günaydınnnnnn herkese hayırlı cumalar olsun inşallaha.s.
selam arkadaşlar kermes düzenleyen arkadaşımız banu 75 hafta sonu sakaryaya gelecek sizlerden bir buluşma düzenlemenizi istiyor cano senin teli verdim şu teli yanında taşı be gülüm dün aradım aradım ulaşamadım fıtık oldum kadıncağızda ulaşamassa üzülür yanii hadi bakalım ben kaçtım buluşmayı banada haber verin öptüm hepinizi by byŞeniz
arkadaşım köy hayatı bambaşka sizin oraları biraz biliyorum sakaryamın yeşilliğini almış ben köyde büyüdüğüm için daha iyi biliyorum o hayatı sevgiler herkesehava çok güzel bahar geldi artık bugün kızımın ünv arkadaşları gelecek pikniğe evde tatlı bi telaş çocuklar harıl harıl hazırlık yapıyorlar ne mutlu bir günsakaryalı hanımlara selamlara.s.
hava çok güzel bahar geldi artık bugün kızımın ünv arkadaşları gelecek pikniğe evde tatlı bi telaş çocuklar harıl harıl hazırlık yapıyorlar ne mutlu bir günsakaryalı hanımlara selamlara.s.
allah bi keder vermezse eğer yarın bahar temizliğine başlıcam canımda istemiyor havalar güzel gezmek daha işime gelir ama temizlikte yapmak lazım hadi bana kolay gelsin tatlicadiarzu
canım benim evim çok büyük bi ucundan başlasam okullar kapanana kadar anca biter :uhm:biraz o mazeretten bende arıyorum kızların tam sınav zamanı onları yormak istemiyorum büyük kızımında finalleri başlarsa ben yavaş yavaş başlıyayım dedim :bbo:erkencisin bahar temizliği için bizler okullar kapanmadan yapamıyoruzsana kolay gelsin bana birisi böyle desin hemen vaz geçerim mazeret arıyorsam
canım benim evim çok büyük bi ucundan başlasam okullar kapanana kadar anca biter :uhm:biraz o mazeretten bende arıyorum kızların tam sınav zamanı onları yormak istemiyorum büyük kızımında finalleri başlarsa ben yavaş yavaş başlıyayım dedim :bbo:
slm sakaryalı hanımlar..1 haftadır hastaydım.uğrayamadım topiğe..sizleri unuttum sanmayın.herkese sevgilerrrr...a.s.haydeç ablam sanada kolay gelsin.batuşa bezi versen temizlik yapar o:dance::icecream:canım benim öpüyorum sizia.s.