tekrardan başın sağolsun canım mekanı cennet olsun annecinin(bugünün arkadaşının kınasıyla rastlaşması ters olmuş cidden gitmemek olmaz belki ama ordaki eğlenceden kendini biraz geri tutar ve birazda erken ayrılırsan arkadaşının anlayışla karşılayacağını düşünüyorum eve döndüğündede anneciğine okuyacağın dualar ve kuranla ruhunu şad edersen eminimki çok memnun olacak ve ruhu huzur bulacaktır...
ben adamı gözünden anlarım deermişim bazen yanıldığımda oluyo tabi neysem yapalım gülüm bi türkü evi sıcak sıcak kahvelerimizi içelim eylenelim bi güzel:))
Malesefki bugün reglyim.Hepte böyle günlere gelir zaten..Önümüzdeki hafta ctesi evde kuran okutacam eşimin annesiyle annem için.
Seninde aklın hep gezmede eğlenmede be kuzum
her zaman bu konu için hazırım canım biliyosun dimi, eğer düşündüğün başka biri olmazsa kuranınızı memnunuyetle okurum....
offf napayım bee gülüm hayatın sıkıntılarından böylece uzaklaşıyorum birazda fazlaca seviyorum galiba eğlenmeyi:))
bugünlerde canım pek çalışmak istemiyo maddi sıkıntımın büyük bi kısmınıda atlattım gibi biraz kızımla ilgilenmek istiyorum ama yinede bakarım sağol canım...
Allah rahmet etsinGünaydın herkeslere..
Annemi 5 yıl önce bugün kaybetmiştik.Dün akşamdan beri ağlıyorum.Her onsuz sene zordu ama bu yıl bambaşka.Yakın arkadaşımında kınası var bugün.Hiç gitmek istemiyorum ama gitmem lazım.Arkadaşım her şeyimde yanımdaydı benim.Kafamı dağıtabilirim belki..
Allah kimseye anne acısı göstermesin..
direklere bakıpmı geziyon sen hııııııGeçen bir direkte ilan vardı.3. organize sanayi bölgesinde bir tekstil firması vasıfsız eleman arıyordu.Araştırsana
günün sorusu lacivert eteğin altına ne renk ayakkabı giymek lazım gelirr
Günaydın herkeslere..
Annemi 5 yıl önce bugün kaybetmiştik.Dün akşamdan beri ağlıyorum.Her onsuz sene zordu ama bu yıl bambaşka.Yakın arkadaşımında kınası var bugün.Hiç gitmek istemiyorum ama gitmem lazım.Arkadaşım her şeyimde yanımdaydı benim.Kafamı dağıtabilirim belki..
Allah kimseye anne acısı göstermesin..
günün sorusu lacivert eteğin altına ne renk ayakkabı giymek lazım gelirr
bu arada anca aklıma geldi.iyi akşamlar sakaryamın güzel hatunları....
sanada iyi akşamlar canım türkü evine geliyon dimeee nezaman yapsak acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?