Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendime sadece yuhhh diorummmm topige ancak gelebildim
pisicimmm ilk fırsatta eklicem suphen olmasın
nannnn ben rodide nie gorunmekle gorunmemek arasında kalmısım
cay bahcesi ckkk komikk yalnız paso
güzel buluşma olmuş. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
haydec sakarya denince sen
aklıma gelyorsun artık tanıdık seni çok sevindim uzun bi zamanda sonra seni görmekkkk çok şekersin :)
--------------maaşallah kıslar ne güzel bir buluşma olmuş, hepinizde çok çiçisinizzz:)))))))-
çok güzel bir buluşma olmuşş ne mutly sizlere inşallah bidahakine bende gelicem:))) fotolardan bile belli valla ne kadar sıcakkanlı olduğunuz
hepiniz çok güzelsiniz rabbim dostluklarınızın devamını getirsin
inanki kıskanmamak elde değil cancanlar
eeeeeeeee merak ettim şimdik ben enişteleri nere sattınız:roflol:
aslında ben hiç sigara içmem montaj bunlarr:umursamaz:
bende bendeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman topram ne yapıcaz enişteleri.yerimsenibenbaksınlar başlarının çaresine...kaydirigubbakcemile3sağolasın. topram bizde düzcede yapamadık bi buluşma:sinifsinif:
maşallah maşallah aman aman içmeyin ,ya bide içerseniz nolar acaba :roflol: sengözlerimebaksanab
essahtanda sigara içenler kulübü olmuş hee.:jeyyar: lülülülülülü
bende hiç içmem.naniknanik kaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞenizhanımlar ne güzel yorumlar gelmiş böyle.hepinize ayrı ayrı tşkler.umarım hep birlikte daha daha eğlenceli bir buluşmada birlikte oluruz.kanımca k.k vasıtası ile sakaryayı fethedecez.uff ne süper olurdu düşünsenize.ayrıcalıklı k.k sakarya hanımları.hoş zaten burada olanların sıradışı insanlar olduğunu düşünüyorum zaten.hepiniz inci tanesi gibisiniz.iyi ki varsınız,hep varolun.
gelarkadaşım belkleriz mutlaka..Şenizçok güzel bir buluşma olmuşş ne mutly sizlere inşallah bidahakine bende gelicem:))) fotolardan bile belli valla ne kadar sıcakkanlı olduğunuz