Sakarya///54

olur ayarlayalım bi buluşma
bu hafta sonuna bişey kalmadığına göre bi dahaki hafta sonu mümkündür sanırım....
yani mayıs 3 iyi gibiyse buluşma haberlerine yazıcam ...

Bence olabilir. Hadi Sakaryalı hanımlar hepinizden cevap bekliyoruz ki netleşsin.
:teytey:

olur ayarlayalım bi buluşma
bu hafta sonuna bişey kalmadığına göre bi dahaki hafta sonu mümkündür sanırım....
yani mayıs 3 iyi gibiyse buluşma haberlerine yazıcam ...

cano, çalıkuşu, boşver bende burayı unuttunuz sandım heleşükür gördüm burda sizi bak özletiyorsunuz kendinizikafamçokkarıştı

selam kızlar kermes için göndereceklerinizi lösdere bıraktınızmı bugün son gün yarın götürüyorlar haberiniz olsun ayrıca kermese gitmek isteyenler içinde belediye otobüsü ayarlanmış cuma günüde onunla kermese gidip dönebilirsiniz bunu bi düşünün bence güzel olacağına eminim

Son düzenleme:
tüm sakaryalı çocukların 23nisan çocuk bayramı kutlu olsun

beyaztoprak seni burda görmek çok güzel canım ben yaptıklarım götürdüm löstere yeni caminin ordan kalkmış ana sağlığının orda bilmeyenler bildirirlir arkadaşlar şimdilik hoşçakalın

GÜNAYDINNNNN:teytey:

Buluşmamı hımmm düşünmem lazımmm
CADIARZU

Güncelleme :roflol: güncelleme:roflol:

Ne günlere kaldık ben Sakarya topiğini ikinci sayfalardamı arayacaktımsenağlama

Bence buluşma yapmasak daha iyi olacak buraya yazmayan acaba buluşmaya katılırmı?

Hadi bayanlar nerdesiniz? Gelmek isteyen parmak kaldırsın.

Cano görüp adınızı yazacak....:roflol:

evet
katılım olurmu olmaz mı ona göree açalım bi başlık....

benim söylememe gerek varmı cano ama bu sefer biraz kalabalık olsak bakalım kimler gelecek buluşmaya

Tarih verin tarihhh ona göreee düşünelimmCADIARZU

Gelecekler
1-Haydeç
2-Cano
3-Gülcan
4-Boşwer bilmwm gelirmikafamçokkarıştı
başka kim gelirkiii
CADIARZU

günaydın kızlar ben çok isterim buluşmak ama 3 de yakın komşumuzun düğünü var bir dahaki hafta olbilir

günaydın arkadaşlar buluşmaya gelmeye çalışıcam kesinlikle inşalah 3 de olabilir düğün pazar günüymüş inşalalh kalaba olur buluşma yeri simitsa olablir arkadaşlar

günaydın herkese................................................

günaydın arkadaşlar buluşmaya gelmeye çalışıcam kesinlikle inşalah 3 de olabilir düğün pazar günüymüş inşalalh kalaba olur buluşma yeri simitsa olablir arkadaşlar

hadi bakalım sonradan yan çizmek yok tamammı kaçıncı buluşma bu sefer kalabalık olsun buluşma Şeniz

ya sakarya ikinci sayfaya düşmüş buluşma yazdıkmı millet gelmiyor topiğefisfisfis

selam arkadaşlar buluşma yapıyorsunuz çok güzel kalıbına uydurursam bende gelebilirim sizlerle konuşup dertleşmeye o kadar çok ihtiyacım varki sizin desteğinizi hissetmeye umarım iyi bir katılım olur da hoş bir gün geçiririz tabi gelebilirsem öptüm hepiniziŞeniz

iyi Gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sakaryaaa
Ne Uzun Bi Gündü Allahim Yaa Neyse Ki Bitttii Ben Uyumaya Gidiyorum,öptüm Hepinizi..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…