• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

selam hatun kişiler.:3:.
semrican canım benim ya ..rabbim yardımcın olsun.gerçekten kadınlar hayatın yükünü daha çok sırtlanıyorlar.heleki konu çocuklarsa.:110:.inşallah eşin en kısa zamanda yanınızda olur.bu aralar bende kendimi ruhen çok yorgun hissediyorum.ki ben genelde çok iyimser bi insanım ama bu bikaç gündür hayat ağır geliyo..aman neyse..biz hatun kişileriz her bişeyi yaparız demii:15:
beyaz nişanınız hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin..
boşwer zaman gerçekten çok çabuk geçiyo.bak ben 16 seneyi devirdim.:106:ne ara geçti bu zaman hala hayretteyimm:111:
sağol canım yaa doğru söylüyorsun ben bi şekilde taşıyabiliyorumki rabbim bana bunları verdi vardır bir sebebi sebepsiz kuş uçmaz bu dünyada

amanın mesajlarım silinmiş
pisim şengül beyazım teşkürler canlarım
semrican geçmiş olsun bebegim
hayat hepimize farklı rol giydiriyor naparsın
ben 4 gündür yatak döşek yattım
grip oldum aksam acildeydim bugun iim şükürler olsun
yarın aaşam beyaz ile balık sefası yapıcaz gelmek isteyenleri bekleriz

sağol panterim sanada geçmiş olsun bu arada hayırdır grip mi oldun başka birşey yoktur inşallah hepinizi özlemişim ben yaaa bu arada ben bu yeni sistemde zorlandım yazıştığım topikleri bulamıyorum yazarken ifade kullanamıyorum bulamıyorum daha doğrusu neyse çözecem bir şekilde

amanın mesajlarım silinmiş
pisim şengül beyazım teşkürler canlarım
semrican geçmiş olsun bebegim
hayat hepimize farklı rol giydiriyor naparsın
ben 4 gündür yatak döşek yattım
grip oldum aksam acildeydim bugun iim şükürler olsun
yarın aaşam beyaz ile balık sefası yapıcaz gelmek isteyenleri bekleriz

Panterim geçmiş olsun bende diyom bu kızın niye sesi soluğu çıkmıyor diye...
Oh sefanız olsun afiyet olsun....

slm kızlar bilmem beni hatırlayabilecekmisiniz :) yaa ne olmuş bu siteye ben girmeyeli kendimi zor buldum şaşrdım epey.Kızlar çok özledim sizleri giremedim ne zamandır oğlumla ilgili problemler var babanın yokluğunu kabul etmiyor açıkta söylemiyor ama herşeye tepkili okulun ilk gününden beri özellikle okulla ilgili birsürü şeyler oldu öğretmeni baba yüzünden diyordu zaten şimdi psikoloğa gidiyoruz oda aynı şeyi söyledi eşime dönmekten başka çareniz yok dedi eşimde şirketle konuştu tamam ankaraya merkeze dön dediler yerine bayramdan önce biri bulundu şimdi yılbaşına kadar adamı izle bakalım işi iyi biliyormu dediler inşallah yılbaşından sonra dönecek ne olur dua edin dönsün bende çok yıprandım artık çocuğu götürdüğümüz doktor siz omuzlarınıza öyle bir yük almışsınızki çoktan çökmüşsünüz ama hala ayakta durmaya çalışıyorsunuz dedi farkındayım ama oğlum için bunu yapmak zorundayım işte böyle memleketimin güzel hatunları hadi sizinde desteğinizi bekliyorum kampanya başlatalım semricanı ayağa kaldırmak için elele :) hepinizi çoooook öpüyorum görüşmek üzere

Anne olmak kadın olmak zor semircan
Allah kolaylık versin Umarım en kısa zamanda çözülür sorun
Bayramda Ankarada idim sende oralardamıydın ?

selam hatun kişiler.:3:.
semrican canım benim ya ..rabbim yardımcın olsun.gerçekten kadınlar hayatın yükünü daha çok sırtlanıyorlar.heleki konu çocuklarsa.:110:.inşallah eşin en kısa zamanda yanınızda olur.bu aralar bende kendimi ruhen çok yorgun hissediyorum.ki ben genelde çok iyimser bi insanım ama bu bikaç gündür hayat ağır geliyo..aman neyse..biz hatun kişileriz her bişeyi yaparız demii:15:
beyaz nişanınız hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin..
boşwer zaman gerçekten çok çabuk geçiyo.bak ben 16 seneyi devirdim.:106:ne ara geçti bu zaman hala hayretteyimm:111:
Pisim nabersin ?
Yeni evinden ilk bayramın nasıl geçti şeker?

Anne olmak kadın olmak zor semircan
Allah kolaylık versin Umarım en kısa zamanda çözülür sorun
Bayramda Ankarada idim sende oralardamıydın ?

sağol songülcüm bayramın birinci günü öğlen geldik üçüncü günü sabah döndük kurbanı orada kestik ama etleri koyacak yer olmadığı için malum kurban herkesin dolabı dolu bozulmadan dönelim dedik sen hangi günler buradaydın be gülüm panterde telefonum vardı alsaydın ya birdaha gelirsen mutlaka haberim olsun :76:

günaydın güzeller
şengülüm bu bayram güzeldi.ama sonunda salyamümük grip oldum:2:
hayla iyileşmeye uğraşıyorumm

slm hatunlar nasılsınız bugün oğluşumun doğumgünüydü :nazar: 8 yaşına girdi o ısrarla 9 diyor gerçi canım yaaa iyiki doğurmuşum iyiki çekmişim acıları dünyanın en güzel şeyi çünkü allah isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu öpüyorum hepinizi :76:

slm hatunlar nasılsınız bugün oğluşumun doğumgünüydü :nazar: 8 yaşına girdi o ısrarla 9 diyor gerçi canım yaaa iyiki doğurmuşum iyiki çekmişim acıları dünyanın en güzel şeyi çünkü allah isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu öpüyorum hepinizi :76:

iyi geceler semircancım benimde kızımın doğum günüydü bugün ne güzel bi tesadüf 5 yaşını doldurdu benim prensesimde okulunda kutladık bugün onun sayesinde baya bi koşuşturmaca yaşadım bide pastasını zamanında getirmediler ayy deli oldum neyse artık rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin inş.

selam kızlarr:3:
semrican ve beyazcım rabbim evlatlarınıza uzun ömür versin.evlatlarımızın eksikliklerini göstermesin.
ben hala gribim:2: ve bütün evdekilerede bulaştırdım.şimdi hem hastayım hem hasta bakıyorumm:2:

selam kızlarr:3:
semrican ve beyazcım rabbim evlatlarınıza uzun ömür versin.evlatlarımızın eksikliklerini göstermesin.
ben hala gribim:2: ve bütün evdekilerede bulaştırdım.şimdi hem hastayım hem hasta bakıyorumm:2:

sağolasın kısmetsizcim allah acil şifalar versin hem sana hem ailene bol bol C vitamini alın canım...

site böyle olduktan sonra ben pek bi soğdum kızlar o eski sıcak havası gittti buz gibi geliyo bana hiç insanın yazası konulara bakası gelmiyone diye alıştığımız düzeni değiştirip duruyorlar nalamıyorumki canlarımı skılıyo acaba:19:

Selam herkeslere kötü bir haftasonundan sonra inanılmaz bir başağrısı çekiyorum of offf

Back