubbakcemile5
her zaman bekleriz buluşmalara ona göre
panterim doom günün tekrar kutlu olsun,
ben pek bi keyifsizdim ,pek tat alamadım gibi,fotolardan da belli ,
eve gelirken daa yolda ateşimin çıktıını anladım,
boazlarım sırtlarım ağrıdan kopuyo,halsizlikten geberiim,
bu saate kadar yattım,ama kötüyüm ben ya:sinifsinif:
saolasın pıntırım,rica edicim ne demek bizler tşk ederiz,
yanlız bu kadar kötü hasta olduumu bilmidim hee,
yoksam gelmesdim yaa,
inş sizlere geçirmemişimdir,:sinifsinif:
dooomm günü çocuysuu tekrardan yeni yaşın kutlu ,mutlu,huzurlu olsun.
pantercim sana ayrıyetten teşekkürediyorum.çünküm çenemin buralara kaa gelmesine vesile oldun.çenem yüzü gibi gönlü güzelim benim..sağolasın kırmadın geldin buralara kadar.kızlar emin olun resimlerde göründüğünden çok daha şeker..
bugün elde olmayan(son anada çıkan rötarlardan dolayı)yanınızda fazla oturamadım.sizleri sefiyorummmmm ..
nice yıllara panter kardeşa.s.
ve nice arkadaşlıklara güzel hanımlaropuyorumnanaktan
çeneeeeem la seni geçen gün almanya sınırlarında görmüşler buluşma var diye gidiyorum demişsin
seni seviyorum kızma sakınŞeniz
temamdırryerimsenibenkaydirigubbakcemile5tmm pisicim affettim seni baryamdan sona hemncıkın ıcelım sole ohhhh
dusuncesi bilem gusel yhahihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizcanım ben de sizi tanıdığıma çok sevindim, hepiniz birbirinizden tatlıymışsınız,
bu açılış olsun, bundan sonra ben oraya siz buraya
ne de olsa komşuyuz yerimseniben
oooy pisi pisi kedim :asigim: tadımlık oldu bu buluşma ama olsun, yine de görmüş olduk
ben de sizi seviyorum :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?