Sakarya///54

ya sakarya ikinci sayfaya düşmüş buluşma yazdıkmı millet gelmiyor topiğefisfisfis

haklısın arkadaşım bugünlerde biraz yoğunum doktor işlerim var onun için pek yazamıyorum sakaryamızı ikinci sayfada görünce şok oldum sizlerle tanışmayı çok isdiyorum bir engel çıkmazsa buluşma tarihinde gelmek isdiyorum tabi sakıncası yoksa sevgiler

günaydın sakaryanınnn şepşeker hatunlarııııııııı
buluşma haberlerine bakmayı ihmall etmeyinnnnn
kalabalık bi buluşma olsun bu kez inşallahhhh.......

aman allahım sakaryam 2ci sayfaya düşmüş olamaz bu sakaryanın hatunları ne çok geziyor herkese günaydın

çekin çıkarın ben çıkara çıkara hal oluyom ilk sayfayatatlicadiarzu

haklısın arkadaşım düzceyide ele almışsınız sakaryayıda tebrikler gerisi yalnızca benim gibi sakaryalıyım deyip bir daha uğramıyor köken düzce olduğu için bakmadan gecemiyorum

slm sakaryanın güzel hanımları nasılsınız bakalım.:1hug:sakarya 2 sayfaya düşermi.bende bir düzceli olarak yanınızdayım:teselli:yerimseniben

iyii topram herşey yolunda sen nasılsın asılll inşallah cumartesii buluşup dertleşicez........

anam bu gün heeeç kimse uğramamış hayırdır sıcaklarmı çarptı diyecem pek o kadar sıcakta yok nerelerdesiniz canlarım ciğerlerimşakkıdı

sıcak falan çarpmadı bugün pek zaman bulamadım ama sende haklısın kimseler uğramıyor hadi ben heyecanlandım buluşacaz diye gerçektende heyecanlıyım sizleri göreceğim diye

ben burdayım yav beni unuttunuz sanırımsenağlamacumartesi eminim çok güzel vakit geçircez haydi buluşmaya sakaryanın sevgili hanımları :teytey:

cumartesi görüşücez allah nasip ederse
çok kokoş olmayınn heeeeeee

X