• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya ftar bulumas

kendime sadece yuhhh diorummmm topige ancak gelebildim
pisicimmm ilk fırsatta eklicem suphen olmasın
nannnn ben rodide nie gorunmekle gorunmemek arasında kalmısım
cay bahcesi ckkk komikk yalnız paso:delphin:

kendime sadece yuhhh diorummmm topige ancak gelebildim
pisicimmm ilk fırsatta eklicem suphen olmasın
nannnn ben rodide nie gorunmekle gorunmemek arasında kalmısım
cay bahcesi ckkk komikk yalnız paso:delphin:

opuyorumnanaktan sıkışıp kalmışsın kenarda köşede...

sendeki fotalar nasıl..yarın onlarıda eklede görelim kuşum..a.s

aman hiç içmediniz kızım onları montajla yaptı..CADIARZU

heydec sakarya denince sen aklıma gelyorsun artık tanıdık seni çok sevindim uzun bi zamanda sonra seni görmekkkk çok şekersin :)
--------------maaşallah kıslar ne güzel bir buluşma olmuş, hepinizde çok çiçisinizzz:)))))))-

güzel buluşma olmuş. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

evet harika buluşma oldu teşekkürler..

haydec sakarya denince sen
aklıma gelyorsun artık tanıdık seni çok sevindim uzun bi zamanda sonra seni görmekkkk çok şekersin :)
--------------maaşallah kıslar ne güzel bir buluşma olmuş, hepinizde çok çiçisinizzz:)))))))-

canım arkadaşım çok teşekkür ederim..Şeniz

hanımlar ne güzel yorumlar gelmiş böyle.hepinize ayrı ayrı tşkler.umarım hep birlikte daha daha eğlenceli bir buluşmada birlikte oluruz.kanımca k.k vasıtası ile sakaryayı fethedecez.uff ne süper olurdu düşünsenize.ayrıcalıklı k.k sakarya hanımları.hoş zaten burada olanların sıradışı insanlar olduğunu düşünüyorum zaten.hepiniz inci tanesi gibisiniz.iyi ki varsınız,hep varolun.

çok güzel bir buluşma olmuşş ne mutly sizlere inşallah bidahakine bende gelicem:))) fotolardan bile belli valla ne kadar sıcakkanlı olduğunuz

hepiniz çok güzelsiniz rabbim dostluklarınızın devamını getirsin
inanki kıskanmamak elde değil cancanlar
eeeeeeeee merak ettim şimdik ben enişteleri nere sattınız:roflol:

iftar sonrasııı keyifler gıcır yesil gozlum beni kamufle etmıs:)

koyu sohbet durumları....

sigara saglıga zararlıdır muhahaha....

sohbet koyulasmıs aldıkları tada bakarmısınız .....

.....nilyyy duman almısın yanıon gııııızz....canomun uykusu az gelmıs sekerleme yapiiii:))

pisicimmm bak burda duzgun cıkmıssın ama rosum yok:((

bu arada enisteye caylar we kahwe icin tsk
cokkk eglendik cokkk guseldi ii warsınız kıslar hepicinizi operemmm...

Son düzenleme:
Allah dostlugunuzu daim etsin hanimlar.Belliki cok güzel bir bulusma olmus.
bizde böööyle uzaklardan bakakalalim....

hepiniz çok güzelsiniz rabbim dostluklarınızın devamını getirsin
inanki kıskanmamak elde değil cancanlar
eeeeeeeee merak ettim şimdik ben enişteleri nere sattınız:roflol:

aman topram ne yapıcaz enişteleri.yerimsenibenbaksınlar başlarının çaresine...kaydirigubbakcemile3sağolasın. topram bizde düzcede yapamadık bi buluşma:sinifsinif:

:delphin:
aslında ben hiç sigara içmem montaj bunlarr:umursamaz:

bende bendeeee:delphin:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah aman aman içmeyin ,ya bide içerseniz nolar acaba :roflol: sengözlerimebaksanab

essahtanda sigara içenler kulübü olmuş hee.:jeyyar: lülülülülülü

:delphin:bende hiç içmem:delphin:.naniknanik kaydirigubbakcemile3

aman topram ne yapıcaz enişteleri.yerimsenibenbaksınlar başlarının çaresine...kaydirigubbakcemile3sağolasın. topram bizde düzcede yapamadık bi buluşma:sinifsinif:

he vallah işte böyle ayrı ayrı olunca toparlanamıyoruz yani
birimiz birimize uyamaıyoruz kısmet belki mahşerde buluşuruz canısıa.s

maşallah maşallah aman aman içmeyin ,ya bide içerseniz nolar acaba :roflol: sengözlerimebaksanab

essahtanda sigara içenler kulübü olmuş hee.:jeyyar: lülülülülülü

:delphin:bende hiç içmem:delphin:.naniknanik kaydirigubbakcemile3

ne ayıp paso sigara içmişiz ya...kafamçokkarıştı

hanımlar ne güzel yorumlar gelmiş böyle.hepinize ayrı ayrı tşkler.umarım hep birlikte daha daha eğlenceli bir buluşmada birlikte oluruz.kanımca k.k vasıtası ile sakaryayı fethedecez.uff ne süper olurdu düşünsenize.ayrıcalıklı k.k sakarya hanımları.hoş zaten burada olanların sıradışı insanlar olduğunu düşünüyorum zaten.hepiniz inci tanesi gibisiniz.iyi ki varsınız,hep varolun.
ŞenizŞenizŞeniz
çok güzel bir buluşma olmuşş ne mutly sizlere inşallah bidahakine bende gelicem:))) fotolardan bile belli valla ne kadar sıcakkanlı olduğunuz
gelarkadaşım belkleriz mutlaka..Şeniz

oh ne güzel iftar buluşması...afiyet bal şeker olsun emi....ya sizin bu sakarya buluşmaları ciddden çok güzel ve samimi .....dostlugunuz daim olsun.düzceyede bekleriz efem bi daha ki sene iftara...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back