• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya ftar bulumas

haydeç

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
2.893
2
158
56
Sakarya
sol baştan yazıyorum;
nily,cano,beyaz toprak,gümüş boncuk,haydeç.sağ tarafta en başta yeşil gözlü
,yanında panter var fakat görünmüyor,onun yanında da gümüş boncukun kızı

burada da panterim ve yeşil gözlümkaydirigubbakcemile

yine her zaman ki gibi güzel ve samimi iftar yemeğinde buluştuk...artık bizi tanıyorsunuz nickleri yazmamıza gerek yok:))

not: nickleri merak edenler için...

Son düzenleme:
yemeğimizi yedik...sıra çaylarda...

çay bahçesinde,çaylarımızı yudumlarken...sohpet koyu:kahve:

çaylarımızın ücretini ödeyen gümüşümün eşinede ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ne dinliyorduk acabafisfisfis

çay+sigara keyfi:delphin:

akşamın keyfi,yüzümüzden okunuyor gibiyerimseniben:1rolleyes:

Son düzenleme:
önce Rodi'de iftarımızı yaptıkcokacimcoook sonra gidip çaylarımızı yudumlarken sigaralarımızı içtik:delphin:
kendi adıma çok güzel bir akşam geçirdim.kaydirigubbakcemile2

Rodi'de boşveri de sefgülüsüyle yakaladıkkaydirigubbakcemile3:lepi: az da olsa seni görmek de güzeldi boşverima.s.

panterim'le ilk kez görüştüm.inanılmaz sıcakkanlı, güleryüzlü ve samimi kaydirigubbakcemiletanıştığıma çok memnun oldum panterim:teytey:

beyazım,yeşilgözlüm,gümüşboncukum,nillyim,canom alkisalkisalkis yemekte çok eğlenceli vakit geçirdikkaydirigubbakcemile

kısmetsiz kedim ve roşum çay keyfimize eşlik ettiniz,iyi ki geldiniz:kahve:a.s.

ayrıca kısmetsizimin, roşumun, gümüşboncukumun ve benim kızlarımız da yanımızdaydı güzel kızlarımızada teşekkür ederiza.s.

ve gecenin bombası:lepi: çay bahçesinde çaylarımızı yudumlarken, Nazoo beni tanımış:utangac: yanımıza geldi,konuştuk. aslında onun da resmi var ama haberi olmadığı için resmini koymadıkalkisalkisalkis bir daha ki sefere seni de buluşmaya bekliyoruz nazooalkisalkisalkis

Son düzenleme:
Nasılda sigaraları çekmişiniz yahuuu :delphin:

Çok güzel çıkmışınız kalabalık bir buluşma olmuş hatta oldu kaydirigubbakcemile5

Benim sefkilim bıraksaydı bende olacaktım orda ama olmadı.Size selam vermeye bile zor geldimmm:umursamaz:

Öpüyorum hepinizi
Şeniz

maaşallah canlarım ne güzel bir buluşma olmuş,daha nice buluşmalaraopuyorumnanaktan

:delphin:
aslında ben hiç sigara içmem montaj bunlarr:umursamaz:

Değilmi canom.:roflol: Ama bu montajı kim yaptıysa çok güzel çalışmış, beğendim.:lepi:
Maşallah Sakaryamın gülyüzlü hanımlarına. Sizlerle olamasamda gece boyu;
aklım hep sizdeydi. :delphin:Boşweride magazin muhabirleri gibi, bir resim yakalasaydınız,
çok süper olacaktı.delikafadulden Hepiniz çok hoşsunuz. Bir daha ki buluşmada yanınızda olmayı diliyorum.:1hug:

canlarım hepiniz çok hoşsunuz dostluğunuz daim olsun inşallah opuyorumnanaktan​

haydeç roşum kısmetsiz kedim sizleri tanıyorum tekrar görmek güzeldi.
güzel bri iftar gecirdiniz ne güzel,
nice buluşmalara haydeççç a.s.

Çok güzel.
Allah muhabbetinizi daim etsin baktıkça mutlu oluyorum keyifleniyorum;buluşmalarda..
Bu cici anlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

harıka hey maşallah sızlere dıyım super gorunuyosunu burdan ..

sağol canım teşekkürler...

Nasılda sigaraları çekmişiniz yahuuu :delphin:

Çok güzel çıkmışınız kalabalık bir buluşma olmuş hatta oldu kaydirigubbakcemile5

Benim sefkilim bıraksaydı bende olacaktım orda ama olmadı.Size selam vermeye bile zor geldimmm:umursamaz:

Öpüyorum hepinizi
Şeniz

çekeriz tabi fıstık gibi kızımızı elimizden kaçırdık ...efkardan içiyorduk boşverim:gitme:

maaşallah canlarım ne güzel bir buluşma olmuş,daha nice buluşmalaraopuyorumnanaktan

amin canım amin..bizim dostluğuımuz ömür boyu inşallah...

:delphin:
aslında ben hiç sigara içmem montaj bunlarr:umursamaz:

hiç içmez hiççççyerimseniben

Değilmi canom.:roflol: Ama bu montajı kim yaptıysa çok güzel çalışmış, beğendim.:lepi:
Maşallah Sakaryamın gülyüzlü hanımlarına. Sizlerle olamasamda gece boyu;
aklım hep sizdeydi. :delphin:Boşweride magazin muhabirleri gibi, bir resim yakalasaydınız,
çok süper olacaktı.delikafadulden Hepiniz çok hoşsunuz. Bir daha ki buluşmada yanınızda olmayı diliyorum.:1hug:

senin yokluğunu hissettik kuşummmŞeniz

canlarım hepiniz çok hoşsunuz dostluğunuz daim olsun inşallah opuyorumnanaktan​

inşallah canım ...Şeniz

haydeç roşum kısmetsiz kedim sizleri tanıyorum tekrar görmek güzeldi.
güzel bri iftar gecirdiniz ne güzel,
nice buluşmalara haydeççç a.s.

çok güzeldi evet ...inşallah dahada devam edecek dostluğumuz...

Çok güzel.
Allah muhabbetinizi daim etsin baktıkça mutlu oluyorum keyifleniyorum;buluşmalarda..
Bu cici anlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

AMİN canım ...biz teşekkür ederiz yorumlarınız için...Şeniz

Back