Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

11230594_10153277661788516_4514150715627576441_n.jpg
selam kızlar nasılsınız

sedacım hadi hayırlısı güzel haberler yakındır inşallah..

buketcim çok geçmiş olsun

kızlar anneler günü için yaptığım nete koyamadığım keklerim anneme yolladım habersiz bugün alıcak inşallah :KK70:babamında doğum günü yakın onuda ayırmıyım dedim :D

Selam arkadaslar.
K.Burcum hakkini helal et geldin arayamadim soramadim anannem kemoterapi görüyor ona destek olmaya calisiyoruz kosturmacadan unuttum kusura bakma.
Gamzecim gecmis olsun darisi anannemin basina insallah.
Buket gecmis olsun.
Yasemin canim Betüse de gecmis olsun bir daha hastalanmaz insallah.

Biz kizimla günlerin nasil gectigini anlamiyoruz aksam pestil olmus sekilde yatiyorum.Büyüdükce hersey dahada zorlasiyor alt degistirmek bile.
Anneler gününüz kutlu olsun.Anne olmayi bekleyen arkadaslarimda bir an önce anne olsun insallah.
Sedacim tedavin hayirla sonuclansin insallah benim fikrimce ramazan da olmasi günah olmaz neden olsun ki tedavi bu keyfi bisey degil.
Gül süpersin harikalar bunlar.

Biz kizimla günlerin nasil gectigini anlamiyoruz aksam pestil olmus sekilde yatiyorum.Büyüdükce hersey dahada zorlasiyor alt degistirmek bile.
Anneler gününüz kutlu olsun.Anne olmayi bekleyen arkadaslarimda bir an önce anne olsun insallah.
Sedacim tedavin hayirla sonuclansin insallah benim fikrimce ramazan da olmasi günah olmaz neden olsun ki tedavi bu keyfi bisey degil.

sağol canım evet çabucak geçiyor zaman bende bazen pestil gibi yatıyorum :KK70: ama olsun güzel yinede :KK66:

selam kızlar, dünden beri karnım ağrıyor midem bulanıyor iştahım yok, yediğim pasta yada börek dokundu heralde. Yada eşimin getirdiği çikolatalardan çok yiyorum onların da etkisi olabilir :)))

sedacım ayy mübark ayda hayırlı haberler alırsın inşallah. hem belki daha sakin olur hastaneler laboratuvarlar filan, genelde ramazanda hani ertelerler ya orucum kazaya kalmasın diye, onun için meydan sana kalır, ama seninkide zevkten değil yani onun için inşallah kalbini ferah tut. sonuçta bir tedavi bu keyfi bir durum değil, Allah biliyor.

Tümayım canım nasılsın, sende durumlar nasıl ev işini ne yaptınız şuan nerde oturuyorsun? artık netin varmı yoksa sık sık gelecekmisin?

Bukett canım çok geçmiş olsun ama bu vesile ile hiç olmazsa o aklındaki sorunlar kalkmış, dr ne güzel cevap vermiş unutun bu konuyu diyerek. hiç vesvese getirme aklına Allahın izniyle birşey yoktur inşallah sadece edepsizliktir dediğin gibi :)

Yahu kızlar mübarek 3 aylardayız ne tesbih çekiyoruz ne dua ediyoruz ne oldu böyle şeytana uyduk, önerisi olan varsa hemen uygularım lütfen üşenmeyin yazın canlarım benim.

selam kızlar, dünden beri karnım ağrıyor midem bulanıyor iştahım yok, yediğim pasta yada börek dokundu heralde. Yada eşimin getirdiği çikolatalardan çok yiyorum onların da etkisi olabilir :)))

sedacım ayy mübark ayda hayırlı haberler alırsın inşallah. hem belki daha sakin olur hastaneler laboratuvarlar filan, genelde ramazanda hani ertelerler ya orucum kazaya kalmasın diye, onun için meydan sana kalır, ama seninkide zevkten değil yani onun için inşallah kalbini ferah tut. sonuçta bir tedavi bu keyfi bir durum değil, Allah biliyor.

Tümayım canım nasılsın, sende durumlar nasıl ev işini ne yaptınız şuan nerde oturuyorsun? artık netin varmı yoksa sık sık gelecekmisin?

Bukett canım çok geçmiş olsun ama bu vesile ile hiç olmazsa o aklındaki sorunlar kalkmış, dr ne güzel cevap vermiş unutun bu konuyu diyerek. hiç vesvese getirme aklına Allahın izniyle birşey yoktur inşallah sadece edepsizliktir dediğin gibi :)

Yahu kızlar mübarek 3 aylardayız ne tesbih çekiyoruz ne dua ediyoruz ne oldu böyle şeytana uyduk, önerisi olan varsa hemen uygularım lütfen üşenmeyin yazın canlarım benim.
canım geçmiş olsun pasta çikolata değilde bebiş olmasın..:)

canım geçmiş olsun pasta çikolata değilde bebiş olmasın..:)
Allah korusun kuzum :) d.kontrol içiyorum ben. Olmaz inşallah öyle bşr şey. Eşim yurt dışına gitmişti iş için ordan çeşitli çikolatalar getirmiş. Üstüne pasta börekte eklenşnce bozduk mideyi sanırımm. ama şimdi daha iyiyim şükür. Birde içtiğim ilaç ta bulantı yapabilirmiş. Hepsi bir arada yani.
Bu arada annen ve babana yaptığın güllü kekler çok güzel. Çok mutlu olacaktır ikiside.

Allah korusun kuzum :) d.kontrol içiyorum ben. Olmaz inşallah öyle bşr şey. Eşim yurt dışına gitmişti iş için ordan çeşitli çikolatalar getirmiş. Üstüne pasta börekte eklenşnce bozduk mideyi sanırımm. ama şimdi daha iyiyim şükür. Birde içtiğim ilaç ta bulantı yapabilirmiş. Hepsi bir arada yani.
Bu arada annen ve babana yaptığın güllü kekler çok güzel. Çok mutlu olacaktır ikiside.

hmm anladım cnm bende düşünüyorum 6. ayda başlamayı microgenon kullanıyodum önceden onu kullanıyım diyorum yinede bi araştırım olmadı idare edicez artık bi türlü..

sağol canım evet aldılar bugün en nete koydum kargoyu almışlar babam yorum yapmış hemen çok sevinmişler :) bende sevindim valla :))

şimdi 15i evlilik yıl dönmümz 4. seneyi devirdik acısıyla tatlısıyla ona ne hazırlıyım die düşünüyorum pastamı kurabiyemi bakalım arkasından fatihin dgününü yapıcam 31ine erteledik ona başlıycam haydeee bakalımmm hayırlısı :D

kızlar sizlerle bir bilgi paylaşmak istiyorum.
Böbrek taşı olan yakınınız olursa "GİLABURU SUYU" tavsiye edin, taşı eritiyor 1 hafta içinde ALlahın izniyle, dr lar bile şaşırıyor, hemde ağrısız sancısız idrar ile atılmasını sağlıyor. bir kızdan duymuştum şimdi netten araştırdım hakkaten öyleymiş. şuanda babama aldım bakalım içecek 1 hafta sonucu size yazarım yine.

Böbrek taşı olan yakınınız olursa "GİLABURU SUYU" tavsiye edin, taşı eritiyor 1 hafta içinde ALlahın izniyle, dr lar bile şaşırıyor, hemde ağrısız sancısız idrar ile atılmasını sağlıyor. bir kızdan duymuştum şimdi netten araştırdım hakkaten öyleymiş. şuanda babama aldım bakalım içecek 1 hafta sonucu size yazarım yine.
Yaso nerden bulcaz bu suyu? Benimde kV de var da

Yaso nerden bulcaz bu suyu? Benimde kV de var da
aktarlarda satılıyor kuşum 15 lira filan. ama 1 şişe 2 gün gidiyor. yani alırken en az 4 şişe almanızı öneririm. günde 3 su bardağı içiliyor, sabah öğlen ve akşam. eğer mide rahatsızlığı yoksa aç karnına içecek. mide rahatsızlığı varsa yemekten 1-2 saat sonra içsin. inşallah şifa bulur canım benim

canım hiranurda var biliyosun ama ona verilirmi ki belki zamanla geçer emen cocularda oluyomuş bazen bakalım gecmesse deneriz biraz büyüyünce

canım hiranurda var biliyosun ama ona verilirmi ki belki zamanla geçer emen cocularda oluyomuş bazen bakalım gecmesse deneriz biraz büyüyünce
kutunun içindeki kağıtta bebeklerede verilir bir fincan diye yazıyor, tabi araştırmak lazım, bi bak bakalım internetten canım. bak ben minik kuşu unutmuştum doğru ya.

Eki Görüntüle 1523541 selam kızlar nasılsınız

sedacım hadi hayırlısı güzel haberler yakındır inşallah..

buketcim çok geçmiş olsun

kızlar anneler günü için yaptığım nete koyamadığım keklerim anneme yolladım habersiz bugün alıcak inşallah :KK70:babamında doğum günü yakın onuda ayırmıyım dedim :KK70:

Sağol canım inşallah yakındır artık güzel haberler veririm size..

Canım ne bileyim kuşkuya düştüm işte ama tabi sonuçta tedavi başka nedenlerden hastanede olan o kadar hasta var ama beklemek de elimde ya zaten oruç tutamam iyi ve düzenli beslenmem bol sıvı almam lazım tedaviden önce yani öyle de böyle de tutamıcam ki zaten.

Yasemin canım mübarek aylar bana uğurlu gelir inşallah. Evet daha sakin de olabilir bilemiyorum umarım öyle olur ama tedaviden önce hele uzun günlerde oruç tutmak zaten sakıncalı ben şimdiden bol su içmeye başladım vücudum çok yumurtadan dolayı ödem yapıyor çünkü. Bir de dengeli beslenmem lazım o yüzden zaten oruç tutamıcam Allah izin verirse bebeğim olduktan sonra kazasını tutarım.

Evet Yasemin biz 5 sene önce eşim taş düşürürken duyduk aktardan aldık çok iyi geliyor eşim nasıl düşürdü anlamadı ekşi ve yüksek c vitamini içeriyor bu da taşı eritiyor Kastamonuda yetişen bir meyve bunun suyunu çıkarıp satıyorlar aslında bulunsa kendin alıp çıkarsan daha faydalıymış ama bizde faydasını gördük 15 tl ama baya büyük şişede eşim baya bir şişe içmişti.

Kızlaaar ne olurr bana yardım edin yaa. Ben bu reglimle İstanbul'a kontrole gidicem ya. Birkaç aylık tahminime göre cumartesş regl olucam pazar ya da o gün dr yoksa p.tesi dr giderim dedim bunun için de nasılsa reglin c.tesi ya da pazar olurum cuma akşam biraz erken çıkalım işten basıp gidelim dedim eşime h.sonunu annemlerle geçiririm dedim regl olup gidersem misal pazar oldum gidicez öğlen p.tesi muayene olup dönücem birşey anlamıcam dedim tamam dedi eşim amaaa ben gripten dolayı ilaç kullandım ya gecikirse ya cuma akşam giderim de o haftasonu bir de olmazsam boş boş dönersek o da var beklesem mi regl olunca mı hemen basıp gitsek bilemedim yaa bir haftasonuna kadar dinleyeyim kendimi bakalım ben.

Bir de maalesef kendi doktorum Amerikadaymış ayda bir kere bir hafta gidiyor oraya da. Ebru hn var o muayene edecek şimdi gittiğimde. Tedaviye başlayacağım ayda, yumurta toplmaya ucu ucuna kalabilir transferde kesin olmayacak ben 16-17 haziran gibi regl olucam gidicem 30 haziranda o yine gidecekmiş bir hafta ama napıyım artık o bayan dr da iyiymiş en azından iğne dozumu muayenelerimi doktorum yapacak önemli olan bu.

Kızlaaar ne olurr bana yardım edin yaa. Ben bu reglimle İstanbul'a kontrole gidicem ya. Birkaç aylık tahminime göre cumartesş regl olucam pazar ya da o gün dr yoksa p.tesi dr giderim dedim bunun için de nasılsa reglin c.tesi ya da pazar olurum cuma akşam biraz erken çıkalım işten basıp gidelim dedim eşime h.sonunu annemlerle geçiririm dedim regl olup gidersem misal pazar oldum gidicez öğlen p.tesi muayene olup dönücem birşey anlamıcam dedim tamam dedi eşim amaaa ben gripten dolayı ilaç kullandım ya gecikirse ya cuma akşam giderim de o haftasonu bir de olmazsam boş boş dönersek o da var beklesem mi regl olunca mı hemen basıp gitsek bilemedim yaa bir haftasonuna kadar dinleyeyim kendimi bakalım ben.

Bir de maalesef kendi doktorum Amerikadaymış ayda bir kere bir hafta gidiyor oraya da. Ebru hn var o muayene edecek şimdi gittiğimde. Tedaviye başlayacağım ayda, yumurta toplmaya ucu ucuna kalabilir transferde kesin olmayacak ben 16-17 haziran gibi regl olucam gidicem 30 haziranda o yine gidecekmiş bir hafta ama napıyım artık o bayan dr da iyiymiş en azından iğne dozumu muayenelerimi doktorum yapacak önemli olan bu.
ya bence sen kendini riske atma...bu işlerde doktorlar cumartesi pazarda gelip bakıyolar..yani önemli olan erken gitmek mi yoksa vaktinde muayene olmakmı buna bak..ona göre bi karar ver..bende geçtyim bu yollardan biliyosuni...öyle bişeyki takvimi belli olmadan hadi ben gidiyom diyosun kalkıp gidiyosun..

ya bence sen kendini riske atma...bu işlerde doktorlar cumartesi pazarda gelip bakıyolar..yani önemli olan erken gitmek mi yoksa vaktinde muayene olmakmı buna bak..ona göre bi karar ver..bende geçtyim bu yollardan biliyosuni...öyle bişeyki takvimi belli olmadan hadi ben gidiyom diyosun kalkıp gidiyosun..

Canım kararımı verdim gripte olduğum ve ilaç kullandığım için gecikebilir o yüzden riske atmak istemedim bir de cuma akşamı giderim 3 gün içinde olmam sonra boşa gitmiş olurum kontrol olamadan dönmek zorunda kalırım 4-5 gün sonra regl olunca hadi tekrar gitmek gerekecek o yüzden reglimi beklicem zaten çantam hazır olacak misal c.tesi ya da pazar olursam atlayıp arabaya gidicez 2. günü de muayene mi olucam sekreter kız ilk günü olunca haber verirsin geliyoruz diye ben yazarım seni randevuya öbür güne dedi zaten beklicem o yüzden dediğin gibi vaktinde muayene olmak daha önemli ha dediğine ayda iki kere gidilecek bir yer değil ki eşimde yoğun beklicem umarım c.tesi filan olurum da giderim iyi olur pazartesi de izin alır 19 mayıs tatiliyle birleştiririz.

Arkadaşlar arkadaşımın bebeği yoğun bakımdaydıya yasin niyetlendi bi kişi istediği kadar okuyabilirmiş okumak isteyen olursa kaç tane okuyabileceğini yazabilir mi bu gece okunması lazım Yrn kuranı olacakmış Yazarsanız sevinirim öpüyorum.

Hayirli cumalar kandilimiz mübarek olsun,Dualarimiz kabul olsun.

Yasemincim ev isi ertelendi simdilik haziranda kesin karar verilecek.İnternette cepten giriyorum sık giremesemde takip etmeye calisicam

Back