Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi başlamadı malesef hafta..
Az önce eşimin yanyana çalıştığı arkadaşının eşinin vefat haberini aldık.Cuma günü düşük yapmıştı.Bebek zehirlemiş.Yoğun bakımdaymış bugüne kadar.Daha 23 yaşında..Eşine,ailesine Allah sabır versin.
Çok etkilendim dondum kaldım.
Tuba Ekincimi geliyor.Bu şenliklerle insanlar dert sahibi olmasınlaelaelaelaelae
Hoş geldin hayırlısı olur senin için.adapazarlı arkadaşlaramerhabalar diyorum önce,
arkadaşlar tayinimiz adapazarına çıktı,açıkcası çok endişeliyim,bana ev konsnda ve kreş konusunda bilgi ve fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim,korukent baytur evleri yada serdivan tavsiye ettiler,aile için yaşanabilecek rahat güvenli nezih bir semtten arıyorum evi,internetten bakmakla da olmyor,ev güzel olabilir ama bizim için önemlisi yaşadığımız yerdeki insanlarda önemli,ev ve kreş konusunda yardımcı olurmusunuz,oğlum için özel kreş düşünüyorum,malesef yazın adapazarındaki özel kreşte yaşanan skandalı izledikten sonra hiç kolay olmayacak güvenebilmek,ruh hastası öğretmenlerin bulunduğu bir okul asla istemiyorum,bilmemek çok zor bir durum,insan yaşadığı yeri bilince hangi semt hangi okul hangi dükkan herşeyi biliyorsun ama bilmediğin bir şehir insanı çok ürkütüyor
adapazarlı arkadaşlaramerhabalar diyorum önce,
arkadaşlar tayinimiz adapazarına çıktı,açıkcası çok endişeliyim,bana ev konsnda ve kreş konusunda bilgi ve fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim,korukent baytur evleri yada serdivan tavsiye ettiler,aile için yaşanabilecek rahat güvenli nezih bir semtten arıyorum evi,internetten bakmakla da olmyor,ev güzel olabilir ama bizim için önemlisi yaşadığımız yerdeki insanlarda önemli,ev ve kreş konusunda yardımcı olurmusunuz,oğlum için özel kreş düşünüyorum,malesef yazın adapazarındaki özel kreşte yaşanan skandalı izledikten sonra hiç kolay olmayacak güvenebilmek,ruh hastası öğretmenlerin bulunduğu bir okul asla istemiyorum,bilmemek çok zor bir durum,insan yaşadığı yeri bilince hangi semt hangi okul hangi dükkan herşeyi biliyorsun ama bilmediğin bir şehir insanı çok ürkütüyor
hşg beyazzz
boşver Allah Ailesine sabır versinn,genç ölümler daha bi üzüyo insanı ama vakit saat belli değil işte
nily tuğba ekinciden başka kisme yokmu yaa
sağolasınız arkadaşlar hoş bulduk neşeniz muhabbetiniz bol olsun
adapazarlı arkadaşlaramerhabalar diyorum önce,