• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakalli ipten Mutfak halım......yeni ördüm...

izell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
742
7
68
Antalya
$072.webp

mutfak halım kalın sakallı iplerden ördüm..içine ayrıyeten ip katmadım....

ayy çok güzel olmuş yaa bayıldım ellerinize sağlık kaç top ip gitti buna yaa.bende becerebilirmiyim acaba.bende banyoya felan örmek istiyorum değişiklik olsun diye severim böyle şeyleri:)

ayy çok güzel olmuş yaa bayıldım ellerinize sağlık kaç top ip gitti buna yaa.bende becerebilirmiyim acaba.bende banyoya felan örmek istiyorum değişiklik olsun diye severim böyle şeyleri:)

çok teşekkürler canım....kaç top gittiğini tam bilemicem ben 50 liralık aldım...yetti.yeşil ve turuncudan....neden beceremeyeceksinki.gerçekten çok kolay.banyoyada yaptım:61:..çok da zevkli ayrıca.sıkılmadan yaparsın...

kaymıyor mu peki bide duz mu ordun lastik mi nasıl yaptın

ben kalın halı ipiyle ördüm..ince sakallı iplerden yaparsan kayar...onun altına kaydırmaz dikiyorlar.o şekilde kullanıyorlar..lastik değil.kalın plastik tığla.sıkı iğne yapıyorsun devamlı...

ben kalın halı ipiyle ördüm..ince sakallı iplerden yaparsan kayar...onun altına kaydırmaz dikiyorlar.o şekilde kullanıyorlar..lastik değil.kalın plastik tığla.sıkı iğne yapıyorsun devamlı...

tamam tesekkurler halı için ayrı satılıyor yani :)) onuda bilmiyordum
tıg degilde şişle yaparsam olmaz mı?

tamam tesekkurler halı için ayrı satılıyor yani :)) onuda bilmiyordum
tıg degilde şişle yaparsam olmaz mı?

rica ederimm..evet halı için ayrı satıyorlar kg hesabı...istediğin kadar alıyorsun...ip çok kalın olunca kollarını ağrıtıyor şiş.yinede sen bilirsin...inan tığla örmek çok daha zevkli..ben kare kare ördüm önce.daha sonra bırlestrdım..gunden 6 7tane yapıyordum karelerden..daha fazlada yapılabılır...vaktin kısıtlı olmassa..kolay gelsın şimdiden....siz hangı renklerı kullanıcaksınız?

vişne rengi krem ve siyah yada cikolata kahve bulabilirsem super olur.. almayı istiyorum tonlarını bulabilirsem ayakkabılıgın onune yapmak istiyorum tığ ile deniyim önce ozaman şişle örmeyi severim normalde özellikle kalın şiş :D benim aksamlarım boş genelde simdi dizilerde basladı super olur kış moduna girdim direk :)))

cok tesekkur ederim ipleri aldıktan sonra konusuruz tekrar :))

elinize sağlık.çok düzgün örmüşsünüz hazır gibi duruyor...kimisi yamuk yumuk örüyo...

bayıldım.çok hoş olmus.puf puftur insanın ayagının altında.ellerine sağlık :16: birkaç sorum olacak

nasıl bir şiş kullandın örmek için?
kareleri sonra mı birleştirdin nasıl? öyle yazmıssın okudum.tam olarak nasıl kaç ilmekten ve nasıl birleştirdiğini anlatırmısın?
toplamda 50 tl likmi aldın toksa 2 renk içinde mi 50 şer lira verdin?

sanırım bende örmeye karar verdim.yeni eve taşınacagım.oraya yeni halılar alacaktım.bunu görmem süper oldu ama aklıma birşey takıldı?bunu nasıl temizliyorsun.elektrik sürüpgesiylemi çekiyorsun?bide nasıl yıkacayacagız?benim çamaşır makinem yıkamaz sanırım bunu :44: yarın bir ipçileri dolaşayım ben hangi renkleri ne kadara bulabileceğim.yaparken bana yardımcı olursan çok sevinirim :38:

vişne rengi krem ve siyah yada cikolata kahve bulabilirsem super olur.. almayı istiyorum tonlarını bulabilirsem ayakkabılıgın onune yapmak istiyorum tığ ile deniyim önce ozaman şişle örmeyi severim normalde özellikle kalın şiş :D benim aksamlarım boş genelde simdi dizilerde basladı super olur kış moduna girdim direk :)))

cok tesekkur ederim ipleri aldıktan sonra konusuruz tekrar :))

3 renklede çok güzel olur evet...bencede kış gecelerı dizi izlerken harika olur..sıcacık zaten.bende gecen kış örmüştüm...yazın dokunulmuyor bu iplere.....kolay gelsın şimdiden...

Back
X