Sakarya///54

bu arada herkezlere selamlar hatunlar ben hala istanbullarda sürtmekteyim yarın bi aksilik olmazsa dönecem inş. şuan büyük çekmecedeyim bi zamanların herosu vardı kk nın fena hatunu onun evindeyim tanıyanlara selamları var..

bi balık muhabbeti geçmiş bensiz balığa gidenlerin boğazına kılçık takılsın inşkötükedihüsolülülülülülü
yeni bi arkadaşımız daha katılmış hoşgeldin güzelim sen takıl bize hayatını yaşa yalnızlık falan kalmaz emin ol:lepi:
neysem kaçtım gezmeye gidecem bi sahil turu yapak öpüyorum hepiniziŞeniz

nan beyaz nerenle okudun zati beyaz gelince yapalım dedim istanbul gözlerini iice bozmuş anlaşılan
anam k.çekmecede orayada ugra bari hazır turlarken:)

güünaaydın sakaryam,hepinize ii pazarlar,nabersinizzemuszemus
boğucu sıcaklardan soğuk bi hava gördük çok şükür,
üşümekte ayrı güzel beaboshayallersmile
pantişim bizim paşa 2 gecedir eşim dolaştırırken kaçıyodu,
dün gecede kaçtı hala gelmedi,sanırsam başına bi iş gelivedieyvahedigeldismile

hoşbuldum..korucuk memursen de oturuyorum 24.ümü yeni doldurdum..5.5 ayık bi oğlum var..çok teşekkür ederim tavsiye içinopuyorumnanaktan

cnmcıım hoşgelmişsin,yine uğra memnun oldum tanıdııma,benim için bebişini mıncık et:ecrin_bebek:

off evet ya
ya dükkanda sayfa kalıyo bazen açıkta, millet beni sapık sanacak:D ,kaldırınn nen reklamııııı:oklava:
Neysem günaydın KK güünaydın sakaryaa:)

tünaydın sakaryam
roşum nereye gitmiş olabilirki
amma sorunlu çıktı senin paşada heeee inşallah çabuk döner canım
bu arada nasıl oldun
cano naber nan

slm millet nabersiniz??
valla ben nazarlara geldim herhal hasta oldum şifaları kaptım öyle dönüş yapacam sakaryaya hayy böyle şansın boğaz havası çarptı galiba benikafamçokkarıştı dün nerdeyse hastanelere kaldırılıyodum bi istifra sormayın baş dönmesi falan tansiyon sandım ama şimdide salya mümük baş ağrısı devam ediyo offf böyle işte neysem artık gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi:gitme:

Pantiş iyiyim basim agriyo diye yazmistim ama çikmamiss:) o zamandan beri ilaç içtim kavee içtim de geçti işte
oo şimdid e sıra beyaz da Geçmiş olsunnnn

kankalar olarak bende gorewımı yapam bende hastayım bugun adet oldum belden asagım tutmuyorhawada soguk yorganın altından cıkamıyorum
kış mı geldi neeeeeeeee offffffffff offffffffffffffffff
geçmiş olsun gacılar nazara mı geldik ne:P

biz hissetmedik beyaza sormalı
abim aradı hemen bayagı hissetmiş

Back