Selam kızlar nasılsınız bir süredir yokum yğnluktan dolayı malum ay sonuu ay başı muhabbeti klasik muhasebeci halleri
eee nasılsınız hanımlar neler yapıyorsunuz bakalım bir yaramazlık yoktur inşallah keyifler yerindemi?
Gördüğüm kadarı ile beyaz toprak memlekete dönmüş hoşgeldin beyazAyrıcada geçmiş olsun güzelim boğaz havası çarptı zaaarrr
Şengül dedenizi kaybetmişsiniz başınız sağolsun tatlım allah taksiratını affetsin...
Boşver canım sizinde başınız sağolsun balım yaaa gerçekten çok çok kötü bir durum bir an kendimi koydum o kadının yerine allahım kimseye yaşatmasın Ya Rabbim. Peki y adam ne yapsın daha perşembe gününe kadar baba olacak olmanın heyecanını yaşarken 2 gün içerisinde hem doğmamış bebeğini hemde hayat arkadaşını kaybetti... Offfffffffffffff çok zor bir durum malesef Allah herkeslere hayırlı ölümler nasip etsin....
Sevdalinqa sende aramıza hoşgeldin güzelim. Daha yolun başında iken kendini kötü şeylerle karşılaşacakmış gibi şartlandırma lütfen insan olan her yerde her şey olabilir önemli olan bizim her olumsuzlua karşı tedbir almamız güzelim yinede oluyorsa istenmeyen şeyler olması gerekiyor demekki tedbirden sonrada tecrübe edinmek gerekli..
Ev olarak Serdivanı tavsiye ederim naçizane çok fikir çıkacaktır elbet lakin serdivan da yeni yapılar olduğu için daha bir içine sineceğini düşünüyorum.
Anlattığın kreş olayına gelince adapazarında hangi kreşte ne olmuş bende hiç böyle bir haber duymadım güzelim. Ayrıca çocuğun kaç yaşında ona göre kreş önerilerinde bulunmamız gerekli. Benim kızım henüz 15 aylık ve yaşına girdiğinden beri kreşe gidiyor baştacı isimli özel bir kreş. Şahsen ben memnunum ilgi alaka pek bir yerinde en azından adam gibi birileri var muatab olarak. Hesap sorabiliyorsun istediklerini yaptırabiliyorsun ben memnunum.
Bence buraya gel öyle karar ver güzelim. Hakkınızda herşeyin hayırlısı....
Nilly canım anneciğine geçmişler olsun o yatalak hastaların yaralarını çok iyi bilirim rahmetli babaannemde felçli idi 3-4 ay yatmıştı ve sürekl yattığı için şeker hastasıda olduğu için kapanmayan yaralar çıkmıştı kanıyordu hep. Depremden önceydi tabii bu anlattıklarım. O zaman bize havalı yata alın demişti dr. hatta biz almadık kiralamıştık. Medikal marketlerden temin edebilirsiniz bize baya iyi gelmişti yaraları iyileşmişti lakin uzun sürmedi sevinmemiz malesef kaybettik....
Canommm sende dükkanda baya yoğunmuşsun anacım kolaylıklar gelsin sanada ayrıca konser daveti varmış ilgilenen arkadaşlar adına güzel olur....
Benden şimdilik bu kadar hanımlar tekrar gelirim yanınıza
kendinize cici bakın anacım byeee.....
ii geceler sakaryam
güzel bi gündü eskisi gibi teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan
bende memnun oldum panterim.kıs bu arada eve dönerken ısındın mı bare?bizim ev halaa çok soğuk.
eh bende ısınıyom sankim.bataniyeyle oturuyorum.kurcam ufoyu böyle olmıcek.annem de uyudu bide.hareket yok yani
tünaydın sakaryam
roşum nereye gitmiş olabilirki
amma sorunlu çıktı senin paşada heeee inşallah çabuk döner canım
bu arada nasıl oldun
cano naber nan
son yazdıım msjdan sonra sayfalaar geçmş,geçmişi okuyamıcam,
bu ara beni mazur görün,dr um ilaç verdi,kendimi pek bi tatlı hissediim bugünlerde,mirmirmirmir
bi benden sonraki msja cvp veriim görünce dayanamadım,
pantişim paşamızı kaçtığı gecenin ertesi günü,yağmurun altında sırılsıklam bulmuş
bi avcı, eşimin tanıdığı ama köpee bilmio,bodrumuna almış,bakmşta saolsun,
nese anlıcaan geri getirildiboshayallersmile
son yazdıım msjdan sonra sayfalaar geçmş,geçmişi okuyamıcam,
bu ara beni mazur görün,dr um ilaç verdi,kendimi pek bi tatlı hissediim bugünlerde,mirmirmirmir
bi benden sonraki msja cvp veriim görünce dayanamadım,
pantişim paşamızı kaçtığı gecenin ertesi günü,yağmurun altında sırılsıklam bulmuş
bi avcı, eşimin tanıdığı ama köpee bilmio,bodrumuna almış,bakmşta saolsun,
nese anlıcaan geri getirildiboshayallersmile
paşanın bulunmasına bi yanımız sevindi,öbür yanı sorma pantişim,ay cok sevindim bebegim ya
dr un verdigi ilacları demişsin ne dr ne ilacı musaıt oldugunda yazıver bu kadar erken yattıgına göre sanırsam sakinleştirici tarzı öperim canım benimboshayallersmile
geçmiş olsun roşumcum.bazen insanın tatlı hissetmesi de güzel kıı.arada bende ilaç alıyom oyy bide uyuduysam çok ii oluyom.
paşanın bulunmasına bi yanımız sevindi,öbür yanı sorma pantişim,
yokluğunda üç gece deliksiz uyuduk,iki gecedir yine uyku yok,
mübarek durmuyo susmuyo deli oluyoruz ya,
eşim bi tanıdık olursa veririm,başka türlü vermem dio:umursamaz:
dr bi tane ilaç verdi,sabahları zinde uyanıyorum,ama bütün gün uykulu geziim,mirmirmirmir
hee dün gece erken yattımda uyumak ne mimkin,kaç kere uyandık haddi hesabı yok tebiakannehir
saolasın nilyycim,tebii tatlı olunca tadından yinmez olooruz dimee,zemuszemus
sorma bide ben uyuyabilsem tam süper olcekte,
ilaç uyku yapıo,paşa uyku bölüyo,bütün gece savaş ediyozakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?