İp perdeden kapı perdesi

merhaba ben bir dönem ip perdeyi misafir tuvaleti ile lavaboyu ayırmak için kullanmıştım fayanslar beyazdı beyaz simli bir perde seçmiştim benim kapıyı çıkarmıştık kapı üstüne perdeci tekli aynı ölçüde korniş takmıştı resim yok çünkü sonradan o banyoda tadilat yaptım güzel görünüyordu yani kapı üstü beyaz tekli kornij ile kullandım
hmm ama benim kapı duracak tatlım korniş olmaz oyüzden...

hmm ama benim kapı duracak tatlım korniş olmaz oyüzden...

tatlım resim ekliyorum bak korniş için kapıyı çıkarmana gerek yok resimde kornişi takıcağın yeri işaretliyorum tekli korniş içinde görsel koydum kornişi kapıya tak onada perdeyi takarsın

Eklentiler

• korniş.png
    korniş.png
    477,5 KB · Görüntüleme: 189
  • korniş2.jpg
    korniş2.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 209
tatlım resim ekliyorum bak korniş için kapıyı çıkarmana gerek yok resimde kornişi takıcağın yeri işaretliyorum tekli korniş içinde görsel koydum kornişi kapıya tak onada perdeyi takarsın
anladım tatlım çok teşekkür ederim de bizim kapılar emanet duruyor gibi korktum onlara korniş çakmaya :))

Merhaba arkadaşlar,
Yatak odamın kapısına perde istiyorum, boncuk tercih etmiyorum, duydum ki ip perdeler kapı boncuğu gibi kapıya asılıp dekoratif bir şekilde kapı perdesi olarak kullanılabiliyormuş. Aranızda bu şekilde ip perdeyi kapı perdesi olarak kullanan var mı merak ediyorum. Varsa paylaşabilir mi acaba? Bir de ip perde yaptırdık diyelim kapıya nasıl asacağız kapı üstünden rustikle mi, başka bir şekilde mi?:KK64: Bilgisi olan paylaşabilir mi acaba? Nasıl olur güzel olur mu ne dersiniz kızlar?
ne zamandır düşündüğüm konuyu açmışsın canım benim de tuvalet iki kapılı ama birinci kapısı yok yapmamışlar yani oraya ben de böyle bişi düşünmüştümm hayata geçirdin mi bu düşünceni acabaa:KK22:

X