çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi ailene yakınmısın
Saolasın canım.Eşim mesaide olsaydı gelebilirdim belki ama evde onu bırakammaki
yakın sayılırım.Babam çark caddesi civarında oturuyor.Ben yeni cami taraflarında uzak değiliz fazla
Başınız saolsun canım.
Bir haftasonu ayarlıyalımda buluşalım ne dersin yüzyüzede tanışmış oluruz
hımm çok iyiymiş sık sık görürsün görüşebilirsiniz
çok sevinirim aslında buradaki toplantılara katılmayı hep istemişimdir fakat hep bir neden çıkıp engel oldu çok sevinirim tanışmayı çok isterim buradaki herkezlede seninlede
Telefonla sürekli görüşüyoruz çok gidemiyorum malesef ya..
Aynı apartmanda oturduğum ananeme bile fazla gidemiyorum düşün halimi.Akşamları git yemek yap toparla derken geç oluyor.Haftasonu temizlikti yemekti zar zor uğruyorum..
Ozaman bir buluşma hazırlıyalım ilerki zamnlarda.
en azından haftada bir görsen onu da kendinide mutlu ederdin aslında ben şimdi haftada bir bir toprağa gidiyorum çok koyuyor bana yorgunum diyip gitmediğim zamanlarıma kızıyorum yanlış anlama akıl vermek değil amacım tahmini imkansız acı :neyse üzmeyim senide
çıkmalıyım hoşçakal kendine iyi bak
oy eltim oyyyyyyyyyy.valla sorma te buralarda olmasa haber alamıcaz yaffsev bizi tabiikibak kıy*****i bil ona göre ,yarın akşam kardeşlerim bende toplaşçak,tüüm şartları zorlayıp kısa sürelide olsa gelmee çalışcam,ama eltimciimin programı belli ,ben dimek eltim dimek ama fark yapmaz,onuda gönüllü temsiil ederim:81:
yaa dimek tek kafası bozuk olan ben diilmişim,yanlız olmadııma sevindim heheh
bu arada anca fark ettim kısçenin doğum günüsü kutlu olsun,rabbim sağlıklı mutlu ömür versin
oof yaa sinir oluom seni burlarda mı görcektim el gibin:84:
canomcumuzu kırmak içimden gelmii eltim,bkalım inş.gitmek istiim,
benimde çok işim var,saada kolay gele,sabah çok korktum havadan ben ya,ama sizin oralar daa beter olmuştur ooy
cnmın içisii hayali bile güzel bea,
ama evde oluncada öle olmuo işte,
bütün işler bana bakınıo ne mimkin:95:
sorma boşver yaf.benim mesai sabah 6.5da başlıyo..ev hanımlığı bir nevi gönüllü kölelikOff sabahtan beri yazacam yazamıyorum bu KK'da çok problemli olmaya başladı...
Tünaydın arkadaşlar
Hava çok kötü.Sabah fırtına yüzünden şemsiyem kırıldı yavv..Kısmetsiz sabahın sekizinde ne işin var yahu yat dinlen..
Mandalin ne güzel hayal kurmuşun öyle ya..2 gün tatilimiz var oda temizlikle yemekle geçiyor.Yatıp dinlenmek yok..
canım başın sağolsunpek sayılmaz 2010 nun babalar gününde babamı kaybettik bende yarın tam 3 aylık evli olacam yeni evliyim diye annem pek gelmek istemiyor ama yanlız kalmasın diye biz zorla alıyoruz bir hafta bende bir hafta kendi evinde kalıyor durum bu
günaydın Hatun kişiler duymayan varsa tekrarlimm
bende toplanıyoruz bugün herkeşleri beklerim efenim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?