• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

hımm çok iyiymiş sık sık görürsün görüşebilirsiniz

Telefonla sürekli görüşüyoruz çok gidemiyorum malesef ya..

Aynı apartmanda oturduğum ananeme bile fazla gidemiyorum düşün halimi.Akşamları git yemek yap toparla derken geç oluyor.Haftasonu temizlikti yemekti zar zor uğruyorum..

Telefonla sürekli görüşüyoruz çok gidemiyorum malesef ya..

Aynı apartmanda oturduğum ananeme bile fazla gidemiyorum düşün halimi.Akşamları git yemek yap toparla derken geç oluyor.Haftasonu temizlikti yemekti zar zor uğruyorum..

en azından haftada bir görsen onu da kendinide mutlu ederdin aslında ben şimdi haftada bir bir toprağa gidiyorum çok koyuyor bana yorgunum diyip gitmediğim zamanlarıma kızıyorum yanlış anlama akıl vermek değil amacım tahmini imkansız acı ::( neyse üzmeyim senide

çıkmalıyım hoşçakal kendine iyi bak

en azından haftada bir görsen onu da kendinide mutlu ederdin aslında ben şimdi haftada bir bir toprağa gidiyorum çok koyuyor bana yorgunum diyip gitmediğim zamanlarıma kızıyorum yanlış anlama akıl vermek değil amacım tahmini imkansız acı ::( neyse üzmeyim senide

çıkmalıyım hoşçakal kendine iyi bak

Ben senin acını çok iyi biliyorum canım.Annem içinde aynı şeyleri diyorum hep ben.Hayatta olsaydı eğerki keşkeli cümleler.Ama insan hayatın akışına kapıldımı olmuyormuş.Zorlamak lazım aslında.

sev bizi tabiiki:77: bak kıy*****i bil ona göre ,yarın akşam kardeşlerim bende toplaşçak,tüüm şartları zorlayıp kısa sürelide olsa gelmee çalışcam,ama eltimciimin programı belli ,ben dimek eltim dimek ama fark yapmaz,onuda gönüllü temsiil ederim:81:
yaa dimek tek kafası bozuk olan ben diilmişim,yanlız olmadııma sevindim heheh:23:
bu arada anca fark ettim kısçenin doğum günüsü kutlu olsun,rabbim sağlıklı mutlu ömür versin :nazar:

oof yaa sinir oluom seni burlarda mı görcektim el gibin:84:
canomcumuzu kırmak içimden gelmii eltim,bkalım inş.gitmek istiim,
benimde çok işim var,saada kolay gele,sabah çok korktum havadan ben ya,ama sizin oralar daa beter olmuştur ooy:19:

cnmın içisii hayali bile güzel bea,:91:
ama evde oluncada öle olmuo işte,
bütün işler bana bakınıo ne mimkin:95:
oy eltim oyyyyyyyyyy.valla sorma te buralarda olmasa haber alamıcaz yaff:9:dumanlamı haberleşsek ne etsek.sanırım tel. bağlamaya başlamışlar buralara.en ksa zamanda halletcem bu işi..
sen dimek ben dimek..aslında gerçekten canoya gelmeyi çok isterdim ama çok önceden ayarlanmış durumlar.o yüzden sebebp:25:ama kalben sizinleyim canlarr:16:
eltişim bizim buralar buzzzz..sabah rüzgar ve yağmurun sesiyle uyandık düşünn:53:
Off sabahtan beri yazacam yazamıyorum bu KK'da çok problemli olmaya başladı...
Tünaydın arkadaşlar

Hava çok kötü.Sabah fırtına yüzünden şemsiyem kırıldı yavv..Kısmetsiz sabahın sekizinde ne işin var yahu yat dinlen..

Mandalin ne güzel hayal kurmuşun öyle ya..2 gün tatilimiz var oda temizlikle yemekle geçiyor.Yatıp dinlenmek yok..
sorma boşver yaf.benim mesai sabah 6.5da başlıyo..ev hanımlığı bir nevi gönüllü kölelik:31:
pek sayılmaz 2010 nun babalar gününde babamı kaybettik bende yarın tam 3 aylık evli olacam yeni evliyim diye annem pek gelmek istemiyor ama yanlız kalmasın diye biz zorla alıyoruz bir hafta bende bir hafta kendi evinde kalıyor durum bu :(
canım başın sağolsun:(
ay bu arada çok yeni evliymişsin.allah mesut etsin bi ömürr:16:

günaydın Hatun kişiler duymayan varsa tekrarlimm
bende toplanıyoruz bugün herkeşleri beklerim efenim:)

günaydın,sonunda kış geldi amanın ne kaa sovuk:30:
canom ben pasta yaptım saa ,tabe bu havada oraya nasıl ulaştırcam düşünmekteim:3:

günaydın Hatun kişiler duymayan varsa tekrarlimm
bende toplanıyoruz bugün herkeşleri beklerim efenim:)

canom ben gelemiyorumm oğluş zaten nanemolla atamadı daha gribii havayı demeğe gerek bile yokk çok istiyordum ama iki güne bu kadar mı soğur hava yaa daha dün incecik giyiniyordum şimdi sobanın başından ayrılamıyorumm aklım sizde oğluş olmazsa fırtınada çıksa gelirdim ama işte elimi kolumu bağlıyor kerataa:emir_bebek:

Canın saqolsun canım, iyi bak alperenee
yanii yılın en soğuk zamanına nasıl denk getirdim bende bilemiyom:))

Back