Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben senin acını çok iyi biliyorum canım.Annem içinde aynı şeyleri diyorum hep ben.Hayatta olsaydı eğerki keşkeli cümleler.Ama insan hayatın akışına kapıldımı olmuyormuş.Zorlamak lazım aslında.
oy eltim oyyyyyyyyyy.valla sorma te buralarda olmasa haber alamıcaz yaffdumanlamı haberleşsek ne etsek.sanırım tel. bağlamaya başlamışlar buralara.en ksa zamanda halletcem bu işi..
sen dimek ben dimek..aslında gerçekten canoya gelmeyi çok isterdim ama çok önceden ayarlanmış durumlar.o yüzden sebebpama kalben sizinleyim canlarr
eltişim bizim buralar buzzzz..sabah rüzgar ve yağmurun sesiyle uyandık düşünn
sorma boşver yaf.benim mesai sabah 6.5da başlıyo..ev hanımlığı bir nevi gönüllü kölelik
canım başın sağolsun
ay bu arada çok yeni evliymişsin.allah mesut etsin bi ömürr
İyi geceler kızlar
biz bugün buluştuk ve çok güzeldi, resimleri paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...06-yine-bulustuk-kk-sakarya.html#post16600338
benim kadar dikakt eden olamaz cnm ya,yinede buluo ,helede çocuklar oldu mu daa beter oluyo,geçmiş olsun roşum kime selam selam versem grip diyor nasıl bir salgındır ya aman dikkat edin kızlar
saolasın,hiç sorma yaa,o kadarda dikkat ediim hee,günaydın kıslarrrrrr
eltişim geçmiş olsun yaf.zati bu grip illeti eve girdiimm mi herkesleri dolaşmadan gitmez.:2:biz attlattık dama tekrar yoklamak üzere sankimm:2:
ya bizim kaloriferlerimiz yanmıyo donuyoruz.elektrikli ufolarla falan ısınmaya uğraşıyoruz..çok kötü fenaa
mandalinam günaydın by aradaaa
kısmetsiz amann gelmesin bir daha dikkat et
benim kadar dikakt eden olamaz cnm ya,yinede buluo ,helede çocuklar oldu mu daa beter oluyo,
okula gitseler iileşemiolar,gitmeseler derslerden geri kalıolar
saolasın,hiç sorma yaa,o kadarda dikkat ediim hee,
güçlensinler die yedirip içirmediim bişe kalmıo,
yinede bi yerden yakalanıoruz
hade gözünüzaydın olsun,kaloriferleniz yanmış,
soba sıcaklıına alışkınsınız ama,kurtuldun be yaa,ooh güle güle ısının artık
gelene gelme diemioz kuzum
nasıl bir hastalıktır grip ya puff nereden nasıl yakalar her yıl bir kaç defa uğrar anlamıyorum tedaviside yok dinlenip geçmesini bekliycen
çocuklar hasas oluyor birde okullarda kalabalık arkadaşları filan kolay kapıyorlar
roşum gelme de gelme de öyle misafir olmaz :))
ee bir dahaki buluşma ne zaman
nasip kuzum,uyar inş bi gün elbetroşum bir bana uyan tarih yapmadınız ki gelem :)))
mrb kızlar :) Bende sakarya Erenlerden... bayıldım buraya istediğimiz herşeyi buluyoruz. Avon topiği için üye oldum ama Gerçekten çok yararlı bir portal. gezdikçe farklı bilgiler öğreniyorum.