Sakarya///54

slm kızlar bugün benim kızın okulunda toplantı vardı erken kalkıp oraya gittim uykuyu alamadım akşam geç yatmıştım şimdi başım ağrıyo uzanacam biraz bi sizlere bakayım dedim toplantının konusunu da hoş bile bile gittikte kitap sınıf ve forma dikilecekmiş onun için mangır istileer bankayız yaa basacaz paraları artık, babasını aradım böyle böyle diye adam isyan etti enes dörde gidiyo bu kadar masrafı yok diye al bile dedi okuldan ama hiç kusura bakmasın yani evde duracakta ne öğrenecek çocuk seneyede okula başlıcak ben yanında olamıcam ooofff offf dertlendim yine neysem en iyisi uyuyayım ben :((

iyi akşamlar hanımlar hayırdır bugünde pek gelen giden olmamış...hadi biz malum panter cano ve ben çarşambadaydık sizler nerelerdesiniz...ordanda niliyyye çaya gittik sağolsun üşümüş ve yorulmuştuk sıcacık çayı ve sohbetiyle içimiz ısındı:))

Ohhhh ne güsellll çarşambanın altını üstüne getirmişsinizdirrrr... Üç silahşörlerrrrr :)

çokk daha soğuk olacagmış yaf
beyaz senin kocişe de en masraflı sınıf anasınıfıdır zatenn biliyosda söyleyoss
sor liselere anca bi kaç defter

allah nden bole yapıo bu pasa cozemedım bende
pabloda bagırıyor ama sadece oyun we wcsi icin bencebi weterinere sorun bebegim
wermek sizin icin zor olabilir
kızzzz hangi dr gittin demiştimkaydirigubbakcemile

veterinere kaç kere gösterdik taş gibi er,
gel gör ki çare bulamiiz,enercisi çok hayvanın yerimizi ona yetmii ,
her gezmee çıktıında kaçmaa yer arıyo ,daa rahat bi yerde yaşaması lasım,böle köy bahçeleri oluyo ya komacan,anca yeter ona,delikafadulden

rosum saldım cayıra mevlam kayıra istiyo paşa demekki
kız 10 oldu soruyom ne dr gittin sana ne dedi senin yuzunden dilim eğilasyon yapılmış gibim oldu:)

rosum saldım cayıra mevlam kayıra istiyo paşa demekki
kız 10 oldu soruyom ne dr gittin sana ne dedi senin yuzunden dilim eğilasyon yapılmış gibim oldu:)
belkim cvp vermek istemiim alla allaaasempatiksalakcinni
psikiyatriste gittim yaaohaoldumsmile
sen yanıyon sanırım rosum gacısı:1:

senin ilaç seni fazlaca tatlı etmiş galiba güzelim soğuyu bile hissetmiiinakannehirkaydirigubbakcemile3

yook bee,donuyom kısım,yarın sobamı kurcak kayınbabamboshayallersmile

taamm be sorduk suçlu oldukmafoldumbenmafoldumben
cano beyazın x esine kocası dediydide rosumlülülülülülü

Back