Sakalsız erkekler kimleri tahrik ediyor
Dinci kanalda tuhaf sözler
https://odatv.com/sakalsiz-erkekler-kimleri-tahrik-ediyor-1612171200_m.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede. İnsanları saçma gündemlerle oyalayarak gerçekten tartışılması gereken konulardan uzaklaştırıyorlar.Bu tip saçmalıkları bilerek ortaya attıklarını düşünüyorum
Gerçekten tartışabileceklerimizi tartışabiliyormuyuz?Bencede. İnsanları saçma gündemlerle oyalayarak gerçekten tartışılması gereken konulardan uzaklaştırıyorlar.
Hayır tabiki !!!!! Oda ayrı bir saçmalık zatenGerçekten tartışabileceklerimizi tartışabiliyormuyuz?
Şimdi Burada çıkıp birisi Atatürkün adına kullanarak Çirkefleşse, bizler ona bakarak tüm Attaürkcüleri zan altında mı bırakacagız?! LÜTFEN Sap ile Samanı ayırt edilmesini sağlayın
Sözlerimde dikkat edilecek bir taraf göremiyorum!...Çirkefleşmek ne demek, sözlerine dikkat et lütfen..
Sözlerimde dikkat edilecek bir taraf göremiyorum!...
Peki yokmu öyle tipler?!Ben nedense görüyorum,aleni çirkefleşse yazmışsın..
Peki yokmu öyle tipler?!
Birileri Yaptıgı hatanın üstüne kılıf olarak Dini Kullandığı gibi, Kimileri de, Atatürkü Kullanmıyor mu?
Siz dah benim ne demek istediğimi anlayamamışsınız!
İyi okuyup Doğru ANALİZ Edin derim!!!...
Belli oluyor. Yazdıgınız cevapdan neyi nasıl anladıgınız çok belli!!!İlerleyen yobazlığa karşı o tutumlar ..
Ben çok iyi okudum merak etmeyin..
Belli oluyor. Yazdıgınız cevapdan neyi nasıl anladıgınız çok belli!!!
Yobazlık her alanda mevcuttur!!!!
Bagnaz bir yobazlıkdan Rabbim bu ülkeyi korusun.
Atatürkü kullanan bagnaz yobazlar yok mu bu ülkede?!
Ben çok şait oldum bu çirkinliklere