- Konu Sahibi kismetsiz kedi
-
tekrardan slm mıllet pisicim bende sokagı bılıom
olmadı sora sora bulurumdert deeel yanı
haydecım yarın gercekten guzell olacak
bız senın deponu oleeebı doldurcazzz kıne ne olup bıttıgını anlayamıcan:)
ay haydeç aplam bi an gelemiyeceksin diye yüreğime iniyodu he..
niliye de aradım.akşama misafiri olmasına rağmen öğleden sonra gelcek.gümüşede haber edicek.
aslında evim çok kolay yerde panterim kesin bulursun gülüm.zilde isim yazıyo zati.amabenim daire arka tarafa bakıyo.yani camdan göremem sizi..
canımcım en basiti serdivan dolmuşlarına bin ben zehra akkoç kız lisesinde inicem de ben özelden sana tel. vericem beni çaldır.ben seni ordan alırım.yada çarşıdan gelicek kızlarlada buluşabilirsin.kızlar ses verin biiiiKızlar kaçta gidilecek nasıl gidilecek....
Ben o liseyi bilmiyommmm nasıl bulacam yaaaa
:bilmiyorumkismile
temam ablam gerçi zilde benim ismimde yazıyor..opuyorumnanaktanbenim çarşıda işim olduğu için mecburen kendim gelicem..bana özelden eşinin adını yazarmısın pisicim..oturduğun binayı biliyorum...
canomcum ben aslında sana yakınım.dsinin arka tarafındaki kız lisesinin ordayım şiker..gel oraya aloo de ben ordayımmben ne ev biliyom ne iz
panterle buluşurus dicem ama korkarım bana her an bişi yapabilir
yarın önce ufaklıgın okula gidicem buçukta sonracıma ,tükkanda beklerim birazcıkın ,araşırız artık
alkisalkisalkisalkisalkisalkisyarın allah izin verirde bi aksilik olmazsa kızlar bende uğrıcam bi saatliğine inş.güzell allahım ayarladı işte ben bişey yapmadımyerimseniben
şengül şeker özel mesaj attım ama site habire düşüyo.aldıysan burdan haber et bana
yok şeker mesaj falan site bugün bir alem
ama panter de telefonum var benim
artık bir yolunu bulacam gelmeninn kısmetse bu sefer aranızda olacamm
ben bile daha iyi anlatamazdımkaydirigubbakcemile5zehra akkoça gel beni çaldır..hemen gelerim.myhopem zehra akkoc kız lısesı
beyazın eskı ısyerı war yha bulusmustuk ordan 3 sokak ılerı gıdıyorsun sagdan gırdıgınde karsına gelıyo:)))
dewlet su ıslerının arka sokagı yanı daha nasıl acıklanır bılemedım cnm
evet ya bugünlerde site bi garip.tel.ide burdan yazamıyacağımagöre en güvenilir yol panterle buluşun dicembilmiyorumkismileyok şeker mesaj falan site bugün bir alem
ama panter de telefonum var benim
artık bir yolunu bulacam gelmeninn kısmetse bu sefer aranızda olacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?