Sakarya///54

hoşbuldum pantiş....sen halamı oruç tutuyorsun ..allah kabul etsin...:Saruboceq:

son gunum bebegım nasıpse bıtıyor bugun
canım taşlık cok ıstıyor
ama bızım tawukcuda kalmamıs offf yaaa offff
du pıncırı arayamda getırsın barı :icecream:

son gunum bebegım nasıpse bıtıyor bugun
canım taşlık cok ıstıyor
ama bızım tawukcuda kalmamıs offf yaaa offff
du pıncırı arayamda getırsın barı :icecream:

valla ne güzel ya..tekrar allahkabul etsin bebem...ara getirsin tabiiii.vereliniortak

kursagı oluyo cano ne oldi laf soleme sakın ben cok sewiom haberın olakaydirigubbakcemile2

merhabalar kimse yok ama geldiğinizde cvp yazarsanız sevinirim..geçen seneden beri sakaryada yaşıyorum tanıdık kimsem yok...geldiğimden beri iyi kuaför bulamadım..türbanlıyım ve erkek olan kuaförlere gidemiyroum bana tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir yer varmı..burda sadece merkezi biliyorum..şimdiden teşekkür ederima.s.

oncelıkle hosgeldın canım
kuafor derken ben kendı kuaforumu sıddetle tawsıye ederım cark caddesının basında pasaj 2000 ust kadı kuafor emıne ben yıllardır kendısıne gıderım
cano we haydecımın kızı da oraya gıtmeye basladılar
madem geldın bıraz kendını tanıtırmısın nerde yasıyorsun kac yasındasın falan fılanzemuszemus

günaydın bayanlar nasılsınız
sızlere kocaman sevgılerımı yolluyorum DENİZLİ den opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kursagı oluyo cano ne oldi laf soleme sakın ben cok sewiom haberın olakaydirigubbakcemile2
ya hayvanceğizin kursanda bişi kaldıysa hııııııııııı?:)))

ee biz ne güne duruyoruzz
bis sana arkadaş oluruz isdersen gardaşşş olurummm merak etme sennnnnnn merak etme sennn
diye bide türküüü tuttururum

ne reklam ediyon kaşımızı gözümüzüüüüüüü
sızlere kocaman sevgılerımı yolluyorum DENİZLİ den opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
A.slm nasıldı yolll?
Herbirinize Hayırrlı Cumalarrrrrrra.s.

Haftanın son iş gününden herkese merhabalar....
Hayırlı cumalar hanımlarr.....

merhaba canım hoşgeldin şehrimizede topiğede opuyorumnanaktan

aaaa sen tanıyacak insan iste yafruuuu burada herkes tanışır seninle seve seve (bende dahil tabi )

Valla herkes mutlaka kendi kuaförünü önerecektir çok seçenek çıkar...

Mesela ben Ali Gür'e gidiyorum ve acaip memnunum ilgiden alakadan yapılan işten.
Evet orda erkek eleman var çalışan yalnız senin gibi tesettürlü bayanlar için ise özel odaları mevcut canım çok var gelen giden tesettürlü...

Tünaydııınnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
denizliyi çok severimmm fırsat buldukça gideriz eşimle gezmeye karahayıt kasabasına bayılırım özellikle sakin ve kafa dinlemek için birebir....

Selamlar...

Yaşasın bugün Cumaa

ne oldu kıs çokmu sıkıldın bu hafta kaydirigubbakcemile3

Safinaz84 sürekli gelip okuyorsun yazılanları..Dışardan bakma gel

kııss elleşme belkim araştırma yapıyordur

hem ne biliyon okuduğunu belki birine bakıp çıkıyordur

Son düzenleme:
ne oldu kıs çokmu sıkıldın bu hafta kaydirigubbakcemile3

kııss elleşme belkim araştırma yapıyordur

hem ne biliyon okuduğunu belki birine bakıp çıkıyordur

Ben her cuma sevinirim.Yaşasın haftasonu.
Kimki o biri
:icecream:

hoşbuldum..korucuk memursen de oturuyorum 24.ümü yeni doldurdum..5.5 ayık bi oğlum var..çok teşekkür ederim tavsiye içinopuyorumnanaktan

teşekkür ederim..ali gür ü sanırım adacenter da gördüm çarşıda da varmı daha döğrusu çark caddesi boyunca eşim n,spet cafe de çalıştığından oğlanı ona bırakıp yakın biyere gitmem lazım

Çark caddesinde T-Shop'un karşısında Aysira gelinliğin yan tarafında Kuaför Meryem var.Uzun yıllardır oraya giderim.Erkek çalışan yoktu en son.Olsada tesettürlüler için ayrı bir odada var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…