ben de yaptım klozet takımı.ama yerinde durduramıyorum.üzerine basınca eciş bücüş oluyo.çok da severek örmüştüm.bi çare bulamadım
bu arada eline sağlık.çok güzel olmuş
ben de yaptım klozet takımı.ama yerinde durduramıyorum.üzerine basınca eciş bücüş oluyo.çok da severek örmüştüm.bi çare bulamadım
bu arada eline sağlık.çok güzel olmuş
altına metre ile satılan pilastik banyo paspaslarını dikiyolarmışşş hem kalın hemde kaymıyomuş ben örmedim duydumm
benim bi çamaşır sepetim var kapağı çatladı ona sakallı ipten kılıf diksem olurmukiiii
çok beğendim bende teyzeme yapıcam canım balama vs bana yardımcı olurmusun
anacım bunlar harika olmuş ellerine sağlık. maşallah o kadar çok model varki beğendiğim hangisini örecem bilmiyorum :)) peki tığ şişle zor olmadımı bayağı bir ilmek almak gerekiyor sığdımı. birde sakallı ipten başka normal ipte kattınmı içine sadece sakallı ilemi yaptın. güle güle kullan canım. bunuda örebileceğim modelleri içine ekledim :)) banyom henuz mozaikli fayans olcak ona göre renklerine bakcam artık... :hulya:
bu kaydırmaz dediğiniz nasıl bişey acaba
çok beğendim güle güle kullanın
teşekkürler hemşerim bende kırıkkale'liyim, zor oldu ellerim çok acıdı ama değdi iyiki örmüşüm tavsiye ederim, valla kaç ilmek attım unuttum, sadece sakallı ip ama kalınları var ben ondan ördüm incesi olsaydı katacaktım bende senin gibi çok araştırdım netten kaç ay en sonunda bunda karar kıldım modeli hazır modelden uyguladım örgü tığ şiş olunca daha sert duruyor yamulmuyor
teşekkür ederim canım hemşom opuyorumnanaktan tığşişin nosu kaç başka örnek yapsam bile onuda tığ şişle örerim ozaman yeterki güzel olsun.bende tığ şişle bi güzel örerimki sorma kendimi ne kadar sıkıyorsam şiş eğriliyo :roflol::roflol::roflol:örgü bitene kadar kaç kere düzeltiyorum şişi :)) fayans renklerim belli olsaydı örer hazırlardım bak şimdi daha çok heveslendim hayırlısı bakalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sevgiler canım güle güle kullan
cok güzel olmus,
bende denedim biara sakkali ipten klozet takimi ama sisle ördüm, begenmedim söktüm sora...
tunus isi gördüm bikac yerde ama nasil örülür. tigi yada sisi nasil bisey, zor mu kolaymi bi fikraim yok acikcasi....
cok güzel olmus,
bende denedim biara sakkali ipten klozet takimi ama sisle ördüm, begenmedim söktüm sora...
tunus isi gördüm bikac yerde ama nasil örülür. tigi yada sisi nasil bisey, zor mu kolaymi bi fikraim yok acikcasi....