Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
roşum kuşum
beni hastaneye yatırsalar yine çözemesler depresifik durumumu kanımca
seni çözdülermi kii
iyi geceler kızlar ben yatıyorum
kızlar bizim burda ha bire elektrik kesilip duruyo deli oldum yaa sizin oralar nasıl bide arka mahallede davul zurna gümbür gümbür millet kudurmuş bu havada töbe yarabbim..
Bizde hiç öyle bir sorun yokk
Herhalde biz tam sedaşın içinde oturtuğumuz için olsa gerek :roflol:
burdada olmazdı böyle bi sorun ama bu akşam 7 den beri anlamadım bi gidiyo bi geliyo beynim döndü artık yine giderse vuracam kafayı yatacam artık nasıl uyuyacaksam onuda bilmiyom koca gün uyudum![]()
bizim burda da sorun yok ama ilemiyim beyaz napcazzzz yunus ısını hawada buz gıbım oldu yada balık ısını bı deyın bakem
turku evı derken nerde ımıs bu ev:::)
hem bız turku evıne gıdersek nılyy nasıl gelcek
çokk daha soğuk olacagmış yaf
beyaz senin kocişe de en masraflı sınıf anasınıfıdır zatenn biliyosda söyleyoss
sor liselere anca bi kaç defter
gelir gelir neysem konuşuruz yine uykum geldi yine benim hadi kaçtım allah rahatlık versin hepinize
vala bu kız beni tanımış:) gelerem tabe.annemin çok ciidi bi sorunu olmazsa inş.bende depresyonu böle atıyom.harbiden de totoyu dondurmayak yunus yansın koca yaz geçti eğlence yeri kurmadı da şimdi millet gelmez zate.
Günaydın herkeslere..
Annemi 5 yıl önce bugün kaybetmiştik.Dün akşamdan beri ağlıyorum.Her onsuz sene zordu ama bu yıl bambaşka.Yakın arkadaşımında kınası var bugün.Hiç gitmek istemiyorum ama gitmem lazım.Arkadaşım her şeyimde yanımdaydı benim.Kafamı dağıtabilirim belki..
Allah kimseye anne acısı göstermesin..