Şaka gibi bir gün!

Mevzu ücret değil.zaten o iki koltuklar bize hak olaram tanınmış biz ucret odemiyoruz oğlumun ve benim refakatçi kartim var o iki karti basip geçiyorum ücret ödemiyorum yani. Taksi için o yol cokkk cookm uzak olduğu için baya yazardi oyuzden taksiye binmedik. Aracimiz da yok maalesef.ev istiyodum şimdi tek derdim ehliyetimj alip bi araç sahibi olabilmek cekilicek cile değil bu çünkü. ben içim rahat etmeyeceği için bi insan ayaktayken kendi konforumu ve oglumun konforunu bozdum. Bozmamam gerekmis
Ben kısa mesafede dahi çocuğumun konforunu bozmadığımı anlatmak için koltuk ücretini anlattım.Sizde durum farklı ,zaten hakkının anladım.Aynen dediğiniz gibi çocuğunuzun konforunu bozmamanız en doğrusu 👍

Kadının haklılığı çocuğa ve size hakaret etmesiyle son bulmuş. Kendisine karşı olan olumsuz tavrını hissettiği için çekmiştir. Nerden mi biliyorum. Benim çocuğumda beş yaşında ve oda özel bir çocuk. Kimin kendisine karşı dürüst, samimi; kimin sahtekar riyakar olduğunu hissediyor ve ona göre tavrını koyuyor.
Kadin çok fenaydı cokkk hissediyorlar demek.bu hic dikkatimi cekmemisti. Oglumjn neden bazı insanlara böyle davrandığını.o yaptığından sonra haketmis oldu zaten 😬

İnsanlar,çocuklara ve hayvanlara davranırken öyle güzel ortaya çıkarıyor ki karakterlerini,sen hiç üzülme canım,her zaman söylediğim gibi çok iyi ve çok fedâkâr bir annesin.Böyle insanlarla hep karşılaşacaksın ne yazık ki😔.
Cok özür askim inan yorumunu yeni gördüm bazen aralardan kacirdigim yorumlar oluyor 🌷 teşekkür ederim guzel kalpli kadin ,❤️🦋

Böyle durumda çocuğu oturtun siz ayakta gidin en mantıklısı bu toplu taşımada ben önce çocuğumu oturturum bir yere boş yer varsa yanyana otururuz ama kalabalıksa kucağıma almaktansa o otursun ben ayakta giderim. Kimsede birşey demedi bugüne kadar, hem kadın fazla tepki vermiş olabilir ama sizin çocuğunuzun özel durumu olduğunu bilemez şımarık kontrolsüz bir çocuk olduğunu düşünmüş olabilir o nedenle kadında kendince haklı bence,ikinci örnekteki kadın daha ılımlı biri imiş ama şahsen bende çok anaç çocuk seven biri olmadığım için öyle bir durumda birşey demesemde sinir olurdum belki birşey demezdim çocuk diye ama kötü bir bakış atardım konuşmama gerek kalmazdı bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Birazda karşı taraftan bakın olaya..

Bir çocuk saçıma başıma saldırsa ben de aynı şekilde sert tepki verirdim. Annemin başörtüsüne saldırdığını düşünüyorum mesela çok daha fazla tepki verirdim. Çünkü çocukları sevmiyorum ve tahammül etmek zorunda olmadığımı düşünüyorum. Özel çocuk olduğunu bilsem elbette anlayış güler yüz gösteririm ama dışarıdan anlaşılmıyorsa ilk aşamada vereceğim tepki sert olur.

Bence biraz empati yaparsanız siz de çok mutsuz olmazsınız.

Siz oturmayın çocuğunuzu oturtun. Çocuğunuzun huyunu suyunu sizden daha İyi bilecek kimse yok. Durduk yere beni çekiştiren bir çocuk olsa yanımda güzelce uyarırırım hala devam ediyorsa kalkarım yanından sessizce. Bazı teyzeler hadsiz ve terbiyesizce hareket ediyorlar sanki yaşa göre hak kabul ediyorlar herşeyi söylemeyi.

Bir çocuk saçıma başıma saldırsa ben de aynı şekilde sert tepki verirdim. Annemin başörtüsüne saldırdığını düşünüyorum mesela çok daha fazla tepki verirdim. Çünkü çocukları sevmiyorum ve tahammül etmek zorunda olmadığımı düşünüyorum. Özel çocuk olduğunu bilsem elbette anlayış güler yüz gösteririm ama dışarıdan anlaşılmıyorsa ilk aşamada vereceğim tepki sert olur.

Bence biraz empati yaparsanız siz de çok mutsuz olmazsınız.
Çocukla çocuk olursunuz yani ?? Üzerine hakaret edip birde empati yapmami beklersiniz ?? Bravo

Ozaman annenin göstereceği tavrıda sonuna kadar haketmis olursunuz. bu davranışa da ben tahammül etmek zorunda degilim :KK51:

Siz oturmayın çocuğunuzu oturtun. Çocuğunuzun huyunu suyunu sizden daha İyi bilecek kimse yok. Durduk yere beni çekiştiren bir çocuk olsa yanımda güzelce uyarırırım hala devam ediyorsa kalkarım yanından sessizce. Bazı teyzeler hadsiz ve terbiyesizce hareket ediyorlar sanki yaşa göre hak kabul ediyorlar herşeyi söylemeyi.
Yol bir buçuk saat 🙃

gizemliasli gizemliasli sen tam olarak neye begen atiyosun acaba :KK51: şurda biri cocuguma bağırdım dese bi dünya linclersiniz . Ama teyzenin bagirmasini hakaret etmesini hakli görüyorsunuz öylemi ?
Pardon neye beğeni atıp atmayacağımın hesabını mı vericem? Mune Mune iyice tuhaf oldu bu site. Fikir özgürlüğü kalktı mı? Yapılmış yorumum bile yok konuya yorum yazanlara beğeni atıp geçmişim onun da hesabı soruluyor bu nedir?

Çok yorumum merak edildiyse yazayım. Çocuğun teki saçıma yapışsa sinirlendirir bu beni evet, çocuğun dışarıdan görünen belli olan bir engeli de yok boy boy fotoğraflarını da paylaştın burada gördüm. Koca çocuk da yani bebek değil, saçıma hele ki eşarp varsa saçımın tellerine kadar yolacak o benim canımı daha da acıtacak evet sinirlenirim. Çocuğunun huyunu da biliyorsun, bağırta bağırta ona da kendine de çevreye de eziyet etmektense sen sessizce yerinden kalkıp ayağa geçsen de çocuk kendi halinde oturmaya devam etse bu olay yaşanmazdı zaten.

Pardon neye beğeni atıp atmayacağımın hesabını mı vericem? Mune Mune iyice tuhaf oldu bu site. Fikir özgürlüğü kalktı mı? Yapılmış yorumum bile yok konuya yorum yazanlara beğeni atıp geçmişim onun da hesabı soruluyor bu nedir?

Çok yorumum merak edildiyse yazayım. Çocuğun teki saçıma yapışsa sinirlendirir bu beni evet, çocuğun dışarıdan görünen belli olan bir engeli de yok boy boy fotoğraflarını da paylaştın burada gördüm. Koca çocuk da yani bebek değil, saçıma hele ki eşarp varsa saçımın tellerine kadar yolacak o benim canımı daha da acıtacak evet sinirlenirim. Çocuğunun huyunu da biliyorsun, bağırta bağırta ona da kendine de çevreye de eziyet etmektense sen sessizce yerinden kalkıp ayağa geçsen de çocuk kendi halinde oturmaya devam etse bu olay yaşanmazdı zaten.
Birde bayıl istersen feriha 😂 muneyi etiketliyosun sikayet ediyosun çocuk gibi 😂

Benim genelde tekli koltukta oturdugumu yorumlarda gormussundur diye tahmin ediyorum. Böyle bi durumda anneyle muhattap ol bari boyle bisi yaşarsan olurmu ? Cocugun uzerine cirtlama

Yapacak bir şey yok sizin 1,5 saat ötede olmanız kimsenin problemi değil, herkes evimin dibine gitmiyor. çocuğunuzu idare edeceksiniz bu bi bahane değil. Ayrıca istanbul içinde 2 saat millet ayakta işe gidip bir de işten dönüyor zaten
Yavrum bak işim gücüm var iki saat lafta anlatamam burda 😂 o iki koltukta da benim hakkim var anliyosun degilmi iki kart basip geciyorum. Bana bu hak taninmis.insanlik eden teyze ayakta kalmasin diyen benim

Yavrum bak işim gücüm var iki saat lafta anlatamam burda 😂 o iki koltukta da benim hakkim var anliyosun degilmi iki kart basip geciyorum. Bana bu hak taninmis.insanlik eden teyze ayakta kalmasin diyen benim
E bunu suratına deyip kalkmasaydın o zaman hiç napıyım yani? Gelip burda konuna yorum yapmaya bile uğraşmayan insanlara saldırıyorsun sonra kendi kafana etiketleyip 🙄

E bunu suratına deyip kalkmasaydın o zaman hiç napıyım yani? Gelip burda konuna yorum yapmaya bile uğraşmayan insanlara saldırıyorsun sonra kendi kafana etiketleyip 🙄
Merak edip sormuş olamazmiyim emoji birakacagina yorum yap ne düşünüyorsun anlayim bende 🙃 fazla fevrisin ben diyim

Çocukla çocuk olursunuz yani ?? Üzerine hakaret edip birde empati yapmami beklersiniz ?? Bravo

Ozaman annenin göstereceği tavrıda sonuna kadar haketmis olursunuz. bu davranışa da ben tahammül etmek zorunda degilim :KK51:

Bunun ismi çocukla çocuk olmak değil, kişisel sınır ihlaline karşı çıkmak. Çocuk bile olsa hiç kimse benim kişisel sınırlarımı ihlal edemez, ederse tepki görür. Siz çocuğunuzun huyunu biliyorsanız ona göre davranmanız lazımdı. Gerekirse 1.5 saat ayakta gideceksiniz ama kimsenin hakkına girmeyeceksiniz.
Sizin çocuğunuz özel çocuk diye bu başkalarında bir sorumluluk oluşturmamalı. O sizin çocuğunuz sizin sorumluluğunuz.

Geçen yine bi çocuk oturcam diye ağlıyordu annesi kalktı çocuğu oturttu kendi ayakta dibinde bekledi çocuğun yanına yaşlı biri oturuyordu
Sanırım böyle yapmak lazım kimseyi çekmemek için
Ama oğlumun tek oturmasi yine o davranisi yapmicagi anlamina gelmiyor. Dışardan sevdiği birsey görüp yine ayni davranisi sergileyebilir. Yani ben sirf kucaga aldim diye cocugum boyle yapmiyor. Herhangi birseyde de ayni sey yasanabilir

Bunun ismi çocukla çocuk olmak değil, kişisel sınır ihlaline karşı çıkmak. Çocuk bile olsa hiç kimse benim kişisel sınırlarımı ihlal edemez, ederse tepki görür. Siz çocuğunuzun huyunu biliyorsanız ona göre davranmanız lazımdı. Gerekirse 1.5 saat ayakta gideceksiniz ama kimsenin hakkına girmeyeceksiniz.
Sizin çocuğunuz özel çocuk diye bu başkalarında bir sorumluluk oluşturmamalı. O sizin çocuğunuz sizin sorumluluğunuz.
Hemen bi alt yorumda yazdim okursanız 🙃 tekrar yazmiyim. Aynısıni size diyecegim madem boyle bi durumda anneyle direk muhattap olmak gerek.ben zaten ozrumu dilicektim ama musade etmedi teyze.direk cirtladi

Back
X