ŞAKAK GERME - TEMPORAL LİFT

Yazınız açıklayıcı ve güzel olmuş. Ama bir noktayı tam olarak açıklamamışsınız. Bunu neden söyledim bir kaç kişi iple kaş kaldırma yaptırmış ancak konuyla ilgili fazla bir bilgiye sahip olmadıkları için yazılarında şakak germe ameliyatı oldum diye yazmışlar küçük kesiler atıldığı için bunu ameliyat sanıyorlar oysa bunun ameliyatla hiç bir alakası yok. Sorum şu olacak size ameliyatınızı nasıl yaptılar yani endoskopik şakak germe yöntemiylemi yoksa klasik şakak germe yöntemiylemi? Cevap verirseniz sevinirim, geçmiş olsun.

Ben endoskopik ṣakak germe oldum 1 ay önce.
Kaṣ uçlarım kaldırıldı.
Gözüm çekik oldu biraz.
Hala ödemlerim var.
Gözlerimdeki morluk daha geçmedi.
Ṣimdi kalıcı değilmi bu işlem?

Selamlar şuan nasılsınız? sonucunuz eskiye döndü mü?

Şu an fiyat araştırması yaparken okudum yazılanları. Çok şaşırdım. Sonuçta saçin arasından deri keserek gerdirip dikiyorlar. Fiziksel bir şey nasıl eski haline döner anlamadım ama bu kadar kişi aynı şeyi yazmış demek ki doğruluk payı var. Bu arada 50 bin gibi rakamlar istendi benden.

İyi ama botoks ile şakak germe hiç aynı şey değil.. Göz yapınız çok düşük değilse ve yaşınız çok gençse bilemem fakat ben botoksu 3-4 kere yaptırdım hiç de şakak germe gibi olmadı, ne olursa olsun cerrahi operasyonla bir olacağını düşünmüyorum..

Gerçi operasyonu henüz olmadım fakat 1 ay içinde olacağım umarım iyi olur

50 çok iyi :)
Gözkapağı ve şakak germe benim aldığım fiyatlar 90-100 bin :)
Hatta ufuk askeroğluna sordum 200bin :)
Ben parasında da değilim yeter ki işlemden memnun kalabileyim. Kafam epey karışık.

Ay ne demek söz konusu 100 bin TL ve siz parasinda değilim demissiniz. Ay kizlar lütfen parasinda olun yaa. Bu derece bonkör olmayin doktorlara yazik gunah.

Alakası yok botoks asla şakak germe gibi olmuyor ki. Kesinlikle şakak germe cok daha guzel oluyor.

Ay ne demek söz konusu 100 bin TL ve siz parasinda değilim demissiniz. Ay kizlar lütfen parasinda olun yaa. Bu derece bonkör olmayin doktorlara yazik gunah.

Fiyatlar bu civarda olduğu için söyledim, 90.000tl den düşük civarda yapmıyorlar çok araştırdım ve doktorlara asla indirim teklif edilemiyor ne yazık ki..
Ben şunu demek istedim ha 90bin vermişim 100bin fark etmez, yeterki istediğim sonuç olsun..
çünkü bir yandan korkuyorum asimetri sorunu olur mu ya da sonuçtan memnun kalmazsam diye.. çünkü geri dönüşü olmayan bir şey şakak germe..

kim kardashian 10-15 yilda bir değil 3 yilda bir yaptiriyor bu baya haber oldu arastirabilirsin. ip kullanilmadi bende kesiler yapildi, fazla deri alindi.. yine de kalici olmadı. yukarıda dedim zaten sakak germenin yani sira yüz germe yaptiran ve farkli tekniklerle yaptiran arkadaşlarım oldu. eski hallerine kısa sürede döndüler. bu arada güncelleme yapayım arkadaşlar. göz kapağı estetiği olmak zorunda kaldım çünkü bu işlemden sonra derim garip bir şekilde sündü, göz kapaklarım biraz düştü eski haline gelince. artı olarak kantopeksi yaptırdım. botokslada destekliyorum mutluyum. ben çok genç yaşta yaptırdım pişmanım. bayağı moralim bozuldu deri çıkarılmasına rağmen derim elime geliyordu allahtan düzelttim psikolojiyi ayrıca bu işlemden sonra şakaklarımda boşluk oluştu doktora soracağım henüz nedenini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…