Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbime binlerce hamd olsun eltim,işlerimiz yolnda giderse dahada ii olacam inş.iii geceler hatunlar
oh oh muhabbet güselmiş yahu..keşke denk gelebilseydik :97:
valla eltim eltim bugün seni pek bi formda gördüm:87tebi beni gördün iyi oldun demiiii:76:)
panterim şekerim şu bizim hatunun ayarları düzelsin beklerim kaffeeye
ay bu arada yemi smilyler çok güsellerrr:86::86:
saolasun pantişim kıs maş deyin yeni doğmuş bebğe,hani dün 40 uçurdum yaa:90:hoşgeldin pisim
cok güzeldi roşumu eski halınde görmek beni cok mutlu etti canımcım
baryamdan sona gelcez inşallah pisim:92:![]()
mandalina gnydn deyip kaçma yafisokul azcıkıngünaydın hanımlar
kolay gelsin sanaa :93:inş.bugün olmassa yarın olur cnmcım,günaydınn hanımlarr
bugün çok işim var çokkkkkk
roşumcun dediğimi gönderemedim.çok yorulmuşum dün elim kolum kalkmadı.ama yarın gönderticem inşallah
meşallah
meşallah,yıkadın mı gız
![]()
hee yıkadım kıs ama böyük geldii:92::90:
taam bide öle deiyem bakem:89:heee o zman şöle yapıyon içine pamık o yoosa çorap tıkıyon:92:
benimki tam geldi gecelerı ıscak ıscak ii oldu:89:
taam bide öle deiyem bakem:89:
ooh oh ne ii güle güle ısın,deseydin benim yok üşüyom die daa önceden verirdim kıs![]()
türk'ün aklı modu roşum kusura kalma gec olsun güç olmasın tekrar teşekkürler
kız hava cok güzel bee![]()
zararın neresinden dönsen kar pantişim:76:
efet hava çok güzel ,bütün kirler gözüküü,temizlik die bağırnıyo,çok işim vaa çok:78:
aynen bizim evde öyle dün üstten sildim süpürdüm bugün pablonun yerini temizledim kulubenin yanında agaclar var her yer yaprak orası bittti evide haftaya kısmetse bide bayram alışwerişi var tabeee![]()
pişştt napıyosunuz bakkeem
ben mola verdim azcukk.mamalarımı yaptım.
eksik bişeelr vardı bizim buradki markete gittim ama dilim bi karış olduu.anam bizim buraları safiii bayırrr
şinci yimek ayarliciiimm sona artıkın oturmak istiyorumm![]()
ve aleyküm selamiyi geceler hanımlar cümleten selamün aleyküm:))))
valla roşumcum sabahın 6:30 da kalkıp koca günde koşturunca ister istemez akşam gözün yataktan başka bişey görmüyo şimdide öyle mesela ama hepten ot gibi yaşamaya başlamamak için uyumamaya çalışıyorum en azından dizilerimin birini izleyim azcık sizlere bakayım nette biraz dolanayım istiyorum ama yastığa kafanı koyar koymaz uyumak çok güzrl bişey yaa özlemişitim bunu iyi oldu.....
panterim senlede görüşemedik bayadır sen neler yapıyon canoyla görüşmüşsünüz ohh ne güzel benide unutmayın hanımlar:))
bayramdan sonra güzelim aklımda o merak etme:))))
yaa yorulmuyorumda çok erken kalkıyorum uykuya doyamıyorum uykum geliyo iştede kahve içmekten midem delinecek![]()