• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakal Bırakmayan Erkeği Kadın Zannedersin, Başka Düşünceye Girersin!'

Elbette var kullanan,niye yapıyorlar acaba bunu,yoksa çok sevimli olduklarınımı gösteriyorlar...
Bu arada çok fazla ünlem kullanmayın alınıyorum yoksa..
Siz beni anlamak istemiyorsunuz. Ben ne kadar anlatsam da, siz anlamak istediğiniz gibi yorumlayacaksınız. Biz sizinle anlaşamayacagız ve olaylar farklı boyutlara uzayıp gidecek.
Bak bu konun içeriğinin doğru olduğu nokta da var. AMA her doğru her yerde söylenmez.O yüzden kalkıp bu konuyu tv tartışma konusu yaparken verdikleri örnek hoş olmamış. İşin özünü anlayamayanlar tarafından,Sakal dalğa konusu olmuş. İnsanları ve kendilerini boşu boşuna günaha sokmuşlar mesala.
Kuvvetli bir sünnet olan Sakalı dalga konusu yapmışlar maalesef

Giyim denen bisey var belli ediyor zaten erkek oldugu....saçla sakalla ayırt edilmez sadece...göz var nizam var
Sen her uzun saçlıyı uzaktan kadin goruyorsan gozleri lazerle hal et bi zahmet
:)
Ha bide her uzun saçliya halleniyor anlaşılan :) ona care yok iste....kendine bile hayrın kalmamış demek...

Siz beni anlamak istemiyorsunuz. Ben ne kadar anlatsam da, siz anlamak istediğiniz gibi yorumlayacaksınız. Biz sizinle anlaşamayacagız ve olaylar farklı boyutlara uzayıp gidecek.
Bak bu konun içeriğinin doğru olduğu nokta da var. AMA her doğru her yerde söylenmez.O yüzden kalkıp bu konuyu tv tartışma konusu yaparken verdikleri örnek hoş olmamış. İşin özünü anlayamayanlar tarafından,Sakal dalğa konusu olmuş. İnsanları ve kendilerini boşu boşuna günaha sokmuşlar mesala.
Kuvvetli bir sünnet olan Sakalı dalga konusu yapmışlar maalesef

Kimse sakalla dalga geçmemişki burada,düşünce sadece ekranda konuşulan konu..
Sakalsız ve uzun saçlı erkek görünce duyulan hissiyata verilmiş tepkiler..
Bak sende söylüyorsun verilen örnek hoş olmamış diye..

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , Sence bu konunun bazı kesimleri ''ZAN'' Altında bırakıp, Hor görüp aşağılama yok mu?!
Dini Tartışmak YASAK Diyorsunuz ama RESULULLAHIN Sünneti olan SARIĞI Lakayt bir şekilde ağzına alan ve BÜYÜK SÜNNETLERDEN biri olan, ve hatta bırakıldık dan sonra kesilmesi Haram olan SAKAL ile, böyle tartışma konusu yapmak sizce ne kadar doğru acaba?!
Ben RESULULLAHIN Bir Sözünden örnek verince, ''Dini paylaşım YASAK!'' Diyerek cezayı veriyorsunuz.
Müslümanların hassas olduğu bu konuların tartışma konusu yapılmasına nasıl müsamaha ediyorsunuz?!
DİNİ Üç beş kendini bilmez soytarıdan mı ögreneceğiz! Önüne gelen hocayım diye Ahkam keser olmuş.YAzık Çok Yazık ya:skandal:
Şimdi Burada çıkıp birisi Atatürkün adına kullanarak Çirkefleşse, bizler ona bakarak tüm Attaürkcüleri zan altında mı bırakacagız?! LÜTFEN Sap ile Samanı ayırt edilmesini sağlayın:KK12:
Ben, Senin bir olayda ADALETLİ bir davranışını hala unutmadım UNUTAMAM DA!!!.. (Bazen, bana karşı yaptıgın haksız cezalara bakarak, senin O gün ADALETLİ Duruşunu YOK Saymam NANKÖRLÜK Olurdu Herhalde!!)
LÜTFEN Şu Konuda BOŞ Konuşulan olaylardan yola çıkarak,gerçek ve samimi ihlaslı olan hocaların ''ZAN'' Altında bırakılmasına İzin Verme:KK36::KK36:

Konuyu kapadım ama sonradan ateizm vb yazılarda olduğundan ve sağolasınız sizin yorumunuzla olay dini boyuta döndüğünden kapadım.

Evet haklısınız sapla samanı karıştırmayalım, konu sakal olabilir ama sizin yorumunuza kadar olan kısımda yani ilk sayfada haberin altına yazan üyelerin yorumlarına baktım tek bir dini içerik yok, siz de bir daha okuyun yazılanları, inançtan, Müslümanlıktan , Peygamberimizden(SAV), ayet veya hadislerden bahseden bir yorum var mı? Yok, siz yazana kadar da olmamış.

Siz yazana kadar ki kısımda tek bir tane üye sakal veya sarığa bir laf etmiş mi? Hayır etmemiş, yazdıkları yorumlar eleştiri boyutunda ve bu eleştiriler inanca değil şahısların zihniyetine.

Eğer dini inanca laf etmiş olsalardı haklıydınız ama şu yaptığınız çıkış maalesef haksız.

Ayrıca velev ki konu dini içeriklerle dolu olsaydı, yapmanız gereken yazıların altındaki "şikayet et" butonuna basmaktı, şikayet et butonuna basılmamışsa bizler hangisi dini konu, hangi topikte dini içerikli yorum var bilemeyiz, siyaset meydanında 7/24 nöbet tutmuyoruz, hiçbir bölümde her daim konu takibi yapamayız, kurallara uymayan yazıları bildirmesi gerekenler sizlersiniz.

Ayrıca artık şuna bir açıklık getirelim, bu sitede dini içerikli yazılar yasak ve siz bu yasaklara uymadığınız için uyarı alıyorsunuz ve aldığınız uyarılarda hiçbir haksızlık yok zira belli bir yaştan sonra eğitim almak konusu oluyor, yazmanız gereken sadece okumanın yaşı yoktur minvalindeki birşey olmalıyken siz hem dini hem siyasi içerikli yazı yazıyorsunuz, uyarı almanızla alakalı konu açtınız onda dahi açıklama yapmama rağmen yine gidip hem siyasi hem dini içerikli üstelik bir sürü de markanın adı geçen konu açtınız ki bunu yaparak hem "Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır." kuralını, hem "Irksal hoşgörüsüzlükle ilişkili veya herhangi bir şahıs, grup veya kuruluş aleyhinde propaganda niteliğindeki içerik" kuralını ihlal ettiğiniz gibi marka karalama gibi yasalara aykırı da bir paylaşımda bulundunuz.

Kaldı ki bahsettiğiniz çoğu marka da siz bilmiyor olabilirsiniz ama bu yazıyla bilginiz olacak, zamanında haklarında çıkan iddialar nedeniyle mahkeme kararıyla sitelerde yapılan bu karalamaları kaldırtmıştır, hatta şunu da belirteyim yazınızda belirttiğiniz bazı markaları karalama yazılarının altına konulan Prof isim ve imzaları kişilerin haberi ve bilgisi dışında kullanılmış, adı ve imzası kullanılan kişiler bu konularda açıklama yapmıştır, biraz araştırsanız bulursunuz, yani kendinizi de epey zor duruma soktunuz, bitmedi yasak olmasına rağmen dini içerikli yorumlarınız nedeniyle uyarı aldığınız için "adaletten" bahsederken bu sitede diğer din ve mezhepten olan insanların dini hasassiyetlerine aynı "adaleti" hoşgörüyü gösteremediniz. Zira konunuzda bir ülkeden bahsederken o ülkenin inancına sahip insanların bu sitede üye olduğunu düşünmediniz, adaleti sadece kendi inancınız için istediniz, oysa bu sitede birçok din ve mezhepten insan bulunmakta ve dini içerik ki altını yeniden çizeyim İslami içerik değil "dini içerik" yani tüm dinleri kapsayan geniş kapsamlı bir yasak, sitede çok farklı inançlar mezhepler olduğundan ve insanlar inançları nedeniyle hor görülmesinler, dışlanmasınlar, aşağılanmasınlar ve hiçbir din saygısızlık görmesin diye yasaktır.

Zira inanç ister Müslümanlık olsun ister Yahudilik veya başka herhangi bir din olsun kişilerin kutsalıdır ve saygı duyulmayı hak eder, biz de inançlara saygılı bir yönetim olarak inancın tartışmaya açık bir konu olmadığını düşündüğümüzden, eskiden yaşanan kötü tecrübeleri de göz önünde bulundurarak yasakladık.

Biz burada kuralları uygularız, adalet değil bizim işimiz, bizden beklenen ve yaptığımız şey kuralları uygulamak ve bu kurallara uymayan yorumlara işlem yapmak.

Umuyorum artık birbirimizi anlamışızdır ve umuyorum bundan sonra kurallara uyarsınız.

Son düzenleme:
Back