bugünümüze şükredip ii olmaa çalışıyorum şengülüm,sen nasılsın,Roşumm güzel hatun ne habersin yaaa seni görmeyeli çoookk oldu beee
sev bizi tabiiki[
bende sizleri severim şekerim ,tek üzüldüm gelemiceksiniz diye ,uyarsa katılırsınız artık inşallah..
bende iki kere alıntı yapmışım:)bak kıy*****i bil ona göre ,yarın akşam kardeşlerim bende toplaşçak,tüüm şartları zorlayıp kısa sürelide olsa gelmee çalışcam,ama eltimciimin programı belli ,ben dimek eltim dimek ama fark yapmaz,onuda gönüllü temsiil ederim:81:
yaa dimek tek kafası bozuk olan ben diilmişim,yanlız olmadııma sevindim heheh
bu arada anca fark ettim kısçenin doğum günüsü kutlu olsun,rabbim sağlıklı mutlu ömür versin
oof yaa sinir oluom seni burlarda mı görcektim el gibin:84:günadın sakaryaa
canomcum gerçekten gelmeyi çook isterdim ama dedğim gibiama eltim belkim benim yerimede iştirak eder
bu arada kızcenin doğum günüsü kutlu olsun mutlu sağlıkla yaşasın inşallah..
ben kaçarr işler beni bekler:92:.ay bu arada hav ne fena yaf bizim burda fırtına var ki acayip
canomcumuzu kırmak içimden gelmii eltim,bkalım inş.gitmek istiim,
benimde çok işim var,saada kolay gele,sabah çok korktum havadan ben ya,ama sizin oralar daa beter olmuştur ooy
cnmın içisii hayali bile güzel bea,şimdi evimde minderlere gömülmüş üstümde pufuduk battaniyen kalorifer cayır cayır yanıyor elimde kumanda yanımda çayım ayaklarımı uzatmış olmayı çok isterdimmmmmmmmmmmmmmm
ben emekli olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm
ama evde oluncada öle olmuo işte,
bütün işler bana bakınıo ne mimkin:95:
bugünümüze şükredip ii olmaa çalışıyorum şengülüm,sen nasılsın,
öle oldu cnm hakket ,keyfim yokken buralara gelmek cnm istemio pek,dünden beri daa iyiceim hamdolsun rabbime
sev bizi tabiikibak kıy*****i bil ona göre ,yarın akşam kardeşlerim bende toplaşçak,tüüm şartları zorlayıp kısa sürelide olsa gelmee çalışcam,ama eltimciimin programı belli ,ben dimek eltim dimek ama fark yapmaz,onuda gönüllü temsiil ederim:81:
yaa dimek tek kafası bozuk olan ben diilmişim,yanlız olmadııma sevindim heheh
bu arada anca fark ettim kısçenin doğum günüsü kutlu olsun,rabbim sağlıklı mutlu ömür versin
oof yaa sinir oluom seni burlarda mı görcektim el gibin:84:
canomcumuzu kırmak içimden gelmii eltim,bkalım inş.gitmek istiim,
benimde çok işim var,saada kolay gele,sabah çok korktum havadan ben ya,ama sizin oralar daa beter olmuştur ooy
cnmın içisii hayali bile güzel bea,
ama evde oluncada öle olmuo işte,
bütün işler bana bakınıo ne mimkin:95:
baksın roşum ben onları görmedikten sonra :) hafta sonuda bakıyorlar ama ben görmüyorum :) annnem görüyor benim yerime :)
Off sabahtan beri yazacam yazamıyorum bu KK'da çok problemli olmaya başladı...
Tünaydın arkadaşlar
Hava çok kötü.Sabah fırtına yüzünden şemsiyem kırıldı yavv..Kısmetsiz sabahın sekizinde ne işin var yahu yat dinlen..
Mandalin ne güzel hayal kurmuşun öyle ya..2 gün tatilimiz var oda temizlikle yemekle geçiyor.Yatıp dinlenmek yok..
Bu ev buluşmalarında herkes bir çeşit (pasta-börek) yapıp getirmiyomuydu..Ne yapacaz paylaşalım ..
ben yapmıyorum temizlik canım nasıl olsa yine kirlencek :) annem sağolsun hallediyor genellikle tontişim benim
ahhh yağmurlu hava da ne güzel oluyor miskin miskin yatmak tv izlemek offff yarında sabah erken çıkacam istanbul yollarına ne yapsam evde uyusammı :)
birazdan evime gidecem evi toplayıp çay yanına aparetif bir şeyler haazırlıycam eşimin eski işyerindeki müdürleri geliiyor akşama çay içmeye bize artık onları yolcu ederim yarın sabah erken kalkıp istanbula gidecem tüm gün koşturcam işlerin peşine artık akşam eve gelirim pazar sabahı erken kalkıp yine evi toplayıp kahvaltı hazırlamam lazım istanbuldan arkadaşlarım kahvaltıya gelcek tabi yemek filanda pazar akşamı erken yatabilirsem pazartesi günü işe enerji toplayıp gelecem :))
arkadaşlarım gelsinde geri kalan planlarım tutmasada olur bir yıldır görmediğim ama her anımda yanımda olan arkadaşlarım en ummadığım anda hiç beklemediğim şekilde bir şeyler yapıp beni dünyanın en mutlu insanı yapan arkadaşlarım ayy çok özlemişim onları bir an önce pazar olsa ama pazartesi hiç olmasa
Ohh sen kolayını bulmuşun işlerin
Çok yoğunsun haftasonu desene..
bir tek pazar günü yorulmam galiba güzel geçecek gibi geliyor
sen neler yapacaksın hafta sonu babanın durumu nasıl bu arada stent için gün alıncak dyordun en son sanırım
bana bırakmıyorki sen işten geldin yorgunsun diyor :))
Babama stent takıldı canım çok iyi şuan..
Haftasonu canoya gitmek istiyorum aslında.Ama gidemeyebilirim malesef..Başkada planım yok.Evimin işini yapacak biri yok malesef birde temizlik çamaşır yemek var
Babama stent takıldı canım çok iyi şuan..
Haftasonu canoya gitmek istiyorum aslında.Ama gidemeyebilirim malesef..Başkada planım yok.Evimin işini yapacak biri yok malesef birde temizlik çamaşır yemek var
Annenle birliktemi oturuyorsunuz.
pazar günü kahvaltıya buyur gel planın yok ama ruh halin nasıl isterse kapımız açık sana
pek sayılmaz 2010 nun babalar gününde babamı kaybettik bende yarın tam 3 aylık evli olacam yeni evliyim diye annem pek gelmek istemiyor ama yanlız kalmasın diye biz zorla alıyoruz bir hafta bende bir hafta kendi evinde kalıyor durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?