Sakarya///54

Günaydın kızlar...

Yeni bir haftaya girdik yine inşallah herkes güzel bir hafta geçirir.

tünaydın millet
oglusumun toyotada randevusu vardı sabahtan ona gittik grldik dr dolgu dedi 2 hafta sonra gidecegiz

uhh amma sonraya yapıyolarmış yaa bende götürücem de
geçmiş olsun yakışıklıyaa

cano haftaya verdiler önce ama ögleden sonra oldugu icin ertelettim ben

İyi başlamadı malesef hafta..
Az önce eşimin yanyana çalıştığı arkadaşının eşinin vefat haberini aldık.Cuma günü düşük yapmıştı.Bebek zehirlemiş.Yoğun bakımdaymış bugüne kadar.Daha 23 yaşında..Eşine,ailesine Allah sabır versin.

Çok etkilendim dondum kaldım.

İyi başlamadı malesef hafta..
Az önce eşimin yanyana çalıştığı arkadaşının eşinin vefat haberini aldık.Cuma günü düşük yapmıştı.Bebek zehirlemiş.Yoğun bakımdaymış bugüne kadar.Daha 23 yaşında..Eşine,ailesine Allah sabır versin.

Çok etkilendim dondum kaldım.

uyşşş' çok kötü yaa:(( Allah ailesine sabır versin inş. mekanı cennet olsun

hanımlar bu arada 16 ekim de tuğba ekinci (o şimdi asker)geliyor yunus marketin oraya sonbahar şenlikleri için.yani biliyosunuz hepinizi bekliyorum...

selam hatunlar ben geldim sakaryama ama hala istanbulun etkisinden kurtulamadım dün koca gün yatak döşek yattım bugünde pek keyifsizim öyle tv karşısında pc başında zaman geçiriyorum işte :(
boşvercim arkadaşınızın başı sağolsun çok üzücü bi haber allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun inş.
nilicim bakalım kızlarla toplanabilirsek ben gelmek isterim biraz dürtülmeye ihtiyacım var..

depreme gelince ben trendeydim o sıralarda hissetmedim ama kulaklıkla radyo dinliyodum ordan duydum allah korusun trenlerde bulacaktı hayatta bulamazlardı herhal beni:(((

hşg beyazzz
boşver Allah Ailesine sabır versinn,genç ölümler daha bi üzüyo insanı ama vakit saat belli değil işte
nily tuğba ekinciden başka kisme yokmu yaa

Tuba Ekincimi geliyor.Bu şenliklerle insanlar dert sahibi olmasınlaelaelaelaelae

adapazarlı arkadaşlaramerhabalar diyorum önce,
arkadaşlar tayinimiz adapazarına çıktı,açıkcası çok endişeliyim,bana ev konsnda ve kreş konusunda bilgi ve fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim,korukent baytur evleri yada serdivan tavsiye ettiler,aile için yaşanabilecek rahat güvenli nezih bir semtten arıyorum evi,internetten bakmakla da olmyor,ev güzel olabilir ama bizim için önemlisi yaşadığımız yerdeki insanlarda önemli,ev ve kreş konusunda yardımcı olurmusunuz,oğlum için özel kreş düşünüyorum,malesef yazın adapazarındaki özel kreşte yaşanan skandalı izledikten sonra hiç kolay olmayacak güvenebilmek,ruh hastası öğretmenlerin bulunduğu bir okul asla istemiyorum,bilmemek çok zor bir durum,insan yaşadığı yeri bilince hangi semt hangi okul hangi dükkan herşeyi biliyorsun ama bilmediğin bir şehir insanı çok ürkütüyor

arkadaşlar tayinimiz adapazarına çıktı,açıkcası çok endişeliyim,bana ev konsnda ve kreş konusunda bilgi ve fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim,korukent baytur evleri yada serdivan tavsiye ettiler,aile için yaşanabilecek rahat güvenli nezih bir semtten arıyorum evi,internetten bakmakla da olmyor,ev güzel olabilir ama bizim için önemlisi yaşadığımız yerdeki insanlarda önemli,ev ve kreş konusunda yardımcı olurmusunuz,oğlum için özel kreş düşünüyorum,malesef yazın adapazarındaki özel kreşte yaşanan skandalı izledikten sonra hiç kolay olmayacak güvenebilmek,ruh hastası öğretmenlerin bulunduğu bir okul asla istemiyorum,bilmemek çok zor bir durum,insan yaşadığı yeri bilince hangi semt hangi okul hangi dükkan herşeyi biliyorsun ama bilmediğin bir şehir insanı çok ürkütüyor
Hoş geldin hayırlısı olur senin için.
Eğer tam gün bir yer düşünüyorsa SAKARYA ÜNİVERSİTESİNİN KOEJ KISMI VAR .
ben tavsiye ederim kuzenim kreş kısmı ile başladı anaokul ilköğretim derken mezun olacak.
Gerçekten çok iyi bir yer... saü kolej diye arat çıkar...
Ev konusunda eğer merkezi bir yer dersen serdivan da güzel yerler var...

öncelikle h.g.adapazarı aslında bence her yeriyle yaşanacak br yer.serdivan ya da korkent camili korucuk vs değişmiyor.ama merkez de de çok güzel yerler var.ev konusu aklımızda bulunsun.gerçi bu ara kiralık ev var mı bilmiyorum ama okul konusuna gelince elma şekeri belediye kreşi en iyisi diye düşünüyorum.o da çarşının içinde zaten.

hşg beyazzz
boşver Allah Ailesine sabır versinn,genç ölümler daha bi üzüyo insanı ama vakit saat belli değil işte
nily tuğba ekinciden başka kisme yokmu yaa

canımcım zeynep başkan ve murat kurşun da var.ama ayrı günlerde onlar.yaaa olmadı alırım ben mikrofonu elime şişt mori yarelelli yar ninannom u söylerim sizin için:D beyazım sende h.g bu arada..

aramıza öncelikle hoşgeldin demek istiyorum bahsettiğin skandaldan haberim yok ama ülkemizin hangi şehrinde bir takım sakandallar olmuyor ki ??adapazarına tayininizin çıkması yönünde endişelenmenize gerek yok gayet şirin, güzel, insanları sıcak bi şehirdir adapazarı aslen buralı olmayıp sizin gibi istanbuldan gelmiş biri olarak söylüyorum bunu semt olarakta korucuk camili karaman bunlar yeni yerleşim yerleri olup sessiz sakin merkeze biraz uzaktırlar serdivan erenler merkeze daha yakın ve ulaşımı daha kolaydır benim kzım şeker anaokuluna gidiyor özel değil ama memnunum tabi çocuğunuzun yaş aralığıda öenemli atlı karıncayı tavsiye edebilirim bende özel olarak..

Back