sakarya hadi hareketlenin..buluşuyoruzz

hade bakalım kıslarrr
güzel bi buluşma olcekzemuszemus...süpersiniz hepiciğiniz.opuyorumnanaktan.
oh be panterden de ses çıktı sonunda.alkisalkisalkis.
beyazcım akşamüstüde olsa 1saatliğinede olsa gelebilsen ne ka güsel olardı.:çok üzgünüm:.
gelirkene çarşıdamı buluşursunuz.birinize özelden adresi atimm.gerçi çok kolay :delphin:yerde.ytoksamhepinize tek tek mi adresi bildiriiimm:uhm:

ben her zaman diyetteyim bosverim
sen de işten azcıcık erken çıkabilsen gelebilsen ne güzel olar yaa özledik seni

canım pisim beyazımında orda olmasını isterdim..gümüşüme ben haber veririm canım...yeşilgözlümde aslında gelirmi blmem çünkü onunda kayınpederi vefat etti.yinede haber verirsek ii olur...ben tuzlu poğoça yaparım canlar..sizler mamaları ayarlayın..
sağolasın ablacım.bende çok istiyorum beyazın gelebilmesini inş.izin alıp kaçabilir .myhopeda link attım ama işi var sanırsam dönmedi.
kızlar haber alınmıştır gelmeye çalışacam haydeçcim ne amaliyatı olcen ve nerde nezan bana mutlaka bildir geçmiş olsun herkese slm
ablacım başın sağolsun bu arada.ama gelebilirsen çok sevinirim.Şeniz

ben her zaman diyetteyim bosverim
sen de işten azcıcık erken çıkabilsen gelebilsen ne güzel olar yaa özledik seni

Bende sizleri özledim Adapazarında çalışsam erken çıkabilirdim belki ama burda olunca malesef:1no2:
canoma katılıyorum.gelebilsen süper olardı.ihtimalleri biraz zorlasak belkim olar

tekrardan slm mıllet tmm ben kısır yapııom pısıcım bana adres wermene gerenk yok sanırsam gercı ewın dısına badana cektıler rengı degıstı ama olsunnnn.....
yk be wazcaydım sen ozelden banada yaz:)))
yesıl gozlu ablam basın saolsun ...
nan cano beklenen an geldı sabırsızlıkla beklııımfacede yazdıklarını yuzume de solıcennnnn dıme:p
hade ben kacar carsıda ck ısım war bugunnnn

yeşilgözlü ablacım başın saolsun,:Saruboceq:
gelmee çalış lüffen amaŞeniz
pantişim hoşgeldin sonundaaaa,alsanaalsanasmile
kıs kısıra çok fazla sarımsak koymasan olar mı nüffeen,nooluurnaklinialirimsmile
ben profitrol yapçem ,eltime ısrar ediim bide tuzlu yapem deye,
cıks deyo yapma ,bende dinleyem bareboshayallersmile

sağolasın ablacım.bende çok istiyorum beyazın gelebilmesini inş.izin alıp kaçabilir .myhopeda link attım ama işi var sanırsam dönmedi.

canım mesajını aldım annem bendeydi iki gün oğluşun kontrolü onun günü vs derken bir de eşime nasıl diyecem diye düşünürkenneyvahedigeldismile yazamadım bişiii:kedi:tarih kesinleşsin bari dedimm hava oğluş ve de eşim izin verirse gelmeyi çokkk istiyorumbayanssulusmile
yeşilgözlü ablam başın saolsun mekanı cennet olsun inşallahhh:Saruboceq:

sıteekı sorun benı delııııı ettı kac gunur yesılgozlum basın saolsun
rosumum hos buldum
tmmkusum sarmısak acukun koycammmmm
beyazımda bı aksılık olmazsa ugrucak ogleden sonaaaaaaa

aaa siteye girene kadar göbeğim çatladı.özel mesajda gönderemiyorum.size ev tarifi zehra akkoç kıs lisesine gelen beni çaldırsın en gelip alcem ordan sizi.buraya yazdımki girebilen burdan görsün.

canlar ben dün hastahanedeydim.az kaldı dr beni dünden yatıracaktı ve bütün planlarım altüst olacaktı.çok stresli olduğum için sakinleşmek adına hastaneye yatışımı yaptı ama ben buluşmadan geri kalırmıyım.öyle böyle ufak çocuğum var diye dr rica ettim yatırmadı..kaçak olark evdeyim anlıcanız..şimdi gelelim buluşmaya ben evin yerini biliyorum pisim gelince çaldırırım camdan el edersin bana..birde ben gümüşe haber veremedim ev telide kayboldu..gümüşün cebini arayamıyorum kontürüm yok ..isterseniz siz haber verin..çalışmazsa katılır sanırım..hepiciğinizi öperem çok...

tekrardan slm mıllet pisicim bende sokagı bılıom
olmadı sora sora bulurumdert deeel yanı
haydecım yarın gercekten guzell olacak
bız senın deponu oleeebı doldurcazzz kıne ne olup bıttıgını anlayamıcan:)

haydeç aplam kaççak oldun hee,
aman ii olmuş,erken yatıp netçen,bize yarıcak sositososito
gümüşün ev teli bendede vardı ama ,
kısçem kartımı kaybetii için bütün nolarım kayıp,
eltime haber ediimkaydirigubbakcemile4

Back