günaydın sakaryam
yettim roşum
ya gülüm bana bazen mail gelmiyorrr sona bi geliyo 2 günlük geçmişinle
bende yeni kalktım pazar vrrr bugun
sende yıne gezmelere heeee maşallah maşallah
pazarda karşılaştınız mı şekerlergünaydınnnnnnnnn
eltim yettim gariiiiiiiiii
hava çok güsel bende pazara gimeyi düşünüyorum.ordan da çarşıya.yarın kızçemin doğumgünüsü ona bişeelerr bakıcam
bende seni öpüorum cnm,arkadaşlar nasılsınızz gorusmeyelıı ben gıremıyorum daha net alınmadııı okuldada cocuklardan fırsat bulupta yazamıyorummm doğru dürüstt herkescikleri öpüyorummm şimdiden bayramınızı kutluyorummmm
hayırlı uğurlu ve daim olsun:13:iyi akşamlar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli keyifleri yerinde gördüm bayram temizliklerine girişilmiş ne güzel, bizimde nişan telaşımız var bayram bayram kardeşime kız isticez ve hemen ardından da nişan olucak hayırlısı ile atlatsak şunu bana ne oluyosa ondan daha heyecanlıyım:))
tşkler tatlışımgünaydınnn
zeliş kolay gelsin sana seninde bayramın kutlu olsun.
roşum boşwer kolay gele size
kısmetsiz kedi nice yıllara kızçene
beyaz toprak hayırlı olsun mutluluklar kardeşine
günaydın sakaryam
bugün içim kıpır kıpır..zaman ne çabuk geçiyo.dün kucağımda boncuk boncuk bakan bebek bugün kocamann oldu.rabbim bütün çocuklarımıza güsel yazılar yazsın..
mandalina sağolasın canım.
boşver ve roşum kolay gelsin sizlere..ben atlattım çok şükür.bide cumartesi misafirlerimi atlatsam rahatım.beyaz hayırlı olsun bu arada .allah mesut etsin
hemen cevap veriim eltişimpazarda karşılaştınız mı şekerler
daha nice doğum günlerini hep birlikte görelim inş.sağlık ve mutluluk dolu yaşlar onunla olsun,rabbim ii yazılar yazsın inş.:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?