- 14 Mart 2022
- 28
- 11
- 41
- Konu Sahibi leendbyz01
Sizin yaşadığınız talihsizlik ve sanırım Dr hatası için üzüldüm.benim kesi yapilan yeri ben bile zor buluyorum bu arada saç dökülmesi de olmadı şükür ağrım da 2gun olduRealselfe girince ben pek güzel yorumlar göremiyorum ama hadi öyle olsun Ben kendi adıma konuşuyorum kime yaptırırsanız yaptırın. Toplu cevap vermiş olayım hepinize. Evet inanılmaz acılı bir süreç. Bu kadar acıya değsin istiyorsunuz. Bu vasat süreç sonrası Doktor doktor gezdim üstüne gittim başka şehirde gezdim. Çoğu cerrahın dediği şey şuydu “bu gibi işlemler assssla ömür boyu veya 10 sene 15 sene kalmaz, kalıcılık 2-3 yıl arası değişir kalıcı diyen olamaz”… Ki bende ve çevremde o kadar da kalan olmadı. Evet bir botoks etkisi oluyor ancak neden botoks etkisi için haftalarca acı çekeyim? Gidip botoks yaptırmak varken? Şu an kafamda saç bile çıkmıyor maalesef. kesilerdeki saçlar yok oldu. Yaptırmak istiyorsanız tabii ki yaptırın bu sizin hayatınız ama ciddi sonuçlar bekliyorsanız sonu hüsran olur. 2-3 ay sonra hafif bir botoks etkisi oluyor o kadar. Ayrıca size bir kötü haberim daha var. Çoğu doktor süreci botoks ile uzatmaya çalışıyor. Örneğin doktoru arkadaşıma bu işlem sonrası taburcu olurken düzenli botoks yaptır kalıcı olsun demiş dkdjmsmdms inanılmaz ironik ve sinir bozucu. e kalıcı olsun diye yaptırdı zaten? Doğru cerrah bulmak cidden çok çok zor arkadaşlar. Size bu işlemin kalıcı olmadığını çoğu doktor söyler zaten.