Sakall ipten tuvalet paspaslar (Kalpli)

canım benim süper olmuş beceriklilik konusunda tescilli annenin tescilli kızı:roflol:
dantel mama önlüğü, atkılar, bereler, paspaslar oooooo daha neler neler .......
annecinin ellerine sağlık güle güle kullan hayatım çok güzel olmuş:teytey:

tskler canim benim ah ah annemin marifetlerinin yaninda benimki hic kalir emin ol o güzel yorumuna saglik canim benima.s.

aman incim ben bunu görmedim enson gördügümde annen örüyodu dahayerimseniben
süper olmuslar yaa hele su büyük olan varya benim büyük banyoya nasilda güzel gider:jeyyar:
bunlara emek veren eller dert görmesin anneciginin ellerine emegine saglika.s.opuyorumnanaktan

offfff offfffffff senin büyük banyona onun iki misli yyapilmasi gerekkaydirigubbakcemile3
ama yakisirrrrrrrrrr orasi garanti evvet yengosum bunlar bitmis halleri sirami bekliyorum banada bigün yapicakmi diyekaydirigubbakcemile3

ayy bayıldımmmm
çok tatlı olmuşlarr yaaa
güle güle kullanın canımm
annenin ellerine sağlıkkk

Çok değişik olmuss ama güzel olmuss ..
Ellerine sağlık annenizin ..
Güle güle kullansın ...

annenin ellerine saglik cok güzel olmus incim,ablamda yatak örtüsü yapiyor bunlardan,hatta abartip yolluk falan yapacagim diyor,bende yapacagim da kafami burdan kaldiramiyorum ki,sen biliyosun incimm..opuyorumnanaktan

annenin ellerine saglik cok güzel olmus incim,ablamda yatak örtüsü yapiyor bunlardan,hatta abartip yolluk falan yapacagim diyor,bende yapacagim da kafami burdan kaldiramiyorum ki,sen biliyosun incimm..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktantskler ssevgi kelebegim benimopuyorumnanaktan
kis ablanin abbarttigi falan yok annemde düsünüyo yolluk yapmayi:jeyyar:
bende kzima yatak örtüsü düsünüyorum battaniye tarzinda ama kendim yapamam:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…