Sakall ipten tuvalet paspaslar (Kalpli)

çok güzel olmuşlar anneciğinin elerine sağlık canım...kendilerine kıyamazlar ama evlatlarına feda ederler herşeylerini annelerimiz...Allah başımızdan eksik etmesin onları...a.s.

çok guseller annen ellerine sağlık canım.. bende yolluk yapmak istıorum bakalım yapabilrsem bende resim eklerim buraya :))

eee anane yetenekli anne yetenekli sende yeteneklisin 3 kuşak döktürüyorsunuz valla dostum acep kokoş kızımda yetenekli olcek miCADIARZU
ben kıllı tüylü ipleri pek sevmiyom be canım ama kalpli olana bayıldım valla teyzoşuma desem bana yapaı mı kız

çoooook cici olmuş güle güle kullan canım
annecinin ellerine sağlık ,hürmetlerr

çok güzel olmuşlar anneciğinin elerine sağlık canım...kendilerine kıyamazlar ama evlatlarına feda ederler herşeylerini annelerimiz...Allah başımızdan eksik etmesin onları...a.s.

:Saruboceq:amin canim cok hakklisin kizima bile pike takimi ördü dantelden kendisinin hic olmamisken annem kulllan tuanaya kadar kimbilir neler gelir neler deyisir dedigim halde olsun benden hatira kalsin bakarsin yapamam ilerde diyo canim yaa.s.

tskler canim ama kusak atladikca yetenek düsüyo :)))))))anneanem masallah sisle yapamicagi sey yok annem desen hem sis hem tig isi bana gelince sadece ufak defek ben böyle büyük isleri göze alamiyorum cünküyerimseniben:jeyyar:tuanaya kadarda sanmiyorum kalicaginikaydirigubbakcemile3ama bellide olmaz zaman gösterir sonucda

sen iste tatlisim bize bi yapsin sirasini savsin sanada yapar neden olmasina.s.

Sakallı ip mucizesi haaa.Neler yapılıyor neler.Seninkilerde güzel olmuş.Ninenin ellerine sağlık,güle güle kullan cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…