Sakarya özel çark kbb

Tuvanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
8
1
36
27
Burun estetiği ameliyatı için Ömer öncü isimli doktorla iletişime geçtim çok hızlı bir şekilde ameliyat kararı aldık ameliyat günü geldi asla steril bir ortam yoktu elbiselerimi çıkarmadan dandik verilen bir ornukle ameliyata girdim. Ameliyattan çıktım çok fazla ağrım olmadı o gece nefes almakta zorlandigim için uyuyamadim ikinci ve üçüncü gün etrafı goremiyecek kadar şişip morardim acile gittiğimde trafik kazası sandılar o kadar soylim benim için bunlar problem değildi bez tampon kullandılar çıkarırken canımdan can gitti atel yerine alçi kullandılar.Burnum eskisinden kötü olamaz diyerek hızlı bir kararla ameliyat oldum ama oluyormuş alçi çiktiktan sonra hayata küstüm bir ay hiç insanlarla görüşmedim işten ayrıldım belki düzelir dedim hep ödem dediler 5 ay geçti burnum aşırı büyük eğri ben hala ödem diyerek kendimi kandiriyorum ama internette hicbir benzeri yok sağ tarafimda ele kemik çıkıntısı geliyor başka bir doktora gittiğimde 1 yılı tamamla revizyon yapalım burası düzelmez dediler pişmanım bir sağlık probleminiz yoksa asla ameliyat olmayın oluyorsanizda doktorunuzu çok iyi araştirin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…