bugünümüze şükredip ii olmaa çalışıyorum şengülüm,sen nasılsın,Roşumm güzel hatun ne habersin yaaa seni görmeyeli çoookk oldu beee
öle oldu cnm hakket ,keyfim yokken buralara gelmek cnm istemio pek,dünden beri daa iyiceim hamdolsun rabbime
sev bizi tabiiki bak kıy*****i bil ona göre ,yarın akşam kardeşlerim bende toplaşçak,tüüm şartları zorlayıp kısa sürelide olsa gelmee çalışcam,ama eltimciimin programı belli ,ben dimek eltim dimek ama fark yapmaz,onuda gönüllü temsiil ederim:81:[
bende sizleri severim şekerim ,tek üzüldüm gelemiceksiniz diye ,uyarsa katılırsınız artık inşallah..
bende iki kere alıntı yapmışım:)
yaa dimek tek kafası bozuk olan ben diilmişim,yanlız olmadııma sevindim heheh
bu arada anca fark ettim kısçenin doğum günüsü kutlu olsun,rabbim sağlıklı mutlu ömür versin
oof yaa sinir oluom seni burlarda mı görcektim el gibin:84:günadın sakaryaa
canomcum gerçekten gelmeyi çook isterdim ama dedğim gibiama eltim belkim benim yerimede iştirak eder
bu arada kızcenin doğum günüsü kutlu olsun mutlu sağlıkla yaşasın inşallah..
ben kaçarr işler beni bekler:92:.ay bu arada hav ne fena yaf bizim burda fırtına var ki acayip
canomcumuzu kırmak içimden gelmii eltim,bkalım inş.gitmek istiim,
benimde çok işim var,saada kolay gele,sabah çok korktum havadan ben ya,ama sizin oralar daa beter olmuştur ooy
cnmın içisii hayali bile güzel bea,şimdi evimde minderlere gömülmüş üstümde pufuduk battaniyen kalorifer cayır cayır yanıyor elimde kumanda yanımda çayım ayaklarımı uzatmış olmayı çok isterdimmmmmmmmmmmmmmm
ben emekli olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm
ama evde oluncada öle olmuo işte,
bütün işler bana bakınıo ne mimkin:95: