Sakarya///54

roşum kuşum
beni hastaneye yatırsalar yine çözemesler depresifik durumumu kanımca
seni çözdülermi kii

roşum kuşum
beni hastaneye yatırsalar yine çözemesler depresifik durumumu kanımca
seni çözdülermi kii

eeh çözülcek inş.kafam davul cano duramiim hiç bi yerde,öle mecazi anlamda hep derdim depresyondaım die ama gerçek çok başkamış mafoldumben

kızlar bizim burda ha bire elektrik kesilip duruyo deli oldum yaa sizin oralar nasıl bide arka mahallede davul zurna gümbür gümbür millet kudurmuş bu havada töbe yarabbim..

kızlar bizim burda ha bire elektrik kesilip duruyo deli oldum yaa sizin oralar nasıl bide arka mahallede davul zurna gümbür gümbür millet kudurmuş bu havada töbe yarabbim..

Bizde hiç öyle bir sorun yokk
Herhalde biz tam sedaşın içinde oturtuğumuz için olsa gerek :roflol:

Bizde hiç öyle bir sorun yokk
Herhalde biz tam sedaşın içinde oturtuğumuz için olsa gerek :roflol:

burdada olmazdı böyle bi sorun ama bu akşam 7 den beri anlamadım bi gidiyo bi geliyo beynim döndü artık yine giderse vuracam kafayı yatacam artık nasıl uyuyacaksam onuda bilmiyom koca gün uyudum :P

burdada olmazdı böyle bi sorun ama bu akşam 7 den beri anlamadım bi gidiyo bi geliyo beynim döndü artık yine giderse vuracam kafayı yatacam artık nasıl uyuyacaksam onuda bilmiyom koca gün uyudum :P

Havadan dolayı trafolar sorun yapıyordun onun için yapacak bişey yok

bizim burda da sorun yok ama ilemiyim beyaz napcazzzz yunus ısını hawada buz gıbım oldu yada balık ısını bı deyın bakem

bizim burda da sorun yok ama ilemiyim beyaz napcazzzz yunus ısını hawada buz gıbım oldu yada balık ısını bı deyın bakem

bilmiyomki canodan haber bekliyoz işte o bi uygun olsun gideriz yaaa yunusa gideceğimize türkü evinemi gitsek diyorum totoyu dondurmayalım ordada canlı müzik parayla imişş

turku evı derken nerde ımıs bu ev:::)
hem bız turku evıne gıdersek nılyy nasıl gelcek

çokk daha soğuk olacagmış yaf
beyaz senin kocişe de en masraflı sınıf anasınıfıdır zatenn biliyosda söyleyoss
sor liselere anca bi kaç defter

aynen gülüm.liselilerin harçlıkları çok oluyo sadece.inan kaç yıldır okul alışverişi yapmadım ben.çocuklar harçlığından çok kalın bi defter alıyo.bikaç derste kullanıyor.haaa ama dersaneleri çok para yiyor:(gerisi kolay.

gelir gelir neysem konuşuruz yine uykum geldi yine benim hadi kaçtım allah rahatlık versin hepinize

vala bu kız beni tanımış:) gelerem tabe.annemin çok ciidi bi sorunu olmazsa inş.bende depresyonu böle atıyom.harbiden de totoyu dondurmayak yunus yansın koca yaz geçti eğlence yeri kurmadı da şimdi millet gelmez zate.

Günaydın herkeslere..

Annemi 5 yıl önce bugün kaybetmiştik.Dün akşamdan beri ağlıyorum.Her onsuz sene zordu ama bu yıl bambaşka.Yakın arkadaşımında kınası var bugün.Hiç gitmek istemiyorum ama gitmem lazım.Arkadaşım her şeyimde yanımdaydı benim.Kafamı dağıtabilirim belki..

Allah kimseye anne acısı göstermesin..

e0197c372e529747f50962951ba2e05c_1273820638.jpg

vala bu kız beni tanımış:) gelerem tabe.annemin çok ciidi bi sorunu olmazsa inş.bende depresyonu böle atıyom.harbiden de totoyu dondurmayak yunus yansın koca yaz geçti eğlence yeri kurmadı da şimdi millet gelmez zate.

ben adamı gözünden anlarım deermişim bazen yanıldığımda oluyo tabi neysem yapalım gülüm bi türkü evi sıcak sıcak kahvelerimizi içelim eylenelim bi güzel:))

Günaydın herkeslere..

Annemi 5 yıl önce bugün kaybetmiştik.Dün akşamdan beri ağlıyorum.Her onsuz sene zordu ama bu yıl bambaşka.Yakın arkadaşımında kınası var bugün.Hiç gitmek istemiyorum ama gitmem lazım.Arkadaşım her şeyimde yanımdaydı benim.Kafamı dağıtabilirim belki..

Allah kimseye anne acısı göstermesin..

tekrardan başın sağolsun canım mekanı cennet olsun annecinin :((bugünün arkadaşının kınasıyla rastlaşması ters olmuş cidden gitmemek olmaz belki ama ordaki eğlenceden kendini biraz geri tutar ve birazda erken ayrılırsan arkadaşının anlayışla karşılayacağını düşünüyorum eve döndüğündede anneciğine okuyacağın dualar ve kuranla ruhunu şad edersen eminimki çok memnun olacak ve ruhu huzur bulacaktır...

Back