:1shok:Aman Allah'ım sen hem perde yap hemde kariyer:) Bizde buradan bakınalım böyle bön bön:1shok:
Valla hayran hayran baka kaldım yemin ederim yerimseniben
Bende yapıcam banane banane,perdede yapıcam,kariyerde.....
Anlatımını bir daha bir daha okudum,yapımı kolay gibi görünsede uğraştırıcı biraz sanırım..
Ellerine sağlık Uzman'ım,iyi günlerde kullanman dileklerimlea.s.
benim farklı bir sorum olcak .kac cile ip gitti
benim farklı bir sorum olcak .kac cile ip gitti
şule'm çok komiksin ya
inan çok güldüm
sen bu çalışkanlıkla perdeyi,kariyeri bırak herşeyi yaparsın valla
hangi arada derede aldın yaptın,2 çocuk tepende
bi de kk başlı başına bir çocuk zaten senin için
tebrik ediyorum valla
gelelim perde yorumlarıma:1rolleyes:
çok ama çok güzel olmuş
ellerine sağlık
çok değişik bir fikir
ben bu şekilde bir perde görmüştüm bir yerde ama kirpi ipten filan değildi.böyle uzun uzun saçaklar yapılıp asılmıştı.her saçağın rengi farklıydı.uçlarına da dediğin gibi boncuklar takılmıştı
gördüğümde hayran olmuştum
kesinlikle bu da harika duruyor:lepi:
çok orjinal bir çalışma
el emeği olması da daha özel kılıyor tabiyiki
ellerine sağlık
kimbilir belki bir gün yolum oralara düşerse seni ziyarete gelir o güzel mutfağında karşılıklı bir kahve içeriz inşalllahsırnaşık şey
gel bi de öpeyimŞeniz
gerçekten süper olmuş kutluyorum seni canım Şeniz
bende aynı soruyu soracaktım
bu perde için yaklaşık ne kadar ip gitti :sm_confused:
ayrıca içersine başka ip kullandınmı
sadece sakallı ipmi
birde iki sıra tığla deliği
enlemesine değil boylamasına şerit çeklinde kornişin en boyunu tutturmak açısından yapsak nasıl olur :sm_confused:
şimdiden teşekkür ederim a.s.
Çok teşekkürler hayatım..Şeniz
Hee tamam şimdi anladım Sersoy'um..Uç kısımlarına elleşmiyoruz,kendiliğinden kıvır kıvır oluyor..Hatta olmuş bile tatlım..
Ben bu kirpi ipten perdeyi aylardır araştırıyor ve netten bulabildiğim ne kadar örnek varsa pc'me kayıt ediyordum..En sonun da senin perdeyi görünce kollları sıvadım..
Hatta fotolara imzamı da attım:jeyyar:
Peki tamam senin önerin benim için bulunmaz nimet arkadaşım aynen uyguluyorum..
Sırada oğlumun odası ve yatak odam var..Onları iki renkten yapmayı düşünüyorum ama karışık olarak değil..
Yanlar koyu tonda fon olarak,orta sısım açık tonda yapayım diyorum..Ufak incik boncuklarla da(ip rengine uygun) süslerim..Ama fazla cıngıllı işi sevmiyorum:))
Öneri ve güzel düşüncelerin için teşekkürler..
demek fotoların uzerime imzanıda attın... helal olsun be
diğer perdeyide merak ettim gözumde canlandırıyorum guzel bişey çıkacak ortaya, hem salona hem mutfağa perde yaptım ama ah ah bir cocuk odamız olmadıki bende yapasaydım :sm_confused: neyse nasip kısmet
ayrıca perdenin yıkanmasını detaylı şekilde anlatmıştım canım.. talimatlara uyarsan ki uyacağına emnim kaydirigubbakcemile3 perdeni bir ömur gule gule kullanırsın Şeniz
talimatname burda :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/217092-perde-yaptim-11.html#post5207982
bayanlar ya çok beceriklisiniz...perde çok tatlı olmuşşşşben gibi beceriksizle rnapcak şimd,,hemen yaptırıcak birilerini bulmalıyım bu perdeyidelikafadulden
Marifetli arkadaşım benim, perden çok güzel olmuş güle güle kullan canım...a.s.
Altlarına oje sürmek yerine uygun bir boncuk geçirebilirsin
Hem böylece camı açınca rüzgar boncuklar ağırlık yaptığı için dışarıya daha az çeker...
Bu arada onu yıkamak zor olmazmı, makinaya atılınca dolaşır iplikler.
Elde yıkamak lazım dimi...:uhm:
Belki bende yaparım...
ay çok hoşuma gitti kesinlikle yapıcam benimde mutfağım pembe peki bişey soracağım ne kadar ipten oldu merak ettim ama benimkinin eni seninkinden geniş balkon kapısından dolayı
ellerine sağlık cnm çok güzel güle güle kullan
demek fotoların uzerime imzanıda attın... helal olsun be
diğer perdeyide merak ettim gözumde canlandırıyorum guzel bişey çıkacak ortaya, hem salona hem mutfağa perde yaptım ama ah ah bir cocuk odamız olmadıki bende yapasaydım :sm_confused: neyse nasip kısmet
ayrıca perdenin yıkanmasını detaylı şekilde anlatmıştım canım.. talimatlara uyarsan ki uyacağına emnim kaydirigubbakcemile3 perdeni bir ömur gule gule kullanırsın Şeniz
talimatname burda :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/217092-perde-yaptim-11.html#post5207982
bu nasıl yıkanırki :uhm:
ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar,arkadaşımda kızının odasına yapmıştı çok cici duruyor,iyi günlerde kullanın
cok hos olmus uzmancigimeline saglik .
gule gule kullan kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?