Sakarya///54

inşallah ablacım..sen neler yapıyorsun .evliliğe alışabildinmi.. Şeniz

Akşam görmemişim ablacım kusura bakma..

İş-ev arasında geçiyor benim hayatımda.Evliliğe alışıyorum.Araya eve alışma süreci girdi.Kendimi misafirlikte gibi hissediyorum.Evlenmeden önce uzun süre abimde kalmıştım.Sanırım ondan alışamadım.

uykum geldi,mirmirmirmirben şimdi gidoom,yarın buluşmada güzel görünmek içün uykumu almam lasım,ii gecelerzemuszemus

Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnn güzel sakaryamın güzel hatunları nasılsınız bakalımmmm

bu gün buluşma var değilmii yupppiii haydin bakalım bizim yerimizede hoş sohbetler edin anacım dedikodu yapmayın ama

bol bolda resim çekilin emiiii

zelişşş canımmm seni görüyor gibiym sanki aşağılarda gel çabuk buralara anlat bakalım düğün nasıl geçti kına nasıl geçti sen nasılsın iyimisin güzelim

ii akşamlar kıslar,
saat 1i geçe buluşmadaydım,1 saatten biraz fazla oturduk eltimle,
kısları bırakıp erken ayrılmak zorunda kaldık,ikimizinde kendimize göre programı vardı,
gülse abla ,denef ve haydeçimizin arkadaşıyla tanıştık,tıpkı haydeç ablamız gibi sıcakkanlı ,güleryüzlüydüler pek sevdim kendileriniŞeniz

merhaba canım nasılsın
evet kızlar buluştular bu gün daha doğrusu ev hanımı olanlar
sen iş başı yaptınmı yoksa hala evdemisin?
yok canım henüz yapmadım 14 gün daha tatildeyim :)

oo Allah muhabbetinizi bozmasın hani fotoğraflar

haydecim cok guzel bır gundu :lepi:bu bulusmayı ayarladıgın ıcın sana sonsuz teşekkür Şeniz
sozumu tutuyorum we yazıyorum
resımler ıcın sızden haber beklıyorum ok dedıgınız an eklıyecegım bu arada kardesıne we ozellıkle ablana bayıldım soylemeden gecemıycemmmmmopuyorumnanaktan
pıncır hakkında
ne dedıler bana deyıwerırsın sona bilmiyorumkismile
meral abla nerden bınecegını solemedı once yanlıslıkla camılı arabalarının oraya goturduk sonada
karaman duragının oraya bıraktık
guzel bı gundu kendı adıma teşekkürü borc bilirim alkisalkisalkis
bu arada kısmetsız kayfeye gelcezzzzzzz randewumu alalım[SIZE=""]

[/SIZE]

heyalet deeel alsanaalsanasmile
efsane geı döndü bi keremşakkıdı[SIZE=""]

[/SIZE]

sözünü tuttuun için,tşkürü borç bilirim pantişiim,hoşgeldiiiin opuyorumnanaktan
heyalet deeel alsanaalsanasmile
efsane geı döndü bi keremşakkıdı[SIZE=""]

[/SIZE]

süpper olduuu,bi daa gitmee taam mı

sözünü tuttuun için,tşkürü borç bilirim pantişiim,hoşgeldiiiin opuyorumnanaktan

süpper olduuu,bi daa gitmee taam mı

[SIZE=""]

[/SIZE]

nan edit yokkkkkkksempatiksalakcinni
senide yazacagggdım kim sorarsa rosum bacısı be teşekkür ederim beni bu kadan sewdiginiz we deger werdiginiz icinŞeniz
gitmem temam bebenkim hadi mama yapmayakaydirigubbakcemile

reca şeetçem pantişim,gördüüm kadar verdiim değerde,yerimseniben
mamalarım yapılıydı zate,hemencik hasırlayıp doyurdum kuzularımı ,
birazdan kocişim gelcek onuda doyurcam,sonacııma kocişimle ortak izlediimiz tek dizi ezel var bu akşama onu izleyiverrizsengözlerimebaksanab
bilion kaçak giriş yapiim nete,kaçabilirsem gece görüşükyerimseniben

[SIZE=""]

[/SIZE]

et baekem naasıl ediwerionkaydirigubbakcemile3
bizde ac karnımızı doyurduk kayfemi aldım bi yandan tw bi yandan pc keyfi yapıommmm
aman diom yakalanma sona laflarız bebemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…