Sakarya///54

Kız Nillyyyyy nabersinnn
anam görmüyormusun bir selam verseneeee
Annen nasıllll?
Biz dedemi kaybettik bayramın 2. günü 7 yıldır yatalaktıııı. Bayramın 2. günü cuma vakti sela ile ezan arası aramızdan ayrıldııı çok zor oldu :(

Kız Nillyyyyy nabersinnn
Annen nasıllll?
Biz dedemi kaybettik bayramın 2. günü 7 yıldır yatalaktıııı. Bayramın 2. günü cuma vakti sela ile ezan arası aramızdan ayrıldııı çok zor oldu :(

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin:(

Sevdalinga hoşgelmişsin

Beyazında dediği gibi korucuk yeni yerleşim yerlerinden biri.Karamanda oturmuş biri olarak çok güzel bir yer.Ama merkeze uzak.Çocuğunu kreşede yollıyacaksın daha merkezi bir yerde olman daha iyi olmazmı..Şimdilerde buralarda değil ama Ceren54 arkadaşımızında bebeişi kreşe gidiyor.O sana daha iyi bilgi verebilir

Beyazım toprağım geçmiş olsun arada kaynadın gııı

Şengül başınız saolsun..Mekanı cennet olsun

Nilly
kız tuba ekinciyi bildimde öbür sanatçılar kim

Kız Nillyyyyy nabersinnn
Annen nasıllll?

selam sengulcum.ve başınız sağolsun .insan böyle durumlarda kurtuldu diye mi dua etsin yada aralarından ayrıldı diye dua etsin şaşırıyor.Mevlam herkesin hakkında hayrılı olanı versin bacım yine de.

Beyazım toprağım geçmiş olsun arada kaynadın gııı

Şengül başınız saolsun..Mekanı cennet olsun

Nilly
kız tuba ekinciyi bildimde öbür sanatçılar kim

boşverim murat kurşunu az bişe biliyorum ama zeynep başkan kim yavsss:) bende bilmiyorum .öğrencez bakalım. yanımda yeğen var zeynep başkan için karadeniz yöresi şarkıları sölüyor diyor.eh bize de bol bol horon oynamak düşer:))

nilly bana hpoterellelli söyleeee
şengül Allah mekanını cennet etsin dedecininn
beyaz iyileşemedinmii daha gı
pantiiş nerde hangini diyodu o avondaki rimellerdenn
boşverrr bittimi mesai

Kız Nillyyyyy nabersinnn
Annen nasıllll?

haa bide annem daha iyi gibi. ama yatak yaraları fazlalştı be şengülcüm.her türlü ilaç vs denedim tam tekmil pansuman yapıyorum streil malzemelerle.ama olmuyorrrr.bi önerin olursa burda karşılasamak da özel msj atarmısın.

Back