Sakarya///54

slm kızlar ben yine geldim:))))

nasılsınız???

havalar mütiş güzel güzellll..

özlemişiz börtü böceğiPPP

aa kızlar msj sayıma ne olmuş böyle...

yenilikler yapılmış sitedePPP

bu teşekkür etmek te ne???DD

bugün sakaryamıza kimseler uğramamış kızlar neler oluyor boş kalmazdı bukadar bütün arkadaşların yoğunluğu bugünemi geldi bahar geldi kıpırdayın biraz iyi geceler

Meraba Keyifler Nasil. Havar Güzel Olunca Başlik Ihmalemi Uğradi Ne

günaydınnnnnn herkese hayırlı cumalar olsun inşallaha.s.

şimdi gördüm mesajıı:1no2:
yoktum ıkı gündürrinşallah birileri ben yokken planlamıştır buluşma
telefon versen nolurrr güselimm telefonun şaftı kaydıı azra sağolsun:)
uzun bi müddet ulaşılamayabilirim
ilk buraya baktımm bakimm bişi ayarlayan falan varmıı:çok üzgünüm:

hava çok güzel bahar geldi artık bugün kızımın ünv arkadaşları gelecek pikniğe evde tatlı bi telaş çocuklar harıl harıl hazırlık yapıyorlar ne mutlu bir günsakaryalı hanımlara selamlara.s.

arkadaşım köy hayatı bambaşka sizin oraları biraz biliyorum sakaryamın yeşilliğini almış ben köyde büyüdüğüm için daha iyi biliyorum o hayatı sevgiler herkese

canım kolay gelsın bakalım nerdesınız yaaaa :mymeka:

allah bi keder vermezse eğer yarın bahar temizliğine başlıcam canımda istemiyor havalar güzel gezmek daha işime gelir ama temizlikte yapmak lazım hadi bana kolay gelsin tatlicadiarzu

allah bi keder vermezse eğer yarın bahar temizliğine başlıcam canımda istemiyor havalar güzel gezmek daha işime gelir ama temizlikte yapmak lazım hadi bana kolay gelsin tatlicadiarzu

erkencisin bahar temizliği için bizler okullar kapanmadan yapamıyoruzsana kolay gelsin bana birisi böyle desin hemen vaz geçerim mazeret arıyorsam

erkencisin bahar temizliği için bizler okullar kapanmadan yapamıyoruzsana kolay gelsin bana birisi böyle desin hemen vaz geçerim mazeret arıyorsam
canım benim evim çok büyük bi ucundan başlasam okullar kapanana kadar anca biter :uhm:biraz o mazeretten bende arıyorum kızların tam sınav zamanı onları yormak istemiyorum büyük kızımında finalleri başlarsa ben yavaş yavaş başlıyayım dedim :bbo:

haklısın benim evimde aksine küçük ama badana işi olduğu için bekliyecez finallere az kaldı bitince hayırlısıyla yaparızallahım sağlık versin gerisi olur

merabalar. kimse yok mu* sakaryalı bayanlar heyyy

slm sakaryalı hanımlar..1 haftadır hastaydım.uğrayamadım topiğe..sizleri unuttum sanmayın.herkese sevgilerrrr...a.s.haydeç ablam sanada kolay gelsin.batuşa bezi versen temizlik yapar o:dance::icecream:canım benim öpüyorum sizia.s.

nasıl yapar sence :uhm:.........

Selam arkadaşlar ben geldim..:teytey:
Birileri buluşmadan bahsediyordu ne oldu kimse katılmayacak mı?
Hadi cano ayarla bu buluşmayı, bu sefer iş sana düştü bekliyorum.....

olur ayarlayalım bi buluşma
bu hafta sonuna bişey kalmadığına göre bi dahaki hafta sonu mümkündür sanırım....
yani mayıs 3 iyi gibiyse buluşma haberlerine yazıcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…