sakarya hadi hareketlenin..buluşuyoruzz

katılıyorum pantişimolumunekankayizsmile

ay haydeç aplam bi an gelemiyeceksin diye yüreğime iniyodu he..
niliye de aradım.akşama misafiri olmasına rağmen öğleden sonra gelcek.gümüşede haber edicek.
aslında evim çok kolay yerde panterim kesin bulursun gülüm.zilde isim yazıyo zati.amabenim daire arka tarafa bakıyo.yani camdan göremem sizi..

canımmmmyerimseniben

Kızlar kaçta gidilecek nasıl gidilecek....
Ben o liseyi bilmiyommmm nasıl bulacam yaaaa
:bilmiyorumkismile
canımcım en basiti serdivan dolmuşlarına bin ben zehra akkoç kız lisesinde inicem de ben özelden sana tel. vericem beni çaldır.ben seni ordan alırım.yada çarşıdan gelicek kızlarlada buluşabilirsin.kızlar ses verin biiii

benim çarşıda işim olduğu için mecburen kendim gelicem..bana özelden eşinin adını yazarmısın pisicim..oturduğun binayı biliyorum...

ben ne ev biliyom ne iz
panterle buluşurus dicem ama korkarım bana her an bişi yapabilir

yarın önce ufaklıgın okula gidicem buçukta sonracıma ,tükkanda beklerim birazcıkın ,araşırız artık

yarın allah izin verirde bi aksilik olmazsa kızlar bende uğrıcam bi saatliğine inş.güzell allahım ayarladı işte ben bişey yapmadımyerimseniben

benim çarşıda işim olduğu için mecburen kendim gelicem..bana özelden eşinin adını yazarmısın pisicim..oturduğun binayı biliyorum...
temam ablam gerçi zilde benim ismimde yazıyor..opuyorumnanaktan
ben ne ev biliyom ne iz
panterle buluşurus dicem ama korkarım bana her an bişi yapabilir

yarın önce ufaklıgın okula gidicem buçukta sonracıma ,tükkanda beklerim birazcıkın ,araşırız artık
canomcum ben aslında sana yakınım.dsinin arka tarafındaki kız lisesinin ordayım şiker..gel oraya aloo de ben ordayımm
yarın allah izin verirde bi aksilik olmazsa kızlar bende uğrıcam bi saatliğine inş.güzell allahım ayarladı işte ben bişey yapmadımyerimseniben
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

eee nerde bu kız lisesi yaaa biri organize etsin şu işii eşimi ancak ikna ettim yağmur yağmazsa gelecem ama nereyeee

myhopem zehra akkoc kız lısesı
beyazın eskı ısyerı war yha bulusmustuk ordan 3 sokak ılerı gıdıyorsun sagdan gırdıgınde karsına gelıyo:)))
dewlet su ıslerının arka sokagı yanı daha nasıl acıklanır bılemedım cnm

Son düzenleme:
ben bile daha iyi anlatamazdımkaydirigubbakcemile5zehra akkoça gel beni çaldır..hemen gelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…