• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi geceler semircancım benimde kızımın doğum günüydü bugün ne güzel bi tesadüf 5 yaşını doldurdu benim prensesimde okulunda kutladık bugün onun sayesinde baya bi koşuşturmaca yaşadım bide pastasını zamanında getirmediler ayy deli oldum neyse artık rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin inş.

cnm sizinde doğumgününüz kutlu olsun rabbim hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin:71:

selam kızlarr:3:
semrican ve beyazcım rabbim evlatlarınıza uzun ömür versin.evlatlarımızın eksikliklerini göstermesin.
ben hala gribim:2: ve bütün evdekilerede bulaştırdım.şimdi hem hastayım hem hasta bakıyorumm:2:

sağol kedicim sanada geçmiş olsun salgın başladı artık bende kaçıncıya yakalanacak gibi oluyorum hemen kendime limonlu gripin hazırlıyorum toparlanıyorum hemen bütün ev halkına şifa diliyorum

hayırdır boswer neden kötü bir hafta sonu oldu

Ctesi-pazar günleri babam yoğun bakımdaydı.Ptesi öğleden sonra çıktı çok şükür.2 gün boyunca görememek çok zordu.Doktorlar ne kadar iyi olduğunu söylesede içimizde hep bir şüphe vardı.Berbattı haftasonum anlıyacağın

Günaydııınnnnnnnnnnnn sakaryamın güzel hatunlarııııı
uzun süredir gelmiyorum buraya nasılsınız bakalım....
Herkesler iyimi keyifler yerindemi cancanlar....

Boşverim canım çok çok geçmiş olsun tatlım babacığına acil şifalar diliyorum umarım şimdi daha iyidir.
Ne olduda babanı yoğun bakıma aldılar güzelim hayırdır?

Ctesi-pazar günleri babam yoğun bakımdaydı.Ptesi öğleden sonra çıktı çok şükür.2 gün boyunca görememek çok zordu.Doktorlar ne kadar iyi olduğunu söylesede içimizde hep bir şüphe vardı.Berbattı haftasonum anlıyacağın

çok iyi bilirim seni çok iyi anlıyorum teselli edecek sözcük bile yoktur o durumda Allah bir daha yaşatmasın sağlık sıhat versin

hoş bulduk arkadaşlar ben genel hep girerimkadınlar külübüne ama buraya dun rastladım benide aranıza kabul ettiginiz için tşk ler ben hayvan pazarı civarında oturuyorum ya sizler:3:

Kalp krizi geçirdi cerencim...
Şimdi iyi çok şükür.Anjio olacak bugün

çok çok geçmiş olsun güzelim yaaa rabbim acil şifalar versin babacığına ve hasta yatağında yatan tüm hastalara...
Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşup taburcu olur ve evine döner babacığın....

boşvercim çok üzüldüm baban için rabbim acil şifalar versin çok geçmiş olsun dualarım sizinle:(

geçmiş olsun cnm iyi olur inşallah allah şifa versin benimde babama yaklaşık 1 ay önce stent takıldı hemde birsürü damara özellikle aort ta % 90 tıkanıklık vardı normalde en fazla yarım saat süren işlem 2 buçuk saat sürdü ama açıldı allaha şükür şimdi daha iyi seninkide biran önce iyi olur inşallah

geçmiş olsun cnm iyi olur inşallah allah şifa versin benimde babama yaklaşık 1 ay önce stent takıldı hemde birsürü damara özellikle aort ta % 90 tıkanıklık vardı normalde en fazla yarım saat süren işlem 2 buçuk saat sürdü ama açıldı allaha şükür şimdi daha iyi seninkide biran önce iyi olur inşallah

Babamdada 2 damar tıkanık çıktı biri%95 .. acilen stent takılacak

Back