Sakarya///54

Malesefki bugün reglyim.Hepte böyle günlere gelir zaten..Önümüzdeki hafta ctesi evde kuran okutacam eşimin annesiyle annem için.

Malesefki bugün reglyim.Hepte böyle günlere gelir zaten..Önümüzdeki hafta ctesi evde kuran okutacam eşimin annesiyle annem için.

her zaman bu konu için hazırım canım biliyosun dimi, eğer düşündüğün başka biri olmazsa kuranınızı memnunuyetle okurum....

her zaman bu konu için hazırım canım biliyosun dimi, eğer düşündüğün başka biri olmazsa kuranınızı memnunuyetle okurum....

Saolasın canım.Hep kuran okuttuğumuz bir hocamız var annemi çok severdi.Bugün ona haber vericez.İşi varsa seni ararım

offf napayım bee gülüm hayatın sıkıntılarından böylece uzaklaşıyorum birazda fazlaca seviyorum galiba eğlenmeyi:))

Geçen bir direkte ilan vardı.3. organize sanayi bölgesinde bir tekstil firması vasıfsız eleman arıyordu.Araştırsana

bugünlerde canım pek çalışmak istemiyo maddi sıkıntımın büyük bi kısmınıda atlattım gibi biraz kızımla ilgilenmek istiyorum ama yinede bakarım sağol canım...

Allah rahmet etsin
zor tabii böyle dönüm günleri Allah sabır versin sana da canım

Geçen bir direkte ilan vardı.3. organize sanayi bölgesinde bir tekstil firması vasıfsız eleman arıyordu.Araştırsana
direklere bakıpmı geziyon sen hıııııı

soru günün olduguna göre cewap wermeye gerenk yok sanırım:)
bu arada hayırlı aksamlar sobamızı kurduk keyfi alemdeyim

Allah sabır sağlık versin güzelim.hayat bu demek ne kadar kolaysa yaşaması zor bu duyguları.ne diyelim Mevlam sana ailene geride kalanlara sağlık versin.mekanı cennet olsun inş.

şu sobayı bi biz kuramadık hee kömürde geldi aslında bide üşenmesek neyse yarın halledelim şu işi hoş ben yine odamda tintinlerim ama üşüdükçe gidip azcık ısınırım bari:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…