Sakarya///54

yaklaşık iki aydır yani yaralar ilk başladığından beri havalı yatak kullanıyos ama bi fayda etmedi bu akşam biri dedi ki hayvanın iç yağı ile kuru üzümü robotta ezip yaraya kapamak lazımmış.çok ii diyorlar.bide onu deneyeceğim..ama yarın bi dr a gidip sorcam bakim.ne dicek o.

kıslar kıslar yunus marketin orda konser harici her akşam canlı müzik var.çadır gibi bişey yaptılar.hem yiyon içiyon hem müzik dinliyon.ama sanırsam müzik dinleme parası da alıyolar.cüzi bişe heryerde olduu gibi.yarın akşam kopun gelin.eğlenek biras.isteyen oynayabiliyor da ama gelirseniz sıkı giyinin.neme lazım grip neyin olmayın eğlencez diye.

Günaydınlar olsunnn

Cerencim hoşgelmişin.

Saolasasın başsağlığı dileklerin için.Olan ölene oldu malesef genç yaşında toprak oldu.Eşi daha genç 25 yaşında 1 yıla kadar unutur bakıvermişiz aşık olmuş.Annesine daha zor evladı gitmiş.Şimdi herkese zor.Çok etkilendik.Allah rahmet eylesin..

Nilly canımcım bu soğukta ne eğlenmesi delirmeyin oturun evinizde sıcak sıcak

iyi akşamlar hanımlar hayırdır bugünde pek gelen giden olmamış...hadi biz malum panter cano ve ben çarşambadaydık sizler nerelerdesiniz...ordanda niliyyye çaya gittik sağolsun üşümüş ve yorulmuştuk sıcacık çayı ve sohbetiyle içimiz ısındı:))

ii geceler sakaryam
güzel bi gündü eskisi gibi teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan

eh bende ısınıyom sankim.bataniyeyle oturuyorum.kurcam ufoyu böyle olmıcek.annem de uyudu bide.hareket yok yani

bende memnun oldum panterim.kıs bu arada eve dönerken ısındın mı bare?bizim ev halaa çok soğuk.

eh bende ısınıyom sankim.bataniyeyle oturuyorum.kurcam ufoyu böyle olmıcek.annem de uyudu bide.hareket yok yani

[SIZE=""] [/SIZE]
yürüdük hatunlarla ısındım bebegim bizim ev seninkinden daha sıcak
kur bebegim ya cekilmez o soguk
anacıgın uyuyor demek sende nette takıl rahat rahat yunus işini hafta sonu yapcez sanırsam kızlar söyler yine de:teytey:

tünaydın sakaryam
roşum nereye gitmiş olabilirki
amma sorunlu çıktı senin paşada heeee inşallah çabuk döner canım
bu arada nasıl oldun
cano naber nan

son yazdıım msjdan sonra sayfalaar geçmş,geçmişi okuyamıcam,
bu ara beni mazur görün,dr um ilaç verdi,kendimi pek bi tatlı hissediim bugünlerde,mirmirmirmir
bi benden sonraki msja cvp veriim görünce dayanamadım,
pantişim paşamızı kaçtığı gecenin ertesi günü,yağmurun altında sırılsıklam bulmuş
bi avcı, eşimin tanıdığı ama köpee bilmio,bodrumuna almış,bakmşta saolsun,
nese anlıcaan geri getirildiboshayallersmile

ay cok sevindim bebegim ya
dr un verdigi ilacları demişsin ne dr ne ilacı musaıt oldugunda yazıver bu kadar erken yattıgına göre sanırsam sakinleştirici tarzı öperim canım benimboshayallersmile

geçmiş olsun roşumcum.bazen insanın tatlı hissetmesi de güzel kıı.arada bende ilaç alıyom oyy bide uyuduysam çok ii oluyom.

ay cok sevindim bebegim ya
dr un verdigi ilacları demişsin ne dr ne ilacı musaıt oldugunda yazıver bu kadar erken yattıgına göre sanırsam sakinleştirici tarzı öperim canım benimboshayallersmile
paşanın bulunmasına bi yanımız sevindi,öbür yanı sorma pantişim,
yokluğunda üç gece deliksiz uyuduk,iki gecedir yine uyku yok,
mübarek durmuyo susmuyo deli oluyoruz ya,
eşim bi tanıdık olursa veririm,başka türlü vermem dio:umursamaz:
dr bi tane ilaç verdi,sabahları zinde uyanıyorum,ama bütün gün uykulu geziim,mirmirmirmir
hee dün gece erken yattımda uyumak ne mimkin,kaç kere uyandık haddi hesabı yok tebiakannehir
geçmiş olsun roşumcum.bazen insanın tatlı hissetmesi de güzel kıı.arada bende ilaç alıyom oyy bide uyuduysam çok ii oluyom.

saolasın nilyycim,tebii tatlı olunca tadından yinmez olooruz dimee,zemuszemus
sorma bide ben uyuyabilsem tam süper olcekte,
ilaç uyku yapıo,paşa uyku bölüyo,bütün gece savaş ediyozakannehir

Son düzenleme:
günaaydın dimeden lafa dalmışım,sakaryam çok pardon,
şimci hazırlanıp çıkcem,arkadaşlarımla kaffaltı buluşması yapçez,sona görüşürz,öperimopuyorumnanaktan

allah nden bole yapıo bu pasa cozemedım bende
pabloda bagırıyor ama sadece oyun we wcsi icin bencebi weterinere sorun bebegim
wermek sizin icin zor olabilir
kızzzz hangi dr gittin demiştimkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…