- Konu Sahibi kismetsiz kedi
ben de bişi yapim:)
diyet usulü bişimi olssun![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
diyet usulü bişimi olssun
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kandirikçı su böreeee
ben börek yapim en diyetinden:)
vay hemdiyet hem börekkkcokacimcoookcokacimcoookkandirikçı su böreeee
ben börek yapim en diyetinden:)
sağolasın ablacım.bende çok istiyorum beyazın gelebilmesini inş.izin alıp kaçabilir .myhopeda link attım ama işi var sanırsam dönmedi.canım pisim beyazımında orda olmasını isterdim..gümüşüme ben haber veririm canım...yeşilgözlümde aslında gelirmi blmem çünkü onunda kayınpederi vefat etti.yinede haber verirsek ii olur...ben tuzlu poğoça yaparım canlar..sizler mamaları ayarlayın..
ablacım başın sağolsun bu arada.ama gelebilirsen çok sevinirim.Şenizkızlar haber alınmıştır gelmeye çalışacam haydeçcim ne amaliyatı olcen ve nerde nezan bana mutlaka bildir geçmiş olsun herkese slm
ben her zaman diyetteyim bosverim
sen de işten azcıcık erken çıkabilsen gelebilsen ne güzel olar yaa özledik seni
ben her zaman diyetteyim bosverim
sen de işten azcıcık erken çıkabilsen gelebilsen ne güzel olar yaa özledik seni
canoma katılıyorum.gelebilsen süper olardı.ihtimalleri biraz zorlasak belkim olarBende sizleri özledim Adapazarında çalışsam erken çıkabilirdim belki ama burda olunca malesef:1no2:
canoma katılıyorum.gelebilsen süper olardı.ihtimalleri biraz zorlasak belkim olar
sağolasın ablacım.bende çok istiyorum beyazın gelebilmesini inş.izin alıp kaçabilir .myhopeda link attım ama işi var sanırsam dönmedi.