• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya ftar bulumas

evde kalan babama ve küçük kardeşime yemek hazırlayıp,onlarla kalma görevi bana kaldığından iftara gelemedim:çok üzgünüm: gelip de sizlerin bol bol resimlerii çekmek istemiştim oysa:çok üzgünüm: bu sefer bu görevi kardeşime teslim ettim ne yazık ki:çok üzgünüm: ama bir daha ki buluşmada ben gelcemşakkıdı

ve resimler de yine harika çıkmışsınız:smiley-cool::lepi:

sebep oğluşum olmazsa kimse gelmeme mani olamazdı amaaa:çok üzgünüm:
gerçi bensiz buluşmanın pek tadı çıkmaz ammaaa:kahve: tamam tamam çok eğlenmişsiniz paparazzicilik yapmışsınız içimm gittii kıskandım accukkkk:kedi:hem ben göremedim o sefkiliyiii benim onayımı almadı dahaaaaa:umursamaz:hepinizi çok özledimm resimlerle olsun hasret gidermek çok güzel size tekrar katılacağım günleri iple çekiyorummm gülen yüzünüz solmasın sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

anam sakaryanın tüm güzelleri buluşmuş maşallah size :nazar:
özlemiştik de :jeyyar:
hep böle yüzünz gülsün
bu arada bnm göüzmmü görmüyor ama roşum yokmuydu

Son düzenleme:
resimler bir harika çıkmış ..teşekürler hardeçim..yorum yazan ..arkadaşlarada çok teşekürler....myhope ..bir dahakine sende bizmle olrsun oğlunda büyümüş olr canım..

yorum yazan bütün dostlara selam olsun hemdeen öpücüklüsünden..Şeniz
amma resimlerde pek bi komik çıkmışımm..aslında normalde bukadar yamuk değilimdir..:roflol::roflol::roflol:
panter kıs sende de resimler vardı ne olduuu

anam sakaryanın tüm güzelleri buluşmuş maşakkah size :nazar:
özlemiştik de :jeyyar:
hep böle yüzünz gülsün
bu arada bnm göüzmmü görmüyor ama roşum yokmuydu
bende ordadım arkadaşım da,bi danecik pozumu koomuşlar nazar olmıyam deye,zemuszemus
kot bluzlu,bele rengarenk eşarplı olan benim sengözlerimebaksanab
sebep oğluşum olmazsa kimse gelmeme mani olamazdı amaaa:çok üzgünüm:
gerçi bensiz buluşmanın pek tadı çıkmaz ammaaa:kahve: tamam tamam çok eğlenmişsiniz paparazzicilik yapmışsınız içimm gittii kıskandım accukkkk:kedi:hem ben göremedim o sefkiliyiii benim onayımı almadı dahaaaaa:umursamaz:hepinizi çok özledimm resimlerle olsun hasret gidermek çok güzel size tekrar katılacağım günleri iple çekiyorummm gülen yüzünüz solmasın sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

seni andık cnmcım biz<de,bayram sonu rahatsız ediciiz yerimseniben

Çok hoş bir iftar geçirmişsiniz hanımlar.cokacimcoook:içelim:..Ayyyy.bakın şimdi içim burkuldu yaaa:sinifsinif:...Ah memleketim benim..Çooook seviyorum Ada yı.opuyorumnanaktan.Ada derler bizim oraya değil mi kızlar?

Sevgi yumakları..
opuyorumnanaktan

a.s.a.s.

Sakaryanın güzel hatunları buluşmuş maaşaallah :nazar:
Sizleri görmek çok güzel .......
dostluğunuz daim olsun kızlarr..
nice buluşmalara inşaallah.....a.s.

aman allahım yaa bizim fotolar basılmışta tüm kk ya reklam olmuşuz benim haberim yok yok yok iyi değilim ben bu günlerde bi gösterem kendimi bi yerlere iletişim bozukluğu alaka eksikliği ver bende:mymeka:neysem bir ara teşhisime devam ederim bizler için yorum yapan dostlara nacizane tşk eder selam ve sevgilerimi gönderirim ayy buda asker mektubu gibi oldukaydirigubbakcemile3

Back