Sakarya///54

Aynen boşverciğime katılıyorum canım yalnız benim bir çok tanıdığım dul bayan babasının ssk sından hala daha yararlanıyor bu nasıl iş anlayamadım eskiden olanlar sanırım yani yeni kanun çıkmadan önce olanlar...
E tabi bunlar daha hiç bir şey değil yeni Anayasa paketi imzalandı ve kabul gördü asıl o paketteki maddeler yasalaştıkça hayata geçtikçe bizim hayatımız almayacak. Referandum ne demekmiş o zaman belli olucak herşey... İnsanlar neye EVET neye HAYIR Dediğini bilmediği için direk partiye oy verdikleri için malesef başımıza bir sürü çorap örülecek. İnsanlar artık malesef köle gibi yaşayacak bu gidişle Allah sonumuzu hayır etsin...

Amin..:Saruboceq:

okullar açıklandı arkadaşlar ben karasu fatih sultan mehmet ilk öğretim okulundayım
bu arada halam rahatsızlandıı düğünde aksilikler beni buluyor hep inşallh halama birşey olmazz hayırlısı olsun herşeyinn yarın kına olacak cumartesi düğün:kedi:

herşeyi boşverip eğlenmene bak bu günün bir daha yaşanmaz ömürde tek

halana acil şifalar

sayılı saatlerim kaldı yarın kına gecesi bir güne düğün dua edin bir aksilik olmasın arkadaşlar bençok kötü oldum dokunsalar ağlayacağım :gitme::sinifsinif: gittikçe zayıflıyorum elim yüzüm çok kötü oldu mafoldumben
relax olmaa çalış,en güzel günün doyasıya keefini çıkar cnmcım:teselli:
ben hatırlıyorum heyecanda yoktu tek derdim uyanık olup gol yememekti :))))
helal ossun saa,alkisalkisalkis
okullar açıklandı arkadaşlar ben karasu fatih sultan mehmet ilk öğretim okulundayım
bu arada halam rahatsızlandıı düğünde aksilikler beni buluyor hep inşallh halama birşey olmazz hayırlısı olsun herşeyinn yarın kına olacak cumartesi düğün:kedi:

hade hayırlısı olsun inş.gönlünce olur:Saruboceq:
halanada çok geçmş olsun,acil şifalar :Saruboceq:

Canım hadi gözün aydın okulun belli olmuş artık hayırlısı ile gelip öğrencilerinin başına geçmeni bekliyoruz Şu telaşeni hayırlısı ile bir atlat...

Halanada çok çok geçmiş olsun tatlım umarım ciddi bir durum değildir. Allah acil şifa versin...

Hadi bakalım bu gün ve yarında geçtimi yeni bir hayat başlıyor senin için Hakkında hayırlısı...

Güzel haberlerini bekliyoruz güzelim...

Aynen boşverciğime katılıyorum canım yalnız benim bir çok tanıdığım dul bayan babasının ssk sından hala daha yararlanıyor bu nasıl iş anlayamadım eskiden olanlar sanırım yani yeni kanun çıkmadan önce olanlar...
E tabi bunlar daha hiç bir şey değil yeni Anayasa paketi imzalandı ve kabul gördü asıl o paketteki maddeler yasalaştıkça hayata geçtikçe bizim hayatımız almayacak. Referandum ne demekmiş o zaman belli olucak herşey... İnsanlar neye EVET neye HAYIR Dediğini bilmediği için direk partiye oy verdikleri için malesef başımıza bir sürü çorap örülecek. İnsanlar artık malesef köle gibi yaşayacak bu gidişle Allah sonumuzu hayır etsin...

bu fikrine yerden göğe kadar katılıyorum....çok doğru bir açıklama inşallah o günleri görmeyiz bizler hayır diyenler yanılırız..ama öyle görünmüyor..herkes benim partim diye düşündüğü için anayasadan haberleri olmadığı için böyle oldu...

bu fikrine yerden göğe kadar katılıyorum....çok doğru bir açıklama inşallah o günleri görmeyiz bizler hayır diyenler yanılırız..ama öyle görünmüyor..herkes benim partim diye düşündüğü için anayasadan haberleri olmadığı için böyle oldu...

Evet ablacım aynen öyle malesef insalarımızı kimse bilinçlerdirmedi ki.
Sadece sırf siyaset yapmak için referandumun adını kullanarak bir birleri ile sataştılar koca koca adamlar bu kez ne oldu oylar gerçekten kabul edilecek anayasa paketine değil partiye göre verildi.
Adam gibi birisi çıkıpta demedi ki vatandaşa bakın referandum bu demektir evet derseniz bunlar hayır derseniz bunlar olacak diye...
Yazık gerçekten çok yazık yeni uygulamada malesef bizlerin lehine pek bir şey yok Tabi bir amaç uğruna yaşayanları kast ediyorum ben burda.
Hayattan beklentisi olmayanlar günü birlik yaşayanlara göre pek bir değişiklik olmayacak yine.
İnşallah biz yanılıyoruzdur inşallah korktuklarımız olmaz ama nerdeeee
ülkeyi bölüp bölüp birilerine satanlardan ne beklenirki... :1no2: :1no2: :1no2:

cumanız mübarek olsun hanımlar rabbim tüm dua ve hayır hasanatınızı kabul eylesin inş..

seninde cuman mübarek olsun güzelim
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

Back