- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
güvenilir yol panter mi:)
panter yüzünü takma bugün nolur:))
anammm
yaf benim işim çıktı gelemeyem
hakket yaf..bugün bütün kk kapıya dayanırsa şaşmammak lazım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3adresi anlayın artıkın yaf,zira bütün kk bugün bizimle olcek gibi gözüküüüzemuszemusolumunekankayizsmile
yaf panterim bari bana acı yeni temislik yaptım kan lekesi çıkmaz şimci yafffkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3facede ne demıstın tatlı tatlı yemenın acı cıkarması waardı degelmı???
ben bursalarda ıken arkamdan ıı sallıyodun
bılennndım nan sana ole kacmak arazı olmak yk ıfadenı alcemmmmmmaklinialirimsmile
yaf panterim bari bana acı yeni temislik yaptım kan lekesi çıkmaz şimci yafffkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooooh kızlar iyi muhabbetler olsun sizlere afiyet bal şekerler olsun benide anın ne olur kulaklarım inim inim inlesin yanmaktan kızarsın çatladım şimdi fesatımdan ben yaaaaa bak gelseydim sorun olmazdı hem zehra akkoç u da biliyom ben mafoldumben :gitme: senağlama
ayyy kıyamam yha gecen ctesı ankaradaydım ıstedım gormek senı ama salaklıgıma doymııım tel almamısım wermemısım
12den 7ye kadar ankaradaydım yha:S
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, myhope+, semrican, roşum+, ~CaNo~+
oooooo herkeşler burda...
semircanım buyur gel anacım ank.ne kadarlık yol..yollıyım süpürgemii
annaaa sendemi koçsun.bendeealkisalkisalkis kaç nisann?he bende arnavut geliniyimmkaydirigubbakcemile5sağol hayatım o süpürgeden bende birsürü var eee koç burcuyum arnavutum hepsi bi arada toplanmış bende
keşke canım yaa haberim vardı ama akıl edemedim teli vermeyi bende adapazarı misafirhanesiydim geçen hafta annemle babam vardı bende bu işler yüzünden aksilikler olmuştu tırlattım kafayı ben öyle olunca ablalar enişteler toplanıp geldiler cumadan pazar döndüler ankarada nereye geldin canımcım
annaaa sendemi koçsun.bendeealkisalkisalkis kaç nisann?he bende arnavut geliniyimmkaydirigubbakcemile5
ooo senın basın kalabalıkmıs cnm yha semt olarak bılemıyorumda ada kulenın oraya geldık on sokaagımızda mado wardı bılmem anlatabıldımmı?
benim kociş arnavut.ben karma sayılırım.20 nisan canım katışıksız arnavutum hem anamda babamda arnavut zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?